PRIJEDLOG: pasivna reakcija

1. Prilikom pravljenja reakcija javlja se potreba da se reakcija izrazi slikom a ne samo gifom.
    Zato predlažem da postoji posebna kategorija za ovakve reakcije.
    Takođe, predlažem da se budućim esejima nadene naziv NARACIJE, u duhu novih tendencija.
    Toliko.

2. И било би супер кад би у неким случајевима могло да буде без слике.

3. Иако ми се свиђа што је ово ПРИЈЕДЛОГ, те пасивне реакције већ постоје и зову се постери, као што рече Лули.

Медо

И било би супер кад би у неким случајевима могло да буде без слике.

лоло

4. гамби, не слажем се. Постер није реакција.

5. А шта тачно разликује та два? Имаш слику и имаш оквир и текст у оквиру са сликом. Можеш такву реакцију да направиш путем постера, у чему је разлика?

6. На ово реагујеш. Како не разумеш?

7. Тј. прецтавља твоју реакцију на нешто. Постер је слика са текстом.

8. разлика је у томе што би се онда тај постер звао ОНО КАД па би доле ишо текст и било би глупо, признаћеш

9. Или ОНАЈ ОСЕЋАЈ, а таквих постера већ има превише.

10. Компликујете ствари с овим реакцијама.

11. ako ja sad napisem da se slazem ili ne slazem da li se to racuna kao reakcija?

12. za
    ovo je vec predlozila vuchica danas

13. Zmia

разлика је у томе што би се онда тај постер звао ОНО КАД па би доле ишо текст и било би глупо, признаћеш

Било би, у праву си, али то је проблем до аутора, а не до опције. Бар ја тако мислим.

14. Зна се шта је постер а шта реакција. Зашто онда једноставно није омогућено да се ставља гиф у постер и да се то зове РЕАКТИВНИ ПОСТЕР. Не. Јер то није исто.

15. Зато су сад уведени постери са гифом у себи. То наравно неће бити само реакције као што је замишљено, ни дефиниције то нису. Нити је пола одабраних сленг као што је у старту требало да буде, нити су пола њих дефиниције исто тако као што је у старту требало да буде. Нити су постери оно што је требало да буду, сад су више смешна слика + било какав коментар. Јебига.

16. Само да се зна да ти, Змио, ниси сама смислила ово:
    http://vukajlija.com/forum/teme/40100-novo-reakcije#post_1863670

17. a sto jednostavno ne ukombinujemo definicju, poster i reakciju to jest na pravimo gif sliku preko koje su ispisane rijeci definicije, sve to u okviru postera?

18. Ta pasivna reakcija može se ostvariti aploudovanjem pasivnog gifa, za šta se može uvesti nova kategorija (što bi bilo do jaja) a opet i ne mora.