Борци против дискриминације или рушитељи система традиционалних вредности? Политичка платформа београдске "Поворке поноса"

1. Smatram da je jedini razlog taj što će jednom u budućnosti biti dozvoljeno da pederi usvajaju decu. E, to je zločin! Jer, deca usvajaju model ponašanja od roditelja. Da li bi voleo da tvoje dete usvoji par pedera? To je zločin prema deci!

2. Vidi ovako, Harlekin, reći ću ti šta mislim o ovome, pošto si čovek s kojim može da se razgovara na ovu temu, i ne vređaš homoseksualce kao neandertalac, pa onda predstavljaš to kao argument. Suština tvog posta je na mestu. S druge strane, ti tvrdiš da gejevi nisu normalni (videla sam u nekom komentaru), a ja tvrdim da jesu, i tu se priča završava. Nemam nameru da se ubeđujem sa bilo kim oko toga, jer je u mojoj glavi sve kristalno jasno.
    S druge strane, Zyclon je rekao sve ono što i ja mislim, stoga ti ranije nisam ovo napisala. Čemu toliko polemisanje? Ima i hetero tema na ovom sajtu, pa izvol'te. Ja nemam potrebu da iskazujem svoje mišljenje po svaku cenu, pa na mene ove nazovi kontraverzne teme ne ostavljaju željeni utisak, jer ih ne smatram kontraverznim. Toliko od mene.

P.S. Neo, jesi šašav, čuknem te u glavu :-)

3. Dokle više??
    Doći ćemo u fazu da jedva čekamo tu paradicu pa da se Vukajlija konačno smiri.

4. Insolent Defender, zašto bih vređao homoseksualce, kad ja nemam ništa protiv njih? Ali to ne znači da ću ih prihvatiti kao nekakav "varijetet".
    Tolerancija, ali njenom pravom smislu reči! http://vukajlija.com/tolerancija/76554

Ali poenta ove teme, pa čak i definicije o paradi koju sam napisao, nema nikakve veze sa tim da li su homoseksualci normalni, ili ne, jer o tome ni ja ne želim da raspravaljam. Ja samo pokušavam da ukažem na političku pozadinu cele te manifestacije, (čuj mene, pozadinu :))ali i pored toga smatram da parada homoseksualcima nije potrebna, a ubeđen sam da tako misle i mnogi homoseksualci.

Dokaz da sam u pravu je činjenica da organizacije poput kvirije ne osnivaju političku partiju koja bi im omogućila da izbore prava kakva god žele. Homoseksualaca ima 6-10%, što im je dovoljno da pređu "celzijus", ako bi se svi složili sa programom, što nema teoretske šanse!

ban, najčešći argument homića što se tiče uvajanja dece je

"A jel bolje da imaju dve normalne tate, ili mamu alkoholičarku, a tatu ko zna gde?"

Da jednom stavimo tačku na tu priču. Dete NE može da ima dve tate, ili dve mame. To je nemoguće. Detetu može da se kaže da ima dve tate, ili dve mame i država može da legalizuje takve perverzije, ali čak ni takvo dete NEMA dve tate ili dve mame.
    Poenta i jeste u tome da ako država TO legalizuje onda se država bavi društvenim inžinjeringom, a ako država to radi, onda za to mora da postoji neki razlog. Da li u jednom društvu treba razoriti svaki temelj i srušiti svaki sistem vrednosti radi "prava" pojedinca? Ili možda to i nije zbog "prava" pojedinca, nego je to "pravo" samo izgovor?

5. углавном...много добра расправа....али опет дерпе остаје дерпе,и такав дерпе може да се дерпеише у својој ћику...али испред филозофије НЕЋЕ МОЋИ НЕЋЕ ПРОЋИ....а сад право је питање : због чега се то одржава?....сигурно не због педера и лезбејки....због чега је нпр у европском парламенту тако много тих анти дискриминатора који хоће да ми педерима дамо разна права,а нама та иста права ускраћују-нпр тај јеени шенген,па не можемо да мрднемо нигдје ван гране без визе (мада ко и јее њихове земље)...али опет и то је дискриминација!!!
    гдје си ти педери били када је умирало 12 Бањалучких звијездица јер ти што данас њих подржавају нису дали да се кисик донесе новорођенчади?!
    гдје су они били када је Милица Ракић мучки убијена?
    гдје су они били када су хорде силовале и палиле?!

МА ДАЈТЕ...ПЕДЕР НА ПЕДЕРСКОЈ ПАРАДИ ЈЕ ДОБАР САМО СКО ЈЕ ПЕДЕР СА ШАКОМ (ШТАНГЛОМ,НОЖЕМ,МЕТКОМ) У СЕБИ...екстремизам је*ао вас либерализам!!!

6. E, tako se to radi :) Bravo Harlekine!

Prvi put čujem za ovu platformu i mogu ti reći da sam zatečen.
    Već kod tačke 1. se vidi, možda se tu i najbolje vidi, koje su dimenzije ove pošasti.

Feminizam je suviše kompleksna tema i mislim da nije na muškarcima da se njom bave, (neka se žene izbore za svoju jednakost ako su već jednake), tako da ću to preskočiti.
    Zašto oni zasnivaju ovaj nesrećni brak sa feministkinjama? Patrijarhat, kao vladivana muškarca kao oca porodice, je vremenom, pod uticajem feminističke zajednice, izgubio svoje izvorno značenje. Patrijarhat nije institucionilizovan, ako postoji, to je jedino u svesti naroda. Zakonodavstva savremenih zemalja ne poznaju ovaj princip, patrijarhat nema nikakvo uporište u normama, već deluje kao sistem tradicionalnih, opšte prihvaćnih običaja i vrednosti koji poznaje podelu rodnih uloga, koja njima (pederima) možda ne odgovara, jer ih bog ili majka priroda, kako hoćete, nisu blagosiljali jasnim rodnim karakteristikama? Ili im ne odgovara zato što partijarhat ima za posledicu proklamaciju nekih vrednosti koje se suprotstavljaju njihovim vrednostima?
    Da se vratimo na nevine, čiste životinje. Da, postoji "homoseksualizam" u životinjskom svetu. Ali je izuzetak, a ne pravilo zaboga! Izuzetak je i među ljudima (Nije nužna analogija sa životinjama. Samo treba pogledati). A ti izuzeci se upiru da prekroje svet po svojoj meri. Ako smo već zagledani u netaknute zakone prirode koji vladaju među fokama i žirafama, gledajmo kako njihova tipična porodica funkcioniše (mada iskreno mislim da se na životinje ne treba ugledati). Ali, mi smo više od životnja, mi smo razumna bića! Pa, jesmo li ili nismo? Da li smo životinje samo kada smo gej, kada se naskačemo zguza, a kada smo strejt i opštimo sa ženkom onda je to zato što smo inteligenta bića? Odgovara mi i taj koncept, iako licimerje, nelogičnost i prazna argumentativnost kipe iz njega. U zavisnosti od gledišta sagovornika, možete drugi put tvrditi da smo životinje kada praktikujemo hetero ljubav, a da smo homoseksualci kao razumna bića sa mogućnošću svesnog izbora. Istina je negde između. Mi smo i životinje i razumna bića, i bilo bi lepo kada bi ova dva svojstva sinhronizovali umesto da ih suprostavljamo.
    Ako se gej rađa, da li se rađa i hetero? Apsurdno je uopšte postavljati ovo pitanje. Ali dalje - da li se to, da se čovek rodi hetero tek tako dogadja? Da li zaista ne vidimo neki obrazac i pravilnost u prirodi? Zašto više ne smemo da kažemo - da, treba se roditi hetero, to je ispravno. Normalno je biti gej, ajde, ali da li je pravilno? Da ne tupim više, mislim da je jasno da su oni manjina, u svakom smislu te reči.
    Dakle, ako izuzmemo feminističku podršku, dolazimo do toga da pederi, kao manjina pretenduju da društvo prilagode sebi. Da li je to demokratski?
    Ja verujem da tu ima više od puke želje za samorealizacijom i obuzdvanjem nazadnog, vandalskog temperamenta paterfamilijasa, ali ne želim da zvučim kao teoretičar zavere...
    Patrijarhalne, tradicionalne vrednosti podrazumevaju porodicu kao zajednicu muškarca i žene, sa definisanim ulogama. Zbog toga, dokle god poštujemo to da rodne uloge postoje, gej zajednica neće biti ravnopravna sa hetero, makar u svesti ljudi. Ali, ako uništimo patrijarhalne elemente, ako napravimo difuziju polova, onda dolazimo do toga da je svakovrsna zajednica podobdna da bude temelj društva. Hetero zajednica time postaje varijetet takođe. Da li je to pravi odraz realnosti? Nije. O razmnožavanju neću ni da počinjem. Te vrednosti, koje patrijarhalno društvo zastupa, su vrednosti proistekle iz prirodnih pravila, a ne iz veštačkog društvenog inžinjeringa. Da li društvo može valjano da funkcioniše mimo prirodnih zakona? Ne znam. Znam da čovek ne može. Morate priznati, nije bezazleno pitanje. Patrijarhalne vrednosti, dovedene do ekstremizma, devijantne i vulgarne, se ni meni ne dopadaju. Ali, ako već u tome problem, hajde da ih preispitamo pre nego što ih pokopamo. Pa da ih svedemo u pristojne okvire i da probamo da nadjemo mesto i za pedere tu negde. To je demokratija. Svakome ono što njegove specifičnosti zahtevaju. A ne svima prema tuđim specifičnostima, aman. U suprotnom, pratijarhalni svet će imati puno pravo na kontrarevoluciju.
    Ako već manjina treba da vlada, što se meni od srca dopada, neka vladaju pametni a ne nastrani (ne kažem da među njima nema pametnih, da se neko slučajno ne uvredi).
    Prekidam ovde jer imam preča posla. Aj zdravo.

7. Ja baš mislio da se ne upuštam u raspravu, jer mi se priča oko jebene parade polela na vrh glave. Nek prođe i to jednom više, pa da nastavimo da živimo dalje :).
    Elem, da ne dužim, Harlekine, moram da priznam da iako se mi ne uglavnom ne slažemo politički, ideološki, i šta ja znam već kako, ovo što si napisao je poprilično tačno, i tu nema zbora, te o tome neću ništa govorilti. Drago mi je da neko sa "protivne strane" ume na kulturan i civilizovan način da pokuša da objasni problem, s takvima uvek volim da imam prijateljsku raspravu.
    Sa druge strane, da sam moderator na ovom sajtu (na sreću nisam), i da sam neka vlast u državi ( na sreću nisam), likovi kao što je ovaj ČIČA, bi ne samo bili trajno banovani zbog, citiram: "МА ДАЈТЕ...ПЕДЕР НА ПЕДЕРСКОЈ ПАРАДИ ЈЕ ДОБАР САМО СКО ЈЕ ПЕДЕР СА ШАКОМ (ШТАНГЛОМ,НОЖЕМ,МЕТКОМ) У СЕБИ...екстремизам је*ао вас либерализам!!!" , nego bi takvi ležali u zatvoru zbog poziva na javni linč. Toliko od mene.

8. Ja mislim da je sprdnja na račun gej&lezbo populacije politički korektna i ništa manje opasna od crnog humora.
    Parada... podjednako mi je bizarna koliko i parada mažoretkinja sa sve onim čudom u duginim bojama za sakupljanje paučina i prašine. Hmm... mislim da sam upravo otkrila vezu između gorepomenutih grupacija.
    I za jedne i za druge me narodski rečeno boli kurac, to što ga nemam uopšte mi ne sprečava da me boli kao i dobar deo populacije koji ne živi u blizini mesta održavanja parade.
    Ja mislim da im treba dozvoliti tu jebenu paradu pa da vidim kakv će to veliki trijumf biti i šta će time dobiti (pod uslovom da ne dobiju batine).
    Kao što čini mi se Bushido reče niko im ne brani da idu kod lekara, niko im ne brani da kupe hleb i znam slučajeve mnogij gej muškaraca koji imaju stalno zaposlenje, saradnici ih potuju, komuniciraju sa njima najnormalnije, što valjda znači da nisu diskiriminisani. A to što ne mogu baš totalno komforno da se drže za ruke i žvalave na ulici, pa to ni ja ne radim da bude napadno svim prolaznicima koje uopšte to ne interesuje.

PEDERSKA JE TUGA PREGOLEMA: Da ne budem pogrešno shvaćena, a biću sigurno od strane nekih preširoko poglednih članova zabrinutih za prava ugrožene gej populacije, lično poznajem i družim se sa par ljudi homoseksualne orijentacije i ne posmatram ih kao homoseksualce jer oni u tom prisusutvu nisu, već OSOBE sa vrlinama, manama,...

9. Ја мислим да је хомосексуалност нормална и природна.
    Има је одувек, има је међу животињама и увек ће је бити.
    То је само посебан облик љубави, који је описао и Платон као такав. Није уобичајена, али дефинитивно није девијација. Друга ствар, наравно да бих дозволио да се усвајају деца - као хомосексуалац се рађаш, не можеш да постанеш (иако неки тврде супротно) а да усвојено дете хомосексуалаца може да постане и само такве има смисла колико и да усвојено дете високих људи постане високо.
    Трећа ствар - неки имају потребу да се жвалаве на улици и држе за руке (некима то није морално, али шта је морал). Није у реду неки којима не одговара да се неки други жвалаве на улици добијају штанглом по глави јер раде што воле и некога не оштећују.
    Сврха "Параде Поноса" или како већ (за коју ја нисам био, док нисам видео ове назадне расправе које уопште нису узеле у обзир ни Платона, ни Аристотела, ни Буду који су до данас НЕОБОРЕНИ) је да се покаже да су људи поносни што воле кога воле (јер тиме никога не оштећују) и да не може неко тек тако да дође јер му се може и да га туче.
    Није ми уопште ни јасно на коју фору је хомосексуалност и проглашена за болест...
    Људи - оставте се љубави хомосексуалне и хетеросексуалне, то не може нико да објасни, напросто је тако...најјаче ствари у животу су најдијалектичкије.

10. Pa ako treba da paradiramo s voljenim osobama ili životinjama neka se lepo zove parada ljubavi pa da svi budemo pozvani.
    Mi smo samo ljubomorni zato što oni nas diskriminišu i ne dozvoljavaju nam da paradiramo s njima :D

11. Yeah, moj favorit je debeljko, četvrti odozgo :D

12. Мука ми је од константне демократије...докле више ?
    Сви све знате...али сте млаки и резервисани, не тражим да кочије пазарите(кочијаши постанете), ал дај бре.........ZycloN, majav, Insolent Defender(а ти си ми дакле она умерена, морална, праведна непостојећа нормална особа за коју се сви хватају кад се упљувају од објашњавања како би нешто требало исправно да се уради, извини али сад сам већ у фази кад ми је мука од те демократске парализе)...како тако млако, па није Хитлера победила та ваша линерана перспектива мира Далај Лама, Ганди фазон(која иначе може да ради само са астрономском количином истомишљеника, зато је Далај Лама уместо на Тибету живи у Индији, а Индија је независна)...него је радила кука и мотика.

Стварно бих волео да је свет такав каквим га Insolent Defender кроз своју призму искустава доживљава, мишљење да на тај начин могу да се решавају битни проблеми, али реалност је тотално другачије поимање стварности, у Србији да је тако не би Мишковић био могул, криминалци не би били идоли, не би било криминала. Рат у Ираку, Држава Израел никада не би постојала, Билденбершкој групи(Хенри и Дејвид) би судили као највећим ратним злочинцима на планети.

Шта покушавам да кажем овде...Insolent Defender баш због те демократске парализе овакви људи воде целу причу, 2+2=4 они су је и креирали под плаштом бриге за људска права(а најбољи доказ је колико брину Амерички јевреји о људима је податак да С.А.Д. произведу годишње жита да нахране 2 милијарде људи, а само у држави имају 32 милиона гладних + што половина жетви иде на био дизел и сточну храну), а прави разлог је генеза тотално празноглавих плавих одела која морају да кроз образовање постану циклични потрошачи који су толико заузети стицањем материјалних добара, да немају времена за рационално размишљање и самим тим усвајају линеарну перспективу "слободе" која није ништа друго већ тотална пасивност зато што је тако најлакше и звучи најбезбедније (зато не волим вас Орвелијанце сакупљаче, све радите из комфора и мислите да сте слободни...ццц...сви сте ви робови валиког брата).
    Немају људи времена кад раде од 9 до 5 за себе то мало и што имају деле са децом и породицом, нема ту времена за неку другу активност ни за рекреацију, а камоли за борбу са новим сведским поретком.
    Зато бирају ту "демократију" јер је најлакши начин, нема отпора, нема проблема, будите сви праведни....како тако плитко ?
    Кад већ годинама пливамо у говнима, ајд западњака разумем његово плаво одело се исплати али овде у Србији...не знам...можда вам је више мука чињенице да је Србија исток на западу, запад на истоку па сте ону ближу безбеднију западну страну залепили ко мува за...а надам се да нисте толико жељни материјалисти..мада...

Запамтите Србија није ни исток ни запад већ оба у једном или за вас љубитеље популарне културе 2in1 и сваки покушај да се иста приклони било којој страни је грешка за све нас грађане коју ће искључиво сиротиња по леђима да осети, најбоље би било наћи неку политичку опцију која је у тој филозофији, али тако нешто нема зато смо и дебело заронили у говна...

Реалност је да тај Ганди фазон неће радити на људима који држе комплетне медије, који могу трећи велики рат да започну кроз један телефонски разговор, причамо о људима који су на свом оснивачком састанку одлучили да светска популација треба да буде 500.000 људи...а то се директно може повезати са педерским лобијем где гомила изопачених буљаша је финансирана од Хенрија и Дејвида као један сегмент у постизању тог популационог циља, други су птичији, мексички и за коју годину неки нови грип.

1973. године је педерски лоби коначно успео да скине буљаше са списка менталних болести, по линераној перспективи демократске парализе ми би сад као требали да узмемо тај податак као готову причу и да никако не разматрамо њену исправност.
    Јбг, ја тако не гледам на живот, већ сам конструјишем мишљење, а мишљења сам да их не треба тући на улици, то је исто ружно као и тај поремећени понос, већ излечити или хемиски кастрирати што наравно зависи од степена кооперације пацјента.

Нема ту пуно науке...вукајлијаши и педераши, само размислите ако је то понос и ако се за десет година нађете на улици док ти болесници парадирају, а ви са дететом...и оно вас било шта пита у вези шаренила на улици ?

Шта им рећи ?

Зато не паради...или се лечите или вазелин трошите у комфору ваших домова, а при помисли на параду хем.кастрација и довиђења.

Харлекине требао си дефинисати да видимо ту парламентарност, колико има минус буљаша, слажем се употпуности са тобом и твојим скромним и реалним тврдњама.

А за вас који се слажете и са Харлекином и самном ево и линк...

http://www.vidovdan.org/arhiva/print2138.html

13. Ukratko:

sve što si napisao, i politička pozadina i skriveni ciljevi i lobi i negaitvni i pozitivni uticaji i tvoja odluka da podržiš ili ne, apsolutno su nebitni jer su Ustavom Srbije (kakav-takav, ali je ustav) zagarantovana prava na slobodno okupljanje, izražavanje i političko delovanje. Svi ciljevi takvog delovanja, ukoliko ne pozivaju na mržnju, nasilje rat i sl. (a ovi pozivaju upravo na suprotno) su legitimni i i legalni. Kad može miting DSSa, kad može Porodična parada, može i Parada ponosa. Sad pitanje je kome šta više odgovara ili ne, ali je apsolutno nebitno za sam skup.

14. "Зато не паради...или се лечите или вазелин трошите у комфору ваших домова."
    Sviđa mi se ova rečenica, ovo sa kastracijom mi je nekako heavy, ali po meni ovo gore dovoljno govori pa svako neka odabere najprihvatljiviju opciju za sebe.

15. @Homo Serbius
    Svaka čast, odličan post. Ali nešto se baš ne otimaju da demantuju bilo koji deo. Isti slučaj sa prvim postom u ovoj temi.

@black_hole, pun si predrasuda. To je isto kao kad bih ja rekao "Evo i meni je drago što sa "protivne strane" ima ljudi poput tebe, kojima glava ne služi da imaju gde da stave kapu, za razliku od ostalih"

@Јелена Тихи Убица
    Auuu... ja veću gomilu nebuloza nisam odavno video na ovu temu...
    Prvo pročitaj bar uvodni post da bi bar znao o čemu da pišeš. Ovde nije tema ljubav i niko ne govori o njoj, ovde nije tema Platon, jer ja mogu sad tebi nabrojati milion heteroseksualnih pisaca, slikara, umetnika... A pročitao sam verovatno koliko si ti težak.
    Moralnost? Pa pogledaj malo ove slike. Ja ne pravim problem ako je neko ugrožen i diskriminisan da protestuje, ali šta rade homići kojima su prava ustavom zagarantovana? Razgolićeni, neukusno prerušeni, uvredljivi i agresivni. Jednom prilikom je "karikiran" Patrijarh Pavle? Gde su moja prava kao vernika, i poštovaoca Srpske Pravoslavne Crkve?

Homoseksualnost je 1973. godine ukinuta nasilnim putem (preglasavanjem) i da ni jedno ozbiljno istraživanje do sada nije uredjeno, jer LGBT lobi ima pri svakoj instituciji telo koje vrši pritiske i cenzure. Sve je lako dokazivo. Tako da ne mašite time, nađite bolji argument.

@зга
    Ti i ja se razumemo, ali jedan definicija o paradi mi je sasvim dovoljna, čak i previše...

16. Ja sam bio napisao komentar, ali nisam ga postovao, rekoh, koga nema, bez njega ta konverzacija može, ali sam morao, posedno zbog JTU-ovog posta.

"Ја мислим да је хомосексуалност нормална и природна."
    Pogrešno misliš. Muškarac ima kurac, žena pičku, oni se savršeno uparuju, što se ne može reć' za osobe istog pola. A da je prirodna, i homoseksualci i lezbijke bi mogli da imaju đecu ka' i mi.

"Друга ствар, наравно да бих дозволио да се усвајају деца - као хомосексуалац се рађаш, не можеш да постанеш (иако неки тврде супротно) а да усвојено дете хомосексуалаца може да постане и само такве има смисла колико и да усвојено дете високих људи постане високо."
    Još jedna neistina i zabluda. Ako mi ne vjerujete, slikaću jedan pano u Podgorici, mislim da je Unicefov, o nasilju u porodici, šta li, i ima jedan na kojem dijete od nekoliko godina sa ocem pere zube i na njemu piše "Djeca imitiraju starije.", ništa više.

"Трећа ствар - неки имају потребу да се жвалаве на улици и држе за руке (некима то није морално, али шта је морал). Није у реду неки којима не одговара да се неки други жвалаве на улици добијају штанглом по глави јер раде што воле и некога не оштећују."
    Ova prva rečenica je nekultura, nepoznavanje kakvog-takvog bontona, kućnog ponašanja itd. A ova druga rečenica, pa, radite to kući, tamo nema ljudi da vas sa štanglama biju pa glupim glavama, hoćete na hiljade vas da izađete an ulicu i da polugoli paradirate i ljubite se, kočite saobraćaj, i da drugi ćute dok im se vi smijete u facu? Kurac.

"Сврха "Параде Поноса" или како већ (за коју ја нисам био, док нисам видео ове назадне расправе које уопште нису узеле у обзир ни Платона, ни Аристотела, ни Буду који су до данас НЕОБОРЕНИ) је да се покаже да су људи поносни што воле кога воле (јер тиме никога не оштећују) и да не може неко тек тако да дође јер му се може и да га туче."
    Ovo u zagradi, za Budu i za to što je "neoboren". Ja ipak mislim da planeta Zemlja nije ravna i da ne stoji na leđima slona koji stoji na leđima četiri kornjače (ili tako nešto).

A može li ovako, da ne otvaram ja novu temu, da se ođe na kraju svog posta izjasnite jeste li gej ili ne? Ja kažem da može, evo ja prvi se izjašnjavam, nisam peder. Sad vi.

17. A pazite kad sam znao kakvi će bit' komentari žena na ovoj temi, jer žene ka' da nemaju svoje mišljenje, nego neko usađeno, istovjetno, svaka isto priča o pederima, samo drugim riječima. Jebiga žene, izvinite, morate same da formirate svoje mišljenje.

18. "Сви све знате...али сте млаки и резервисани, не тражим да кочије пазарите(кочијаши постанете), ал дај бре.........ZycloN, majav, Insolent Defender(а ти си ми дакле она умерена, морална, праведна непостојећа нормална особа за коју се сви хватају кад се упљувају од објашњавања како би нешто требало исправно да се уради, извини али сад сам већ у фази кад ми је мука од те демократске парализе)...како тако млако, па није Хитлера победила та ваша линерана перспектива мира Далај Лама"

Зга, to kako ti mene doživljavaš je tvoj, i samo tvoj problem. Ja znam da je in biti drkadžija, pa i na ovom sajtu, i da se postovi bez prozivki, psovki i vređanja smatraju poparom, ali ako ih neko tako doživljava, to govori mnogo toga o njemu. Harlekin me je pozvao da se izjasnim, to sam i uradila, i obraćala sam se isključivo njemu. Uostalom, moj stav je možda tebi umeren, a nekom drugom je ekstreman. I pošto vidim da to tumačiš kao slabost, ti izvoli pa drkaj, pljuj, uključi caps lock, meti uzvičnike i prosvetli nas.

"Стварно бих волео да је свет такав каквим га Insolent Defender кроз своју призму искустава доживљава, мишљење да на тај начин могу да се решавају битни проблеми, али реалност је тотално другачије поимање стварности"

O kom rešavanju problema pričaš? Ja ovde ne vidim problem, već temu na kojoj članovi iznose svoj stav. Ti si se tako postavio kao da si pozvan da isteruješ neku pravdu, i da nam usput malo održiš govor o tome kako treba i mi da se postavimo.
    Realnost je totalno drugačije poimanje stvarnosti - izvoli, pa poimaj stvarnost do sutra, ova tema to nije, a mene preskoči sa ovim držanjem govora o tome kakva sam i kakva treba da budem.

Mešo, to što žene imaju sličan stav o ovoj temi (a ne dele sve ovaj stav) ne znači da im ga je neko šapnuo na uvo, a one ga prihvatile. Sad govorim samo u svoje ime: nemam potrebu da mrzim gej ljude, ali imam neverovatnu potrebu da pobijem pedofilčine i silovatelje. Svoj stav sam formirala odavno, dok su neki ovde još patili od pubertetskih bubuljica, i prava je smejurija pozivati me da se prilagodim nečijem nahođenju ili da teram kontru samo zato što je to ultimativno cool.
    I za kraj, odgovoriću ti: nisam ni peder, ni lezbejka, ali da jesam, rekla bih javno i bolela bi me guzica za sve ovo što je napisano.

Poz

"умерена, морална, праведна непостојећа нормална особа" Insolent Defender

19. Bunovan i sanit čovek, čitajući ove postove u nizu ne analizirajući ih mnogo, može doći do zaključka: Homoseksualci su oruđe u rukama nekih tamnih sila koje žele redukciju broja stanovnika ove planete. Kako? Legalizacijom usvajanja dece od strane homo brakova. Već sam gore bio napisao da deca usvajaju MODEL PONAšANJA RODITELJA. Verujem da se homoseksualac rađa i to je neki genetski poremećaj (neka me opovrgavaju kolko hoće al to stoji). Al' ima i onih koji to postaju "jer je IN" pomašu im neke televizije. Tako bi i jadna usvojena deca postala pederčići. Oni se posle ne razmnožavaju i pada broj stanovnika na Planeti. Ovaj post je namenjen na priglupi ljudi ko što sam ja da i oni nešto shvate. I još nešto. Protiv sam toga da se pederi biju.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.