Kao sto rece legendarni Leny Bruce 1950 i neke "Svidja mi se sta drzava radi sa homoseksualcima - salje ih u zatvore u kojima su samo muskarci. How clever!"
Yeah... I'm coming out on Vukajlija! Orginalno, trebao bih da zapišem negde...
Elem... za one koji hoće da čitaju:
S' psihoanalitičkog gledišta, odbojnost prema homoseksualcima zapravo je tek još jedan savremeni odbrambeni mehanizam protiv vlastite latentne homoseksualnosti, koja postoji u podsvesti svakog ljudskog bica ab origine, a u vidu njenog opredmećenja, a uistinu olakšavajućega ali prividnog odstranjenja iz svesti subjekta: time naime homoseksualci postaju oni drugi, oni abnormalni...
E sad... ko se nađe, nisam ja kriv...
Dajem glas, al' moramo da naprvavimo prvo kongres da o tome sve raspravimo, ja ću se posebno baviti problemima sa ženskim članovima Vukajlija, žrtvovaću svoje vreme za vas ženski članovi...
Medicus je gej!
Pardon! Latentni homoseksualac!!!
Kao sto rece legendarni Leny Bruce 1950 i neke "Svidja mi se sta drzava radi sa homoseksualcima - salje ih u zatvore u kojima su samo muskarci. How clever!"
Yeah... I'm coming out on Vukajlija! Orginalno, trebao bih da zapišem negde...
Elem... za one koji hoće da čitaju:
S' psihoanalitičkog gledišta, odbojnost prema homoseksualcima zapravo je tek još jedan savremeni odbrambeni mehanizam protiv vlastite latentne homoseksualnosti, koja postoji u podsvesti svakog ljudskog bica ab origine, a u vidu njenog opredmećenja, a uistinu olakšavajućega ali prividnog odstranjenja iz svesti subjekta: time naime homoseksualci postaju oni drugi, oni abnormalni...
E sad... ko se nađe, nisam ja kriv...
To može da napiše samo neko ko jako dugo nije jebo
Kako bre, Medikuse? Neko rece da je ta teorija prevazidjena.
A priznajte da ste svi imali neko homo iskustvo :D
Ma homo je prevazidjeno. Imao sam ja i zoo iskustvo.
Podeli ga sa nama ostalim devijantnim bludnicima :D
" OOOOO, zaaaasto neeemas cetiri nogeee..... cetiri nogeeee...."
Nema tu sta da se prica. dok ne probas neces znati sta propustas?
Jao ja gajim čudne emocije prema visokim zgradama.
Хеј...
Medicus ergo sum, et nihil humani a me alienum puto...
Jebi ga, ljudi, samo vas posmatram...
zbog falusnog oblika. nista cudno. stavise, ocekivao sam to od tebe.
@ medicus - a, al smo materijal za disertaciju?
Više za observaciju!
nisi jos nista video.
Dajem glas, al' moramo da naprvavimo prvo kongres da o tome sve raspravimo, ja ću se posebno baviti problemima sa ženskim članovima Vukajlija, žrtvovaću svoje vreme za vas ženski članovi...
I ako sam psihijatar meni ipak nije nesto jasno! a to je naravno da li si ti gej ako sam sebe oralno samozadovoljavas a mastas da to radi neka riba!?
U tom slucaju pusti razmisljanje i spremaj se za gimnastiku na olimpijadi.
PRAVDA ZA STRETERA!
ULAZIM U GRUPACIJU, ODNOSNO ULAZIM U CLANICE OVE GRUPACIJE :)
Sta mislite o mirnoj kontra-paradi u nedelju ? :)
U kom smislu "kontra"? :)