Prijava

Март је увелико ухватио залет. Борба за бољи просек, спремање пријемног испита, куповина поклона за разредну и бријање мустаћа-свилењака су ставке које треба очистити у кратком временском периоду. Друго полугође је, као што знамо, 3-4 недеље краће од првог, па се треба поштено потрудити око организације времена и одређивања приоритета. Међу обавезама које намеће осми разред стоји и одабир модне комбинације за матурско вече. Није довољно само се обући, већ бити упечатљив, а ненаметљив и лежеран, адекватан узрасту. Које су ваше препоруке? Ја бих најрадије пуцао на спортску елеганцију, бледе фармерке, кошуља са змајем или сличним принтом и ципело-патике. Да ли сам премлад за неки лагани спортски сако? Матурски бал ће се одржати у хали "Беко" испод Калемегдана, ако вам нешто значи.

Боли ме курац, ја сам тек шести.

кошуља са змајем

Убер кул во вијек.

Ma jebes malu maturu.
Ja nosio belu sulju, neke crne k'o farmerke, i neke cipele-patike.

Хаххахахахахах кошуља са змајем је најјача, кол'ко је то смијешно мени сад јер сам стари коњ :Д

Ја сам носио црну кошуљу са неким бијелим словима, драп панталоне и патике које су биле пффф како да објасним сад, нису ципела-патике, али нису ни скроз обичне патике, јебем ли га што су биле :)
Неке патике које нису толико спортске :)

БИО САМ МИСТЕР!!!! ОПАААААААААА

Сигурно да је спорцки и брзо најбоља комбина за тако један догађај, али не треба бити роб једне марке, погледај по бутицима у граду па ћеш наћи већ нешто. Ја бих се више базирао и времена трошио на одабир легитимног партнера!

БИО САМ МИСТЕР!!!! ОПАААААААААА

Па нећеш ти бити обичан матурант јебемуматер. Јашта нег' мистер.

А и то што кажеш :)

Долче Габана мајица, реперске фармерице и Рибок патике. Шиптарски мустаћи се подразумевају.

Да ли сам премлад за неки лагани спортски сако?

Jesi.

'Nači patike, 'nači farmerke, 'nači šulja. Umesto zmajeva bolje isprintaj svoje ime, jer će svi tvoji drugovi sem ponekog sektalike biti isto obučeni:)

Ја сам носио љубичасту шуљу, доле црне панталоне (не фармерке никако) и ципеле (неке јебачке). Али не знам што се оптерећујеш тиме? Учи сад ко коњ, сваки други дан доведи професора и по 2 сата учи. Одкини пријемни и на коњу си. И тамо су ти питања лака, оно буквално "имаш две јабуке, добијеш још две, па их поделиш на пола и још 1/3 поједеш, колико је то?!" - 6 лолооло
А после одабир школе, то је најгоре, пошто ти свако прича о свакој школи другачије, а то није истина па ти поремети све. Битно је да одеш у оно што ти волиш, ево ја нисам уписао школу коју волим, па сад су ми оцене лоше, али шта је ту је. :)

Ja sam kupio košulju sa kobrom. Ima i džep napred, da mogu da zadenem ruzmarin kad budu trubači. Planiram da popijem deset bambusa i onda da se ispovraćam u veceu i da ne mogu više da ustanem, a posle da me odnesu na tvrđavu gde ću razvaljen od alkohola i hormona da pokušavam da muvam sve što odaje toplotu u radijusu od pola nautičke milje.

Planiram da popijem deset bambusa i onda da se ispovraćam u veceu

Jedi nesto dobro i pravi sa nekim sladjim vinom i ovaj korak ces izbeci...
Sto se tice oblacenja ili farmerke sa nekom kosuljom sa printom ili pantalone za neku bez i to je to.

Nosio sam bordo košulju, kravatu sa havajskim motivima, hlače na peglu, lakirane cipele, konobarski prsluk, frizura na razdjeljak, sve u svemu alfa seljak, al tako bilo u to vrijeme...

ја предлажем да се рашири по целој земљи да се сви обуку у стилу "а ла ђани ћурчић љомбер", дакле 'вако:
http://www.njuz.net/wp-content/uploads/2011/09/dizelasi-300x214.jpg
САМО ДА СЕ ЗНА, ЈА САМ ОВАЈ ЛЕВО!

дакле армани, дакле џемпер, дакле фармерице, дакле зајебани каиш, дакле увучен џембер, дакле ејрмакс, дакле златан сат, и мо'ш да јебеш сваку теткицу која буде на матури. можда и неку старију професорку. ја 'оћу у зинат да понављам, па да и следеће године будем највећи фрајер међу овим клинцима који су '98. ХОХОХО, деведесосмо, још мало па ратна деца, деведездевето!
п.с. трибал тетоважа је кул, и испод џемпера мајица или шуља са змајем к'о што рекосте, јер кад се усвињиш од алкохола буде ти врућина, па мораш да се скинеш.
а да, и пар марамица, јер нећеш ваљда да клечиш на коленима тек тако и да сјебеш армани фарке кад те погоди песма!

Ортак дошао ко џокер из бетмена.

Хвала на предлозима и подршци. Делимично ми се кристалишу идеје, мислим да ћу да испазарим кошуљу дугих рукава, јесте у јуну-јулу врућина, али ипак се то одржава увече, а и што више попијем, то се мање знојим, то јест, почне да ме боли курац за миомирисе које одашиљам. Али колко сам разумео разредну, неће нам ни дати да унесемо алкохол, па вас питам, да ли да се напијамо пре или после матуре, или да прошверцујемо у саму салу? Мада не бих могао довољно да унесем, ту смо ја и два другара који можемо доста да попијемо.

Шиптарски мустаћи се подразумевају

Па шта да радим сад јебем му погачу, да бријем ил не? Могу ли да израсту до јуна ако их данас олиндрам?

А после одабир школе, то је најгоре

Може бити, ја везе немам где ћу. Никакве академске аспирације тренутно не поседујем. Можда ми је најпаметније на занат да идем. :С
Јашу ме да да упишем гимназију, што је мач са две оштрице, сигурно да бих покупио некакво опште знање(што је значајно због моје дугогодишње жеље да учестујем у слагалици), али ми онда факултет не гине. А и причају ми да је гимназија за пичке.

a posle da me odnesu na tvrđavu

Пази, колико сам ја разумео, школски кадар је у обавези да те врати до испред школе око пола 3-4. Тек онда можеш на своју руку да се усвињиш, зато не претеруј с пићем на примарном делу славља.

п.с. трибал тетоважа је кул

Ово сам планирао да урадим чим напуним 18. Преко пола леђа. Отом-потом.