Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Пре 3 године, носио сам фармерке, неке ципеле и зелену кошуљу у којој сам пливао, још није била моја него од ујке, мрзело ме да купујем. Било је добро, нисам плакао уопште, био сам срећан што све више постајем човек и што одрастам, али тренутно сад, желим да се вратим у године кад сам био клинац. Некако то је највећа блеја била. Пола њих се смувало а друга половина плакала уз А сад адио. Ја сам ватао рибе, игро масне фоте после, нисам се напио. Зајебавао се са разредним и тако. Сликао сам се са највећим рибама из школе, то ми је била забава тад.
Ми нисмо шетали , него ко клошари стали испред локала који се тада звао Колосеум и на вратима под руку уватили најбоље рибе , ова моја се звала Андреа. Како сам исвршавао у гаће док смо плесали.
ауууууууу
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/295854_2440400563280_1028956700_n.jpg
ево мене са мале матуре, скроз десно лоло. ЛОЛЕ ДЕЦХКО отворио си ми очи, нисам знао да сам усташа лоло
Који сељак онај у белом иза, диви фризуру.
http://img-cluster1.dannychoo.com/cgm/ecommerce/dannychoo/stockimg/200907_brigade2.jpg
I divi sulju.
http://www.dodaj.rs/f/3W/rz/1NvFVtoH/axz5473744375737328.jpg
ја скроз овај десни кершме.
Ау, брате, који кичерај.
Спајдермен мајицу!
Aman kace sjetim samo, 9 razred imam metar i šumska jagoda, a živim u gradu gdje ni kinezi nisu otvorili radnju, ne mogu da nađem sebi košulju jer iako imam metar toliko imam i u širinu. Nađem ti ja tako šulju, crna i crvena zmajčina preko leđa k'o da posjedujem harli i nake svjetlo plave farmerke, friz dvojka. K'o jebeno obučeno jaje.
Мени је матура тек за годину дана, али никад није рано почети размишљати. Мислио сам да се обучем скроз у бело. Кошуља, лоне и беле ципеле. И неки бели Долчегабана каиш са позлаћеном копчом. Да буде велика копча. И наочаре за сунце, неке као ове:
http://www.naocareonline.com/components/com_virtuemart/shop_image/product/Nao__are_za_sunc_4ef2369296267.jpg
http://www.naocareonline.com/components/com_virtuemart/shop_image/product/Nao__are_za_sunc_4f0b566c3e28f.jpg
покушавам сад да се сетим ко је у питању, ал не вреди, давно беше основна :D
Ja sam obukao crvenu košulju sa motivom zmaja, blede farmerke i crne sandale. I jež frizuru. Ali to je bilo još prošle godine.
На мојој малој матури је у суштини било срање. Падала киша, јебига. Код нас алкохола скоро и да није било, али су зато неки ликови које је болео курац што је матура бацали кромпире и још неку храну по сали. Онда су ударили неки народњаци, сви су ту као нешто играли у 11 пола 12 свак на своју страну. Плакали сви, ја нисам, једва сам чекао да дође ћале да ме покупи и најбоље ми је у суштини било у колима са ћалом јер сам се на матури реално углавном смарао.
Носио сам црну кошуљицу са неким словима ружним, очајне ципела-патике и неке много добре панталоне које сам обуко једном у животу.
matura je sranje, ja sam se spremala ko da se udajem, sve u fulu, ono bilo je to fino sve, al sam se napatila, bolile me noge od štikli, bilo mi neudobno u haljini, bolila me glava od frizure, šminka me nervirala
od male mature je prošlo 11 godina, od velike 7 i sad iz ove perspektive mislim da je najpametniji bio mj jedan drug koji je napravio sprdnju od tog svega, pustio kosu, dao mini val i obuko se ko sejo kalač koji je tad nekad izbacio neki album i na omotu cd-a je bio obučen u bjelo odjelo i crvenu košulju... njega jedinog pamtim, ne pamtim ni sebe pošteno iz tih dana, al njega ću se sjećati i narednih 50 godina :DDD
Ja na svoju malu maturu nisam ni išla i ne kajem se, jer su svi ljudi iz mog tadašnjeg odeljenja, izuzev 3-4 osobe, bili ogromne pičketine, a to su ostali i dan danas (nakon tri godine:). Nikad od njih ljudi. Umesto toga, ja i drugarica kupile žetona za 4000 dindži i celu noć bile na ringišpilu. Plus nam ostalo žetona pa smo išli još par puta od tih maturskih žetona.
meni u junu dvajes godina od male mature...leti vreme.
Ja bila pametna i dala sestri da mi bude stilista:(malo crno aljinče,zlaćane baletanke i neka DejvidDžonsmajkumu torba; parfem "ja ,pa ja").Plus, u školi sam večito bila ružno pače, a sad sam riba :))) pa sam otišla tek da pronjušim šta se dešava.
Najsmešnije mi bilo što me neki nisu prepoznali,gledaju u stilu-ko je ova lutka, a jbt, išla s njima osam godina u školu!I to još neki likonja u koga sam bila zaljubljenaaaa kao klinkica :)))
Al' što je najkulje, svi koji su onda bili normalni i ok ljudi i sad su isti taki, pa idem na te hepeninge samo zbog njih par komaTa.Posebno mi je drago kad ih vidim.
Ja не смем да погледам моје слике с мале матуре. Ем сам био неухрањен, ем сам имао мало дужу косу, а био код фризерке и она ми турила нека уља па ми се цело вече то сливало низ чело. Хорор.
sledeće nedelje već 10 godina velike mature. Umirem polako.