Prijava

Ужас, мени је ужасно кад помислим на девојчурак како се чепи неком. А и он, шта он зна... НЕМОЈТЕ У СЕКСА, К'О БОГА ВАС МОЛИМ!

Реме
U Manijače pa ti mora da si jeb'o učiteljicu na maturi onda.

mhm, ortak i ja, negde pred fajront.

Ја сма иш'о у црним лонама и црној шуљи. Тотално проусташки. Да су пустили Марка, скроз бих се развалио!
http://www.youtube.com/watch?v=2gUTpHga8FU
Ође кад дође до
"Onu istu našu košulju pripremi.
Na tavan je stavi, za mene je spremi.
Bit će ona opet i sinu po mjeri
kao što je bila mom djedu i meni."
КРЕН'О БИ ДА ЛУДУЈЕМ!

а шта девојчице да носе? ја ћу неке платформе јер су ми штикле безвезне, а опет нећу да будем за главу нижа од свих. е, сад, да ли сам премлада за дугу жуту хаљину као да сам кума на свадбу?

Znate kako sam bio zaeban na velikoj maturi... Sve crno, parno odelo i sulja, a kravata crvena. I crne rej banke. Lajka bos!

Moja mala matura je bila u drugoj polovini prošlog veka, jbt...

haha kurde, moja nešto baš krajem prošlog veka:)

а шта девојчице да носе? ја ћу неке платформе јер су ми штикле безвезне, а опет нећу да будем за главу нижа од свих. е, сад, да ли сам премлада за дугу жуту хаљину као да сам кума на свадбу?

Апсолутно не! Ниси премлада, сада је право време за жуту хаљину. Са друге стране не видим што бежиш од штикли. Платформа је пасе, штикле су ин. Тампон свакако, избегавај улошке.

@_АЈАХ_, бежим од штикли зато што не умем да ходам у њима. :)

Навикнеш се. Ни ја нисам до скоро знао да ходам у штиклама, ал сам већ после трећег километра испод плавог моста ушао у штос.

Skin' se gola, opet ćeš imati više odeće na sebi od prosečne klinke.

Ja mislim da sam ja jedini lik koji nije imao malu maturu niti je išao na maturu u srednjoj. Znači dabl učinak...
Za malu maturu sam bio kažnjen cele te nedelje, a u srednjoj sam se nešto posvađao sa svima u razredu i onda nisam hteo da idem.

Требало би да су досад свима прошла матурска славља. Како сте се провели? Сабрасте ли утиске?
Ја сам крајње разочаран одлуком министарства о прослави матуре у згради припадајуће школе, а још више повиновањем наше директорке тој одлуци. Као да неко може да нам забрани да се окупљамо где пожелимо... Ипак, добро зезање је било, неки ортаци су нам прошверцовали пелина и пива кроз прозор од сале, зика ту и тамо, тек пред крај су почеле песме за душу... На крају сам се одлучио за струкирану розе шуљу из леџенда(спрдајте ме, али добро ми стоји), тамне фармерке и рибок вентилаторке. Нисам био мистер, јебига, што ме и не чуди, јер нисам неки лепотан... После пала блеја до осам ујутру у школском, изнели гитару, мало циркали и тај фазон... Вероватно ћу у гимназију...

е , дивно је било. Пре три године.

Мени је најлепши детаљ био возић на "Моји су другови" на крају. Замало да заплачем. VIII/1 ♥

оно што имаш код куће, осим ако ниси син лепе брене, онда иди у делта сити и избахати се

Имам рупу у сјећању што се мале матуре тиче. Не кажем да сам се одвалио, него вјероватно уопште нисам ни отишао. Немам појма.

Брате ја сам први пут осјетио жемски језик у мојим устима на малој матури. А на ортаке из основне сам већ заборавио , осим на ове који су и сад са мном у одељењу.

Pre toga si osetio samo muski?

Ja vodio dve picke na malu maturu, samo toga se secam. Kacam kersme.