Rebusi

1. Bravo Čake manijake :)))

2. Tačno tako - GATER ... :)))

Pa jebote simo, što mu ne skinu onda još jedno slovo, ja se ubi koja je to mašina od četiri slova a završava se na ER :)

Imam jedan lagan na široko rasprostranjenom jeziku prokletih zapadnih kolonizatora, varijacije radi.

http://www.dodaj.rs/f/2Y/lr/4dbnuNqd/image1.jpg

3. kosa bemulebac
    al koj kurac

4. šalim se sedplase :)

5. Re:bus

Када за пар секунди закасниш на бус за пичковце па чекаш да обрне читав круг и дође опет.

Ш'о сам хумористичан, а?

6. kosa bemulebac
    al koj kurac

Da pomognem, forma rešenja 2,7,5.

7. Ео ја сам један закукуљио... Има везе са спортом...:Р Две речи су у питању...

8. Sta predstavlja treca slika?

edit:Mislim da sam shvatio,ne treba pojasnjenje :)

9. Јој,ладно га нисам нанишанио...:Д Замислите стрелицу уперену у мушкарца...хД
    ЕДИТ: На шестој слици исто истрипујте стрелицу од земље ка голману...:Д

10. Da pomognem, forma rešenja 2,7,5.

Šta predstavljaju ovi brojevi? Ako je broj slova u tri riječi, ne znam onda kako pogoditi sa samo jednom slikom kose. :)

11. Da, tri reči i broj slova u njima.

12. Ma ovaj s kosom je od onih nadogradnja rebusa, nešto kao, imaš slovo A i ništa više i rešenje je "Samoa", tu baš mora da se da broj slova rešenja.

Hm, da vidimo ovaj drugi...

Rezultat za _____nost, možda večnost?
    Još samo kad bi neko znao koji je ovo golman s ovolišne sličice...

13. Pa jebote simo, što mu ne skinu onda još jedno slovo, ja se ubi koja je to mašina od četiri slova a završava se na ER :)

Uuuups, moja greška grujane, prevideo sam da post već ima T ... :)))

Još samo kad bi neko znao koji je ovo golman s ovolišne sličice...

Kad upotrebiš "View Image" slika je veća, a golman liči na Fabijana Barteza.

EDIT: Rešenje je RE(KA)ZUL(UM)TAT(A)SKA(DAR)NEIZVES(TI)NOST

daklem REZULTATSKA NEIZVESNOST ... khm, khm ... ja rešavam ...

14. Ја море! :Д Свака част! :Д

15. Kad upotrebiš "View Image" slika je veća, a golman liči na Fabijana Barteza.

Ma znam, da sam je gledao ovako pogodio bi samo nos a možda ni to. Ionako nije bila fora u golmanu, dobar si ujče, dobar.

Da rifrešujem, ovo niko nije ni probao?
    hint: upitnici iste boje su iste upitne reči.

http://www.dodaj.rs/f/g/t3/1meQ4cTH/image1.jpg

16. Грујане, убијо си тему твојим ребусом!! ололо
    Ево још јеан мој...Добро обратите пажњу на детаље, није тешко...

17. Poslednja igra leptira?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.