Rebusi

1. Bravo Čake manijake :)))

2. Tačno tako - GATER ... :)))

Pa jebote simo, što mu ne skinu onda još jedno slovo, ja se ubi koja je to mašina od četiri slova a završava se na ER :)

Imam jedan lagan na široko rasprostranjenom jeziku prokletih zapadnih kolonizatora, varijacije radi.

http://www.dodaj.rs/f/2Y/lr/4dbnuNqd/image1.jpg

3. kosa bemulebac
    al koj kurac

4. šalim se sedplase :)

5. Re:bus

Када за пар секунди закасниш на бус за пичковце па чекаш да обрне читав круг и дође опет.

Ш'о сам хумористичан, а?

6. kosa bemulebac
    al koj kurac

Da pomognem, forma rešenja 2,7,5.

7. Ео ја сам један закукуљио... Има везе са спортом...:Р Две речи су у питању...

8. Sta predstavlja treca slika?

edit:Mislim da sam shvatio,ne treba pojasnjenje :)

9. Јој,ладно га нисам нанишанио...:Д Замислите стрелицу уперену у мушкарца...хД
    ЕДИТ: На шестој слици исто истрипујте стрелицу од земље ка голману...:Д

10. Da pomognem, forma rešenja 2,7,5.

Šta predstavljaju ovi brojevi? Ako je broj slova u tri riječi, ne znam onda kako pogoditi sa samo jednom slikom kose. :)

11. Da, tri reči i broj slova u njima.

12. Ma ovaj s kosom je od onih nadogradnja rebusa, nešto kao, imaš slovo A i ništa više i rešenje je "Samoa", tu baš mora da se da broj slova rešenja.

Hm, da vidimo ovaj drugi...

Rezultat za _____nost, možda večnost?
    Još samo kad bi neko znao koji je ovo golman s ovolišne sličice...

13. Pa jebote simo, što mu ne skinu onda još jedno slovo, ja se ubi koja je to mašina od četiri slova a završava se na ER :)

Uuuups, moja greška grujane, prevideo sam da post već ima T ... :)))

Još samo kad bi neko znao koji je ovo golman s ovolišne sličice...

Kad upotrebiš "View Image" slika je veća, a golman liči na Fabijana Barteza.

EDIT: Rešenje je RE(KA)ZUL(UM)TAT(A)SKA(DAR)NEIZVES(TI)NOST

daklem REZULTATSKA NEIZVESNOST ... khm, khm ... ja rešavam ...

14. Ја море! :Д Свака част! :Д

15. Kad upotrebiš "View Image" slika je veća, a golman liči na Fabijana Barteza.

Ma znam, da sam je gledao ovako pogodio bi samo nos a možda ni to. Ionako nije bila fora u golmanu, dobar si ujče, dobar.

Da rifrešujem, ovo niko nije ni probao?
    hint: upitnici iste boje su iste upitne reči.

http://www.dodaj.rs/f/g/t3/1meQ4cTH/image1.jpg

16. Грујане, убијо си тему твојим ребусом!! ололо
    Ево још јеан мој...Добро обратите пажњу на детаље, није тешко...

17. Poslednja igra leptira?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.