BAG: ocjenjivanje

1. Ne znam gde da prijavim, pa reko ovde ću.
    Primetio sam da kad ocenim definiciju nekog autora to ne ulazi u ukupan zbir glasova za definicije tog autora. Proverio sam kod više autora, jedno desetak...
    E sad, da li to ja imam zabranu prema svim autorima, mada čisto sumnjam lolo
    Pre će bti da je neki globalni zajeb :)

Шта би на крају? Послије је прочепило, ал' ме занима је л' вама урачунало и оно у међувремену док је застој био?

2. Шта би на крају? Послије је прочепило, ал' ме занима је л' вама урачунало и оно у међувремену док је застој био?

a kako to mi da znamo?

3. Go home Vukajlija, you`re drunk.

4. Kaizene, opet bag, ne piše mi u kolajni "moderator".

5. Ja već duže vreme ne mogu da ocenim reakcije uopšte, već ocenjeno sve.

6. a kako to mi da znamo?

Врло лако. Ево рецимо неко напише дефиницију, а управо тад зачепило са свеукупним скором. Добијеш рецимо 20 плусева, а на свеукупном скору ништа. Послије тога прочепи, ти добијеш још рецимо 10 плусева и само тих десет ти урачуна, а оних 20 не. Дакле, може да се примјети :)

7. ti si luđi od mene :)

8. Напук'о сам ја одавно, а пукотина у глави се временом драстично проширила :)

9. Faco, sad tek vidoh pitanje. Nije uračunato, kol'ko sam ja ispratio juče.
    Mada, možda je kasnije proradilo neko električno brojilo, to ne znam :)

10. Postignut dogovor sa Dinkićem da mu dajemo deo pluseva za ekstraprofit :)

11. Posle 7 dana da prijavim i ja.

Naoštrim se da zaređam ocenjivanje defki i imam problem. Jedna strana skroz ocenjena, tj mogu da vidim ocene iako prvi put vidim te defke, drugu stranu mogu da ocenim normalno, treća ocenjena, i to je taj šablon. Jedna jeste,jedna nije.

E sad pošto ja imam operu 12.14 Build1738, jel do mene il do vas?

12. deliš s nekim IP ili si već ocenio sa duplog - probaj da resetuješ modem :)

13. Nisam ušo na duplog možda 7 dana.

Jebemmumater ovo za IP mi nije palo napamet. Al ko da me zajebava, jedna strana ocenjena, druga nije.

Svašta.

14. Јованча

КАЈЗЕНЕ, НИСАМ ОВО ПОТПИС'О У УСЛОВИМА КОРИШЋЕЊА, ПОНОВИ ЈОШ ЈЕДАРЕД И ТУЖИЋУ ТЕ!!21

Koliko znam nisi ni prihvatao uslove korišćenja.

15. E vako ja ocenio neke postere 100 posto znam i sada je kao da nisam

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.