Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ноћ!
Jutro!
Dan!
Ma jes' kako ne da ću da čekam do večeras... :P
Hahah jacka.
nemate sanse
sanse
Dobro veče!
Ha! Ipak sam došla da vas ispoštujem ;)
Rosoneri, ti s' baš rešio da nam se useliš u temu, m? :))
Veče i tebi jacka.Videćemo koliko će ostati. Mnogi ovde psihički puknu posle 2 dana Šalabove torture.
Pa nije Šalab babaroga... :))
Vidim, imaš novu sličicu... Neobičan si mi sad obučen u tamno. :)
Ma Šalab je mnogo dobar lik samo je sveprisutan. Ne svidža ti se moj novi autfit, a?:) Ma ovo je neka prelazna faza, u potrazi sam za neki novim avatarom.
Niiisam rekla da mi se ne đa... samo da je neobično. :)
Ja nećem da menjam... Bojkotujem jer su mi ovaj prefarbali i nacrtali sve neke... nisu loši ali nisu ni za avatar! Ovaj ću da šetam još. :)
Ti si jacka vadikalno dosledna. Pametno ti je to, ja ne moram da čitam ime da provalim da su to Laki, Kajzen, Doter, ti...
Pa jeste... tako ja neki dan vidim Predražinjo na komentarima, kad ono očin! Neki lik metio Predražinjov avatar i šeta neometano! Kako se samo usuđuje...
'De ste, ljudi! :)) Vidim, pričate o avatarima, ja svoj nijednom nisam menjala... A taj Predražinjov avatar nije koristio jedan lik, već više njih, Jacka, ja sam se mnogo puta ispalila pomislivši da je Predražinjo :)
Ma evo smo! Poludeh, nesta mi struje na dvadesetak minuta.
Važno da je došla sad :)
A i da znaš.
Kako je kod tebe? :)
Dosadno. A kod tebe? Gde se izgubi?
I kod mene smor, al' ću sad da idem da večeram, pa sam srećna :)