Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ajd' prijatno. Ja večerao pa mi ostalo da se smaram još neko vreme.
Hvala!
Samo krkaj.
POBEDAA!!!!! ^^
Malo sutra!
Ja već jela!
Pufnooo, koleginiceeee! :)
ŠAMPION JE TU!!!
JA POBJEDJO!!!
Pa gde si koleginice, vrag te odneo! :D
Jesi živa, kako je?
Pobeda je moja.
Jeste, jeste.
Jesam, evo nije loše :) Iznervirah se danas što mi nije prošla uplata za prijavu ispita, u petak sam još uplatila, a sutra poslednji dan za prijavu... Ima da ih zovem ujutru da vidim gde je zapelo... Dokle si ti stigla? :)
Mašala naroda!
Zato ja, uzoran student, sam uplatila ispite pre metar dana. :D
Ma i ako ne prođe, žališ se na šalteru i srede ti to..
Stigla sam do septembarskog ispitnog roka i pomisli da napustim fakultet i zaposlim se u nekoj hladnjači. :D
To ti je pametno, ja čekala petak 13. :)) Joj, kod kuće sam, gde sad da idem do faksa... Zvaću ih ujutru, jbg, ovo nije do mene...
Haha, to je i meni padalo na pamet, ostanem večiti apsolvent :))
Pa na petak trinaesti se ne radi ništa, pogotovu ne nešto vezano za naš fakultet koji je uveliko proklet. :)
Meni su dodali oko 6 ispita na onom servisu i sad ne mogu da ih obrišu, kažu da se pravim da nisu tu. Tako da sad učim i slovenački jezik. :D
Šta te briga, otvoriš trafiku, prodaješ deci alkohol posle deset. :)
Ako nije tajna, šta studirate vas dve?
Haha, znaaam, prokleti smo odavno! :)
Joj, ludaci, dodali ti 6 ispita :)) To stvarno nigde nema...
Pa to ti kažem, tako neki privatan biznis :)) A hoćeš ti na master?
Imam još da kotrljam do mastera. Tek završavam drugu, i nadam se upisujem treću. :)
Ali hoću na master, samo ne kod nas na faksu. Dosta im je četiri godine mog života. :D Ti?
Taras, na Filološkom smo obe.
Ne videh tvoj post, Tarase... Ja engleski, a Pufna neka sama kaže ako želi :)
Dosta priče, daj katanac.