Ко последњи побједник 125

1. Ajd' prijatno. Ja večerao pa mi ostalo da se smaram još neko vreme.

2. Ja već jela!
    Pufnooo, koleginiceeee! :)

3. Pa gde si koleginice, vrag te odneo! :D
    Jesi živa, kako je?
    Pobeda je moja.

4. Jesam, evo nije loše :) Iznervirah se danas što mi nije prošla uplata za prijavu ispita, u petak sam još uplatila, a sutra poslednji dan za prijavu... Ima da ih zovem ujutru da vidim gde je zapelo... Dokle si ti stigla? :)

5. Zato ja, uzoran student, sam uplatila ispite pre metar dana. :D
    Ma i ako ne prođe, žališ se na šalteru i srede ti to..
    Stigla sam do septembarskog ispitnog roka i pomisli da napustim fakultet i zaposlim se u nekoj hladnjači. :D

6. To ti je pametno, ja čekala petak 13. :)) Joj, kod kuće sam, gde sad da idem do faksa... Zvaću ih ujutru, jbg, ovo nije do mene...
    Haha, to je i meni padalo na pamet, ostanem večiti apsolvent :))

7. Pa na petak trinaesti se ne radi ništa, pogotovu ne nešto vezano za naš fakultet koji je uveliko proklet. :)
    Meni su dodali oko 6 ispita na onom servisu i sad ne mogu da ih obrišu, kažu da se pravim da nisu tu. Tako da sad učim i slovenački jezik. :D
    Šta te briga, otvoriš trafiku, prodaješ deci alkohol posle deset. :)

8. Ako nije tajna, šta studirate vas dve?

9. Haha, znaaam, prokleti smo odavno! :)
    Joj, ludaci, dodali ti 6 ispita :)) To stvarno nigde nema...
    Pa to ti kažem, tako neki privatan biznis :)) A hoćeš ti na master?

10. Imam još da kotrljam do mastera. Tek završavam drugu, i nadam se upisujem treću. :)
    Ali hoću na master, samo ne kod nas na faksu. Dosta im je četiri godine mog života. :D Ti?
    Taras, na Filološkom smo obe.

11. Ne videh tvoj post, Tarase... Ja engleski, a Pufna neka sama kaže ako želi :)

12. Dosta priče, daj katanac.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.