Ко последњи побједник 125

1. Znači vi ste sapatnice. :))

2. A joj, ja bila ubeđena da si ti moje godište :)) Samo polako :)
    Ja ću verovatno kod nas, jbg... Da smandrljam tu još jednu godinu kad već moram :)

3. Ma žurim samo kad je oktobar dva. :)
    Pa ja mislila da vidim nešto u Novom Sadu, pošto mi se ne ostaje u Beogradu, ali ako ostanem onda sam osuđena opet na dragi nam Filološki.
    E da, Taras, ja sam kao neka bibliotekarka. :)

4. I meni je padao Novi Sad na pamet, ali ne znam da li bih u tom slučaju bila na budžetu, ovamo imam šanse...
    I informatičarka, zar ne? :D

5. Pa dobro, istinu zboriš, treba uzeti sve u obzir.
    To "informatika" su mogli 'ladno da izbrišu sa imena smera pošto o računarima učimo kao da je neki tamo izborni predmet. :)

6. Onako reda radi, tako sam i mislila, ništa se bolje od njih ne može ni očekivati :)

7. Pa čisto da se razbije monotonija imena dodaju još koju reč. :)

8. Dvije cure na temi i brbljanju nikad kraja!

9. Pa to :)) Kako si ti inače, kako ljubav? ;)

10. Evo odmaram, planiram neka putovanja, pravim se da nisam student. :) A ljubav, malopre baš rekoh drugu- Kako može da bude kad u volu tražim muškarca. :D
    Kod tebe? Ima li života kod apsolventa?
    Šalabajzer, pa žene, šta si očekivao. :)

11. Haha, kakva paralela :))) Moraš naći nekog finog... :))
    Nije loše, smaram se ovih dana, ali sutra idem kod svoje jače polovine, tako da... ;)) A i nemam osećaj da sam apsolvent, ništa se bitnije nije promenilo, planiram da se lepo odmorim i privedem ovaj faks kraju :)
    Joj, Šalabajzer uvek ima neki komentar...:P

12. Jebote, koliki post o ljubavi iskucah, kad cvrc, nije mene pitala! :)

13. Evo, pitam te sad, kako ljubav, Šalabajzeru belosvetski? :P

14. Pa šta ja znam, čas ovako, čas onako...:P

15. Pa nije lako naći finog, ta vrsta izgleda izumire. :)
    Boli te uvce, uživaj, odmaraj dok možeš... :))
    Evo i ja da pitam- Š, kako ljubav? :)

16. Izumire, ali još uvijek nas ima.

17. Bogami, jesu retki primerci, ali može da se nađe... ;)
    Šalabajzeru, mora to malo detaljnije :))

18. Može, ne kažem, ali treba ih naći... A ja uvek naletim na neke premazane. :)

19. Detaljnije? Može. U fazonu nikad više s tobom. Dovoljno detaljno? :)

20. Tako sam i ja, ali sad se to promenilo, ne znam, sklopile se kockice koje pre nisu uspevale... :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.