Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Znači vi ste sapatnice. :))
A joj, ja bila ubeđena da si ti moje godište :)) Samo polako :)
Ja ću verovatno kod nas, jbg... Da smandrljam tu još jednu godinu kad već moram :)
Ma žurim samo kad je oktobar dva. :)
Pa ja mislila da vidim nešto u Novom Sadu, pošto mi se ne ostaje u Beogradu, ali ako ostanem onda sam osuđena opet na dragi nam Filološki.
E da, Taras, ja sam kao neka bibliotekarka. :)
I meni je padao Novi Sad na pamet, ali ne znam da li bih u tom slučaju bila na budžetu, ovamo imam šanse...
I informatičarka, zar ne? :D
Pa dobro, istinu zboriš, treba uzeti sve u obzir.
To "informatika" su mogli 'ladno da izbrišu sa imena smera pošto o računarima učimo kao da je neki tamo izborni predmet. :)
Onako reda radi, tako sam i mislila, ništa se bolje od njih ne može ni očekivati :)
Pa čisto da se razbije monotonija imena dodaju još koju reč. :)
Dvije cure na temi i brbljanju nikad kraja!
Pa to :)) Kako si ti inače, kako ljubav? ;)
Evo odmaram, planiram neka putovanja, pravim se da nisam student. :) A ljubav, malopre baš rekoh drugu- Kako može da bude kad u volu tražim muškarca. :D
Kod tebe? Ima li života kod apsolventa?
Šalabajzer, pa žene, šta si očekivao. :)
Haha, kakva paralela :))) Moraš naći nekog finog... :))
Nije loše, smaram se ovih dana, ali sutra idem kod svoje jače polovine, tako da... ;)) A i nemam osećaj da sam apsolvent, ništa se bitnije nije promenilo, planiram da se lepo odmorim i privedem ovaj faks kraju :)
Joj, Šalabajzer uvek ima neki komentar...:P
Jebote, koliki post o ljubavi iskucah, kad cvrc, nije mene pitala! :)
Evo, pitam te sad, kako ljubav, Šalabajzeru belosvetski? :P
Pa šta ja znam, čas ovako, čas onako...:P
Pa nije lako naći finog, ta vrsta izgleda izumire. :)
Boli te uvce, uživaj, odmaraj dok možeš... :))
Evo i ja da pitam- Š, kako ljubav? :)
Izumire, ali još uvijek nas ima.
Bogami, jesu retki primerci, ali može da se nađe... ;)
Šalabajzeru, mora to malo detaljnije :))
Može, ne kažem, ali treba ih naći... A ja uvek naletim na neke premazane. :)
Detaljnije? Može. U fazonu nikad više s tobom. Dovoljno detaljno? :)
Tako sam i ja, ali sad se to promenilo, ne znam, sklopile se kockice koje pre nisu uspevale... :)