Ко последњи побједник 125

1. Auuu, ala se ovde pišu romani :))))))
    pozzzzzz

2. uuuuuuuuuuuuuu kakvo iznaneđenje... prijatno, mogu reći...

štaš kad nema nikoga da viče POBJEDA, onda se tako raspišemo :)

đes natant, šta ima novoga?

3. Uspio sam pročitati 2 posta na prethodnoj strani i smorih se. Jocka i ovaj moj zemljak su teški smorovi. :)
    I crni neradnici!
    POBJEDAAAA!!!!!!!!!!

4. brate ko te ćero da čitaš??? lololololo

je l počela izgradnja spomenika?

5. Ma ja sam pomislila da sam pogrešila temu, obično smo skakutali sa po dve reči, onako na brzaka :)))

Titula je moja!

6. E, znaš kad je Ajfelov toranj arhitektonski promašaj za spomenik, koliko je satr'o sa njim...

7. hahahhaha samo viči da mu ne padnu civili i u miru, kad su morali u ratu :)))

znaš kako sam ga vatao u mašinu kad je došao, pa još kad je počeo se kurčiti o lovi kako će dobiti :)

jebi ga natant, kad nema nikoga, mi se raspričali ko na PVT :)

ipak da te upoznam kako stoje stvari :)

http://www.dodaj.rs/f/38/xg/1vv0AP9A/buri.jpg

8. M?
    Dam ti glas ako mi kažeš o čemu se radi, ali aj brzo, radim do 4!

9. Ma i ja ga prozivam, niš' ne brini. ;)

10. e zipa, ođe su napravljene koalicije... ja, forgetka, marcipan, prva dama i cokulić protiv penzionera i sakso, i ovih solaća zeme šalabajzera i jacke... pa ko pobijedi...

http://www.dodaj.rs/f/1J/EM/2raNnJ2o/kampanja-1.jpg

11. Bogami, uvalio si se među žene samo tako, aj ovo dete maloletno neće da ti smeta :))
    Ne znam...ne bih mogla protiv Penzionera, to je moj drug.
    Izvini, ali još uvek nemam pojma o čemu pričaš :)))

12. hahahaha... nema veze... ispala si iz ritma, al vjerujem da ćeš se brzo vratiti...

u kampanji nema prijatelja pa odaberi pobjedničku stranu i dominiraj sa nama :)

13. I sad odoh spavati malo... Poz, koposljednici.

14. Nata će podržati mene. OSJEĆAM TO!

15. Neće, jer si rekao da sam smor!!! Duboko si me razočarao, što kaže Đenka!
    I počešljaj taj avatar!!!

L@ki, tek sad vidim da si upao u burijev i moj skoro pa PVT (može nam se, nema nikog, molim lepo!), oćeš da kažeš da je to malo? Pih... Ja se ne radujem dok ne stignem do 1!

16. Ha! A ne ljutiš se što velim da si neradnik. Znači priznaješ!
    Avatar ostaje kao neograbljen plast do ljeta. A ondak šišanje.

17. lolo pa i jeste bio ko PVT, i to što kažeš uglavnom privatniji nego pola njih...

i mene je razočarao, i ko čoek i ko komunista... neću mu više dovoditi one mrkonjičke cave da trenira... nek bilduje lololo

18. E to sam previdela, Šalabe, ali ajde de. Priznajem, i nisam za bolje trenutno. (akcenat na trenutno!) :))

On trenira sa ženama? Šta radi, mlati s njima tepihe?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.