Ко последњи побједник 125

1. Auuu, ala se ovde pišu romani :))))))
    pozzzzzz

2. uuuuuuuuuuuuuu kakvo iznaneđenje... prijatno, mogu reći...

štaš kad nema nikoga da viče POBJEDA, onda se tako raspišemo :)

đes natant, šta ima novoga?

3. Uspio sam pročitati 2 posta na prethodnoj strani i smorih se. Jocka i ovaj moj zemljak su teški smorovi. :)
    I crni neradnici!
    POBJEDAAAA!!!!!!!!!!

4. brate ko te ćero da čitaš??? lololololo

je l počela izgradnja spomenika?

5. Ma ja sam pomislila da sam pogrešila temu, obično smo skakutali sa po dve reči, onako na brzaka :)))

Titula je moja!

6. E, znaš kad je Ajfelov toranj arhitektonski promašaj za spomenik, koliko je satr'o sa njim...

7. hahahhaha samo viči da mu ne padnu civili i u miru, kad su morali u ratu :)))

znaš kako sam ga vatao u mašinu kad je došao, pa još kad je počeo se kurčiti o lovi kako će dobiti :)

jebi ga natant, kad nema nikoga, mi se raspričali ko na PVT :)

ipak da te upoznam kako stoje stvari :)

http://www.dodaj.rs/f/38/xg/1vv0AP9A/buri.jpg

8. M?
    Dam ti glas ako mi kažeš o čemu se radi, ali aj brzo, radim do 4!

9. Ma i ja ga prozivam, niš' ne brini. ;)

10. e zipa, ođe su napravljene koalicije... ja, forgetka, marcipan, prva dama i cokulić protiv penzionera i sakso, i ovih solaća zeme šalabajzera i jacke... pa ko pobijedi...

http://www.dodaj.rs/f/1J/EM/2raNnJ2o/kampanja-1.jpg

11. Bogami, uvalio si se među žene samo tako, aj ovo dete maloletno neće da ti smeta :))
    Ne znam...ne bih mogla protiv Penzionera, to je moj drug.
    Izvini, ali još uvek nemam pojma o čemu pričaš :)))

12. hahahaha... nema veze... ispala si iz ritma, al vjerujem da ćeš se brzo vratiti...

u kampanji nema prijatelja pa odaberi pobjedničku stranu i dominiraj sa nama :)

13. I sad odoh spavati malo... Poz, koposljednici.

14. Nata će podržati mene. OSJEĆAM TO!

15. Neće, jer si rekao da sam smor!!! Duboko si me razočarao, što kaže Đenka!
    I počešljaj taj avatar!!!

L@ki, tek sad vidim da si upao u burijev i moj skoro pa PVT (može nam se, nema nikog, molim lepo!), oćeš da kažeš da je to malo? Pih... Ja se ne radujem dok ne stignem do 1!

16. Ha! A ne ljutiš se što velim da si neradnik. Znači priznaješ!
    Avatar ostaje kao neograbljen plast do ljeta. A ondak šišanje.

17. lolo pa i jeste bio ko PVT, i to što kažeš uglavnom privatniji nego pola njih...

i mene je razočarao, i ko čoek i ko komunista... neću mu više dovoditi one mrkonjičke cave da trenira... nek bilduje lololo

18. E to sam previdela, Šalabe, ali ajde de. Priznajem, i nisam za bolje trenutno. (akcenat na trenutno!) :))

On trenira sa ženama? Šta radi, mlati s njima tepihe?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.