Ко последњи побједник 125

1. Kad bih uspio sjetiti se makar jedne face od tih cava, to bi bio podvig, tako da... :)

2. buri ovaj, meščini, mnogo zanoveta danas...

3. Ccccc, Jocka, baš si me iznenadila. A do juče si me gotivila. :(

4. smanji alkohol čoeče... toliki alkohol u kombinaciji sa tko rasnim ženama će te u grob otjerati... bolje da ti kači-buci ne dimenzioniše spomenik...

5. E, napuštam vas ja...
    Odoh ja, da mi ovaj Šalabajzer ne sruši sliku o sebi potpuno! :))))

6. Ništa smanjiti. Pojačati alkohol, a smanjiti druženje s ženama i dug vijek je zagarantovan. I Kačo će prije mene dole. :)
    Ne idi Jocka, sad ću da te hvalim!

7. SANJAJ MORE, SANJAJ BRODOVE...

8. Vi ko voštane figure. Kako vas ostavim, tako vas zateknem... :)

9. hahah đes jacko? je l srce ko feluga zbog ovih padavičara?

10. Jes da! Jedva sam ga upakovala u ovoliku mene! :)))
    Pripremi se za dvoboj! :)))

I koji je očin feluga???

11. ne znaš šta je feluga??? auuu... je l maš položen vozački?

au, ja da sam na tvom mjestu, ja bih se bojao tog duela, s obzirmo na to kako igrate...

12. Imam, ali imam i osećaj da to kod nas zovu drugačije. Liči mi na felnu, al...

I to što kažeš... Još su dobro i prošli. Al' sad kad Gvardiola pritegne kajase... Drž'te se! :))

13. pa to... felna :)

nema, ovo će di mateo i tores u top formi da razjebu ko bugarsku skupštinu :)

14. A vi'š da znam! :)) Nisam za baciti. :)

Bogami se prepadoh! :) Živi bili pa videli... :) A neka vas, vi treba još sutra da preteknete. :)

15. zamisli da ispadnemo... ne bi ostao ni u mišijoj rupi, koliko bi me zajebavali nakon ovolikog kurčenja...

đe bi bila... pa od tebe se može štšta naučiti... samo ko zna za te :)

16. POBJEDAAAAA!!!!!!!!!!!!!

17. Zaboravila si... Skoro uvek neko posle tebe postuje.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.