Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Kad bih uspio sjetiti se makar jedne face od tih cava, to bi bio podvig, tako da... :)
buri ovaj, meščini, mnogo zanoveta danas...
Ccccc, Jocka, baš si me iznenadila. A do juče si me gotivila. :(
smanji alkohol čoeče... toliki alkohol u kombinaciji sa tko rasnim ženama će te u grob otjerati... bolje da ti kači-buci ne dimenzioniše spomenik...
E, napuštam vas ja...
Odoh ja, da mi ovaj Šalabajzer ne sruši sliku o sebi potpuno! :))))
Ništa smanjiti. Pojačati alkohol, a smanjiti druženje s ženama i dug vijek je zagarantovan. I Kačo će prije mene dole. :)
Ne idi Jocka, sad ću da te hvalim!
POBJEDA!!!!!
...JE MOJA!!!!
SANJAJ MORE, SANJAJ BRODOVE...
Vi ko voštane figure. Kako vas ostavim, tako vas zateknem... :)
hahah đes jacko? je l srce ko feluga zbog ovih padavičara?
Jes da! Jedva sam ga upakovala u ovoliku mene! :)))
Pripremi se za dvoboj! :)))
I koji je očin feluga???
ne znaš šta je feluga??? auuu... je l maš položen vozački?
au, ja da sam na tvom mjestu, ja bih se bojao tog duela, s obzirmo na to kako igrate...
Imam, ali imam i osećaj da to kod nas zovu drugačije. Liči mi na felnu, al...
I to što kažeš... Još su dobro i prošli. Al' sad kad Gvardiola pritegne kajase... Drž'te se! :))
pa to... felna :)
nema, ovo će di mateo i tores u top formi da razjebu ko bugarsku skupštinu :)
A vi'š da znam! :)) Nisam za baciti. :)
Bogami se prepadoh! :) Živi bili pa videli... :) A neka vas, vi treba još sutra da preteknete. :)
zamisli da ispadnemo... ne bi ostao ni u mišijoj rupi, koliko bi me zajebavali nakon ovolikog kurčenja...
đe bi bila... pa od tebe se može štšta naučiti... samo ko zna za te :)
POBJEDAAAAA!!!!!!!!!!!!!
Pobedaaa!
Zaboravila si... Skoro uvek neko posle tebe postuje.