Ко последњи побједник 125

1. ne da nije za respekt, nego je zgodan samo za bježaniju... ima kola, a da nije toga ni za to ne bi bio :)

jok FMN, konkuriso sam skoro na još neka mjesta pa ako šta bude, bude, a ako ne eto me vama :) no biće nešto honorarno, nevezano za struku, samo da se uzme neka lova :D

2. Pa to, bolje bilo šta za sad :)

3. Možda je samo dobar za umoliti braću da ne biju više. :)
    Nego, je l' ovo i vas zajebava internet? Kod mene koči, katastrofa, i ne samo Vuka, nego sve.

4. Kod mene je ok, uglavnom...

5. meni isto štopuje...

pa da, ajd samo da imam svoj dinar, da sebi platim jadu... a počela i stipendija stizati, pa se lakše diše...

6. O, pa super onda :) Idem ja sad, ukočila me leđa od sedenja, moram malo da se pokrenem... Uživajte :)

7. Što se prelo raspade kad si otišla, a? :)

8. Da, vidim i ja :) Pa, šta da ti kažem, vazda su kroz istoriju žene držale muškarce na okupu :))

9. Vi ste glavne, priznajem. :)

10. Pa naravno :) Drago mi je što to misliš :)

11. Moram misliti. Ko je lud s vama se kačiti?! :D

12. dobro de zemo, nećemo pretjerivati :))) jesmo uznapredovali u toj ravnopravnosti, al nismo još toliko... lololo

13. Haha, odustaješ odmah na početku :)) Iskustvo progovara iz tebe :))

14. Ništa ti ne brini zemo, ako nisi nikad upao u zagrljaj ovih otrovnica, upašćeš, pa ćeš da vidiš kako mijenjaš mišljenje. Samo polako... :))

15. lololo kod mene sve neke fine i znaju za red u krajišnika :)

16. Buri, čoveče, kakvu trudnoću pominješ? :))

17. ma sprdao sam se :) reko' vidim časte naslovnom, pa ko će ga znati :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.