Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
da se uopštiš :))) šalim se, baš te briga, ima da od lajferisanja procvjetaš... samo da se vrijeme proljepša :)))
ajd laku noć, čujemo se sutra :)
Slažem se u potpunosti sa tobom :)) Aj' laku noć :)
Buriiii
Forgettt
♥ lepi, odma glas za stas, i ostalo.
ДУПЛИ ООО О ОО ОО
Mrdate li mi?
pomalo damo, pomalo...
ima li koga?
Ево
ДУПЛИ
Buriii! Do pobede!
ŠALABAJZER DO POBJEDEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!
Šalabajzeru, gde si ti, čoveče? :)
Tu sam, ovih dana se cugalo, pa nisam imao vremena za nolajf, ali od danas sam opet tu. :)
Šta ima kod tebe?
Evo, ništa posebno, odmaram kod kuće... :) Jao, kakvu frizuricu ima ovaj tvoj sestrić (sestrić beše, je l'?) :) I porastao je :)
lololo bratić... kaki si fejzbukajlija zemo, boga ti poljubim... ste se našikali u strojicama?
đes fmn, šta ima?
Sve isto kao i juče, Buri :) Moram uskoro početi da učim... Al' neću danas :)
ma polako, biće vremena :) to za neki vanredni rok ili šta?
Evo zemo ti odgovorio forgetko, bratić. :) U Strojicama bio hardkor totalni, taman smo otišli kad su strojičani trebali doći, znači na vrijeme. :)
Aha, pobrkala sam :)
Buri, imam neki kolokvijum krajem aprila, nije ispit...
hahahahah, lebac te jebo, baš na vrijeme... da ne ispadnje gužvarija :)
u jbt, pa imaš još 15 dana... dok ne priđe na 3 dana nije hitno :)
Ma da :)) Nisam u toku, nađe li ti kakav pos'o?
Pa da, jer u slučaju gužvarije podrška u vidu Kače nije za respekt, da se razumijemo.