Ко последњи побједник 125

1. Neko je zaključao, Damo :) A i bila je bzvz...

Kako se zove tekst, da pročitam?

2. http://www.youtube.com/watch?v=8StmWe-2m_g
    TРАЖИО САМ ОВО 3 ГОДИНЕ И КОНАЧНО НАШАО.

3. đes marcipan, samo da pitam za zdravlje :) i kampanju, kako napreduje? oš preći celzijus? :)

4. Dobro je. A za kampanju uvek moram da govorim da odlično ide dok traje (marketing, u rasulo neće niko da svrati) :) Trenutno tražim čuvare kutija, pa onda ide neki poljoprivredni vašar, treba se slikati sa domaćim životinjama, pa posle žurka, možda dođe neki poslanik... u svakom slučaju, vrlo zabavno, da sam znala ranije bih krenula sa ovom politikom. :)))

Šta ima tamo, skače li nešto kod tebe? :)

5. hahhaha slušajući tebe, dođe mi da i ja krenem :) al nisam ja za toga, džaba... al žurka pod obavezno, da sam bliže sam bih se pozvao lolololo

skače, ako me razumijš lololo... inače ništa drugo, smor... posla nema, ružno vrijeme i tako... deMpresija...

moram u krevetac, pa se ččujemo do izbora još koji put valjda da ti i definitivno poželim sreću :)

6. Važi, i neka ti skače, to je zdravo! :) Bez dempresiranja, zvaću te na žurku, bio poslanik ili krava. :)
    Fala, trebaće mi, a i tebi, laku noć. :)

Nastaviću da izveštavam...

Buri, do pobede juri!
    http://www.dodaj.rs/f/1J/EM/2raNnJ2o/kampanja-1.jpg

7. Pozz odoh na engleski. :)

8. Vučica misli tek tako osvojiti titulu najboljeg koposljednika... Ne može to tako.

MOŽE ZAKLJUČ SAD!!!!!

9. Ај да не буде да само пишем ДУПЛИ ОООО на теми. Мало да промјеним плочу.
    БУРИ АЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

10. ZA BURIIIJAAAAA!!! :)

11. oo fala vam :))) oni su se skroz povukli :))) nema više ni sakso ni penzionera, pa i nije zanimljivo :)

12. Stigoh, da budem poslednja.

13. Mnogo se nadaš. :)

14. Кад доминирамо дупли :)

15. Možete dominirati dok ja ne dođem. Ondak ćaća Šalabajzer!

16. ĐE MI JE JACKA, DA JE SAD VIDIM :)))

ČELSI ŠAMPION!!!!!!!!!!!!

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.