Ко последњи побједник 125

1. :)) Važno je da je tebi bolje :) A i vidim da si se nameračio na neke ovde, tako da... :))
    Evo me, tek sam danas počela da učim, ništa me ne pitaj, ne znam u čemu su mi dani prošli... A i nikako da ustanem pre 12, jbg... Uspavam se i onda dok dođem sebi, prođe pola dana...

2. E, Mar! :)) Znam, potpuno me razumeš ;)

3. Da, da... nemam šta dodati. :) Ah, što spavah danas, kako sada! :)

Primetila sam da mi je soba u haosu, ali nema smisla da uključim usisivač u ovo doba. :))

4. Joj, nemoj sad u ovo nedoba, bolje reći :)) Što možeš danas, ostavi za sutra :) Bar što se sređivanja sobe tiče, to može da sačeka :) Osim ako ne očekuješ neke goste :D

5. na koje?

đe si marc, jedina nado poštenog društva dok se i ja ne kandidujem?

kako možeš spavati do podneva bog ti dao :)

6. Ne goste ali s obzirom na trenutno stanje očekujem da će se izleći neka nova vrsta patogenog organizma, ako se to već nije desilo. :)) Tako sam malo boravila ovde da tek sada vidim gde živim.

Sutra! Sve od sutra... :)

7. Tamo na temi Vukajlija grad :) Ajde, ajde, nemo' se praviš nevešt :P

Pa mogu :) Odnosno, ne mogu da se razbudim pre :)

8. đe si marc, jedina nado poštenog društva dok se i ja ne kandidujem?

:)) Ako mi ne uspe, dolazi ti ovamo, ili ću ja tamo pa da pravimo jaku stranku. Vidiš da se ovde lepo vežbamo, i ide nam. Vrlo iskusno... LEPI LJUDI ZA LEP SAJT! lolo

9. hahahha, a da... jes buri juri, al nikako da sustigne :))) vučica zna...

hahah da, ođe dominiramo, a ako ti se preslika samo mali dio dominacije sa ovoga, nema da brineš... nego da ovi vukajlijšai za tebe glasaju... ja ću vikati nek zaokružuju preokret, pa ćeš i ti lakše upasti u šemu :)

e lako je tebi fmn, al ja sutra moram u 8:00 biti na položaju, pa zato laku noć objema :*

10. Šta bre Vučica zna, a mi ne znamo? :)) Pa ne može to tako, mi smo ipak koalicija :P

Ček', Mar, ti se stvarno kandiduješ negde? :) Nisam upućena uopšte :)

11. Ne razlikuje se, veruj mi. Ne znam koliko lajferišeš ali većina ljudi i nisu baš bistra... doduše, nekima je to i preduslov za određene funkcije. :)
    Znaš koliko je ovde inovacija što se kampanje tiče... :)

Da, Forget, ali stranku pravimo tek posle izbora... Zanimljivo mi za sada. Čekam dobar celzijus, ako ne bude kiše sutra idem u selo da pričam sa ljudima. :)))

12. Aha, znači, neka grupa građana? :) Vidiš, nije ti to loše što si se angažovala, svi nešto kritikuju, a niko da se osmeli pa da sam nešto preduzme :)

13. Da, ali ne idem na selo, to se zezam. Ne mogu sve ja. :) Okupili smo se pre mesec dana, i baš sam dobro promslila, u fazonu "ma nek ide život, aj i to da probam" i nije loše, ali fale ljudi... za te administrativne poslove, bilo bi lako da se plaća. Ali niko neće za džabe da radi. :)))

p.s. nije da nema entuzijazma... mladi, lepi entuzijasti, javite se! :)

14. Šta je sa rajom? Đe ste svi???

15. Otišla raja na odmor...

16. e'o mene, a saće i žemske...

ništa, ama baš ništa FMN...

onda marcipan za sledeće ima da izdominiramo i više nego ovdje :)

17. Ljudi, nema vas danas... odnosno noćas :)

18. ZADNJI!!!!!
    Što nema nikog?

19. Hjoooooo !! Ladno stigli ljudi do stodvajspetice !

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.