Ко последњи побједник 125

1. :)) Važno je da je tebi bolje :) A i vidim da si se nameračio na neke ovde, tako da... :))
    Evo me, tek sam danas počela da učim, ništa me ne pitaj, ne znam u čemu su mi dani prošli... A i nikako da ustanem pre 12, jbg... Uspavam se i onda dok dođem sebi, prođe pola dana...

2. E, Mar! :)) Znam, potpuno me razumeš ;)

3. Da, da... nemam šta dodati. :) Ah, što spavah danas, kako sada! :)

Primetila sam da mi je soba u haosu, ali nema smisla da uključim usisivač u ovo doba. :))

4. Joj, nemoj sad u ovo nedoba, bolje reći :)) Što možeš danas, ostavi za sutra :) Bar što se sređivanja sobe tiče, to može da sačeka :) Osim ako ne očekuješ neke goste :D

5. na koje?

đe si marc, jedina nado poštenog društva dok se i ja ne kandidujem?

kako možeš spavati do podneva bog ti dao :)

6. Ne goste ali s obzirom na trenutno stanje očekujem da će se izleći neka nova vrsta patogenog organizma, ako se to već nije desilo. :)) Tako sam malo boravila ovde da tek sada vidim gde živim.

Sutra! Sve od sutra... :)

7. Tamo na temi Vukajlija grad :) Ajde, ajde, nemo' se praviš nevešt :P

Pa mogu :) Odnosno, ne mogu da se razbudim pre :)

8. đe si marc, jedina nado poštenog društva dok se i ja ne kandidujem?

:)) Ako mi ne uspe, dolazi ti ovamo, ili ću ja tamo pa da pravimo jaku stranku. Vidiš da se ovde lepo vežbamo, i ide nam. Vrlo iskusno... LEPI LJUDI ZA LEP SAJT! lolo

9. hahahha, a da... jes buri juri, al nikako da sustigne :))) vučica zna...

hahah da, ođe dominiramo, a ako ti se preslika samo mali dio dominacije sa ovoga, nema da brineš... nego da ovi vukajlijšai za tebe glasaju... ja ću vikati nek zaokružuju preokret, pa ćeš i ti lakše upasti u šemu :)

e lako je tebi fmn, al ja sutra moram u 8:00 biti na položaju, pa zato laku noć objema :*

10. Šta bre Vučica zna, a mi ne znamo? :)) Pa ne može to tako, mi smo ipak koalicija :P

Ček', Mar, ti se stvarno kandiduješ negde? :) Nisam upućena uopšte :)

11. Ne razlikuje se, veruj mi. Ne znam koliko lajferišeš ali većina ljudi i nisu baš bistra... doduše, nekima je to i preduslov za određene funkcije. :)
    Znaš koliko je ovde inovacija što se kampanje tiče... :)

Da, Forget, ali stranku pravimo tek posle izbora... Zanimljivo mi za sada. Čekam dobar celzijus, ako ne bude kiše sutra idem u selo da pričam sa ljudima. :)))

12. Aha, znači, neka grupa građana? :) Vidiš, nije ti to loše što si se angažovala, svi nešto kritikuju, a niko da se osmeli pa da sam nešto preduzme :)

13. Da, ali ne idem na selo, to se zezam. Ne mogu sve ja. :) Okupili smo se pre mesec dana, i baš sam dobro promslila, u fazonu "ma nek ide život, aj i to da probam" i nije loše, ali fale ljudi... za te administrativne poslove, bilo bi lako da se plaća. Ali niko neće za džabe da radi. :)))

p.s. nije da nema entuzijazma... mladi, lepi entuzijasti, javite se! :)

14. Šta je sa rajom? Đe ste svi???

15. Otišla raja na odmor...

16. e'o mene, a saće i žemske...

ništa, ama baš ništa FMN...

onda marcipan za sledeće ima da izdominiramo i više nego ovdje :)

17. Ljudi, nema vas danas... odnosno noćas :)

18. ZADNJI!!!!!
    Što nema nikog?

19. Hjoooooo !! Ladno stigli ljudi do stodvajspetice !

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.