Ко последњи побједник 125

1. Ooooo, pa đes Gogo, nema te ihahaj???

2. Eto,drugar, malo pravila pauzu.

3. Pa šta je bilo, djeca otela komp, a ? :) Osuli se koposljednici totale, vrći se. :)

4. Ma, ne mogu ja da se gnjecam i guram, kobjašnjavam, kulenišem...dosadno mi to. :)
    Čast izuzecima :)) Trebala mi ova pauza, malo d' provetrim glavu.
    The, ne mož' meni sin da otima komp koliko ja noću mogu da bdim! :))

5. đe si gogo, legendo? šta se rađava?

6. Pozdrav,buri ! Ništa se trenutno ne radi, pijuckam pivce i lunjam po fb-u,tarzaniji,nekim sajtovima..tako :)

7. boli tebe briga :) život, pa to ti je... a đe su ostali?

MARCIPANNNNNNNNNNNNNNNN, DOĐI DA VIĐAM KAKO IDE?

8. A jes' vala. Da i ja "nakrivim kapu" :) Šta ima kod tebe, bre? Pričaj, sad mi je sve kao da sam novajlija! :))

9. eee i ja ću jednočke tako :)

ništa, počeo sam raduckati nešto, pa sam sad u nokdaunu... nisam navikao na radno vrijeme 8 sati, jebaj ga...

10. Ooo, čestitam, prijatelju! Sad nisi više "jungfer" - što se posla tiče! :))
    Očas posla ćeš da se navikneš, ništa ne brini! Lepo, lepo. Sviđa mi se ova vest! :))

11. hvala... al nije baš neki posao, ništa vezano za struku, više neki studentski iako nisam student... al dobro, nek sa bar malo koristan i nek' samo više ne visim na kompu po cijeli dan :) kod tebe inače? jesi još u školi?

12. Nisam, druže, ja ne radim u školi(radila pre), ali i dalje dajem "Dojč časove".
    Počela da slikam, ali nikako vremena da navatam.Sad će Noć muzeja-tu sam angažovana (na dvE mestE), pa ne stižem da se "isprosipam" za svoj ćef.Al' dobro je kad sam počela :)
    E, posao ti je posao-ni ja ne radim u struci, ali "mećem 'leba na astal" - što bi rekli ljudi. Ima dana i vremena, samo napred :)

ED: Kuckamo se uskoro, pozdrav ! :)

13. MARCIPANNNNNNNNNNNNNNNN, DOĐI DA VIĐAM KAKO IDE?

ZA VIKEND REFERAT, IMAM MITING PA ONDA MOŽDA SVRATI LIDER NA KAFU!!1

Des Gogo. :)

14. POBJEDAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!"2222222222222222222

15. Pih, ti ćeš da mi kažeš...

ZADNJIIIIIHIHIHIHIHIHIIIIIIIIII!!!!!!!!222222222222

16. ZA KOLAICIJU, ZA POBJEDU :)

17. Ništa koalicije, samo JA DO POBJEDE!!!!!!!!!!!!!!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.