Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
ZADNJI!!!!!!
Neću se svađam, komšo. :)
Kako si mi, šta radiš? Kako ti to preslatko dete?
Dobro sve, malo mamuran, ali neka... Dijete odlično, dolaze svi đuture za par dana, pa ću uživati neko vrijeme...
Je l' ovo meni reče "komšo"? Ne kapiram.
Šta ima kod tebe?
Tebi, tebi. Ne znadem zašto, ali eto :)
Šta je čovek ako nije mamuran?
Ništa posebno, imam utisak da će se nešto užasno dogoditi sutra, pa se izjedam malo :)) Nego, ti idalje tvrdiš da ćeš pobediti?
Čuj ti predskazanja...zajebano je to...
Naravno da tvrdim, pa ja sam najbolji koposljednik, ubjedljivo!
Jaka intuicija, obično me ne vara. Ono, sada sam pojela sve nokte i slušam EKV, smiruju narkomani... :)
Ma nemoj, a Buri? ololo
Nego, gde ti obitavaš?
Pih, ne volim ekv...
Buri je dobar, ali ni blizu kao ja. :)
Obitavam u Šipovu, vukojebina u R. Srpskoj, ali meni drago mjesto, pa neću nigdje odavde...
A ti, odakle si?
Beograda, ali živim i studiram i radim u Londonu. Preko stipendije, naravno. :)
Htedoh da te pitam gde ćeš za 1. maj, a verovatno ćeš tu ostati?
hahahhahahah samo vas posmatram :) damo :*
nije to vukojebina to je još gore... predgrađe mrkonjića damo, da ti pobliže objasnim :)))
Hahahahahah, pa fino. Buriša :*
Gde ćeš ti za prvi? :)
Hahahaha, pa za Mrkonjić se nije čulo do rata, raja išla preko Jajca, ko je bio lud ići u one strančurage, joooj! :P
Damo, ništa prvi maj, odmarati kod kuće, jer odmah sutradan rano radim, a ja ne feštam ako se neću prebiti od cuge. :)
e meni danas javiše da idemo neđe na roštilj... đe ni sam ne znam, al vjerovatno će biti balkana :D
e ja ne radim, državna firma :D
'Bem li vas, kad sam tu, nema nikog, odem, spemujete kao ludaci. Šta ti je sreća...
Jebi ga...
Iskomponovala sam novi turbo-mega-giga folk hit! Počinje ovako:
KUUUUUKAAAAM MAAAAJKOOOO, PLAAAČEEEM
ODEEE MILOOOJKOO BEZ MEEENEEEE...
Dalje samo čekam inspiraciju :3
Daćeš malo inspiracije i meni, nisam dugo napisao nijednu defku. :P
Nisam ni ja, a ni neću. Barem ne još neko vreme. :)
UMREEEEEĆUUUU MAAAAJKOOOO
A SUUUTRA NA VRAAATAAA TREBA DA TI DOJDEM!
Ali ozbiljno, umreću!
Pobedaaa!
Jel se nekome dopada moj hit? :3
ТИТУЛАААА ТИТУЛААААА СЛАВИЋЕ СЕ ТИТУЛААААААА ПАРТИЗАН ЈЕЕЕЕ ШАМПИОООООН ПЕВА ЦЕЛАААА СРБИЈАААААА!!!
http://www.youtube.com/watch?v=TbXM1fEnUOk
Dobar dan.