Ко последњи побједник 125

1. pa jeste malo... ja nikad nisam izašao poslije 11 :)

vidim, vidim... sve nas zanima oće li ovi konačno poasti, s obe strane drine...

hahhahah, onda ima da bude neviđena fešta... da se zovne narodni pjevač da napiše tekst za gusle da se to opjeva...

2. da znaš, izginućemo, mili bože čuda velikoga... kud se razbežaše svi u svoje funkcije a ostaše mučenici pregolemi tugu da leče u čaši pobratimskoj, pobratimskoj sa drine punoj šljive rane... :)))

3. ne treba vam pjevač, ti to možeš, skoro pa ko filip višnjić :D

4. samo dušu svoju da pustim kroz gusle i eto mi posla za kasnije, zime nema za leb ću lako. :)

5. hahahahahahahaah
    to!! umirem, odvrnula do daske! :)))
    prepisaću ceo govor, za ponedeljak mi treba. hahaha

6. lololo da, pa kad dođeš sa ovim govorom, a ono svima oči na vr' glave, kao šta je sa ovom :)

7. "kosovo je logaritamska tablica srpskog istorijskog računa" hahah ko je ovaj čovek? treba mi jedan takav. :)))
    važno da se priča, za ludnicu sam ionako ko zapeta puška! :)))

8. nemam pojma, slučajno sam ih pronašao... al jebu kevu koliko su objasnili svu istoriju u par rečenica... da se naježiš :)

9. zamislila sam se nad tom rečenicom i odmah me uhvatila sanjivost, ko budakom odnešena... :)

laku noć buri, gusle su zakon! i nama je ovde još malo ostalo pa možemo i mi po višnjiću, ne može da škodi. :)

10. aajd laku noć, tako nekako,... udaraćemo, nemamo po čemu drugom... sve drugo je nekako njah :D

11. Šta se radi ljudovi?

12. evo koalicija dominira, i zemo se pomalo ubacuje ko džoker...

13. Joj, mani me sa tim političkim rečima, povraća mi se od toga, gde god da se okrenem, neki političar sere. Evo još mi ne radi AdBlock pošto imam Portable verziju Chrome, i ovde mi iskaču političke reklame, kao da nije dovoljno svaki bilbord u gradu i svaka reklama na radiu...

14. mi smo to osnovali i prije raspisivanja izbora... da pobijedimo neke... sad su se ti razbježali, al mi se držimo :)))

hahah meni fercera, al nemoj me jebavati da iskaču političke? koji najčešće izlaze?

15. 2 rukavice se udaraju a iza piše: ''Politika bez cenzure'' i još jedna gde stoje 6 političara ne znam koja jer samo što se ne ispovraćam pri samom primećivanju te reklame.

16. Ovo je tek na 32. strani, daleko je ovo od pobede. A na kojoj strani su prošli put zaključali? Mrzi me da tražim.

17. Nešto malo, zato se i zajebavamo :)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.