Ко последњи побједник 125

1. Protiv forgetke se nemereš boriti kad je noćni termin u pitanju... :)
    Laku noć.

2. Haha, šta da ti kažem kad već sve znaš i sam :)) :P Ajd' laku noć!

3. đe si fmn, ljudino kaki sam i sam :)

šta ima, otkud da si uranila?

4. Evo me, nemam ni ja pojma, probudila se ranije :) Sad ću da stavim kafu i zovnem docimerku da svrati... :)
    Kako je kod tebe, radiš li? :)

5. Ko poslednji magarac :)

6. e očo sam vanka danas FMN... da iskoristim neradni dan :) raduckam pomalo, al i to mi je previše... prije sam kukao na nezaposlenost, sad na posao, odnosno konkretno na 8 sati i kancelariju, pa mi se očigledno ne može ugoditi... najbolje na faksu kako god okreneš :) jes ti to sprašila u BG?

7. E, to vala svi kažu :) Da je najbolje dok si na faksu... :) Ne znam, videćemo ;)
    Jesam, juče sam došla... Srećna sam što sam imala na jednom kolokvijumu 42 boda od 50, a mislila sam da sam loše uradila, izgleda da sam malo sebe potcenila... :)

8. nemaš šta gledati, vjeruj mi na riječ i ako baš ne moraš završavati onda nemoj žuriti :D

OPAAA ČESTITAM... čini mi se da si to i ovdje pikala... mašala, oće te...

9. Haha, jedino master da upišem, pa da odužim :))
    Hvala :) Nisam nešto mnogo ni učila za to, tako da sam prezadovoljna...

10. eee pa toti žemka... baš k'o i ja :D

e jes to najslađe... meni čak i slađe od onoga kad baš učim pa kao položim...

11. E, baš to! :) A nekad kad baš učim i ne uradim dobro, oću živa da se pojedem... Ovako je super :)

12. taj rad... mada nalazio sam ja i tad utjehu :) kao dao sam sve od sebe... samo se ne sikirati...

13. Pa da... Svake godine se sve manje sekiram :) Bitnije su mi neke druge stvari u životu...

14. lololo taj neki rad... e da se falim malo... krenulo me i tamo :)))

P.S. malo kasnim, nešto crtkam pa sam tim okupiran...

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.