Ко последњи побједник 125

1. e jebi ga... o čemu smo nekad pričali...

2. Aha, tooo... Pa super onda :))

3. dobro, nisam to morao napisati, al aj' samo da dođemo do 1000 posta... ionako nema jacke, a i marcipan se umorila u kampanji... ni duplog mi nema :(

4. Da... Samo smo mi neumorni :))

5. ili ti besposleni i navučeni na temu... kako hoćeš :)

6. Može se i tako reći :))

7. i sad kao... KOALICIJA DO POBJEDE... zapravo, jbt, nema ni penzionera ni sakso... mora da smo ih sve smorili, samo ostao zemara...

8. Nema nikoga... Smorili se ljudi... Al' eto, tu smo mi, odnosno, vas dvojica Krajišnika i ja :) Da li ti to nešto govori? :))

9. da si krajišnikinja u duši, čim si sa nama još...

10. Pa da, ja sam tu uz samu granicu :))

11. jes i to... doduše mi smo daleko od granice, al i oslobodili smo cijelu RS...

12. Manijače, šta je sad tebi smešno? :)

Tu je to sve negde... :)

13. JA DOŠ'O PO POBJEDU!!!!!!!

14. jašta, nećemo u malo gledati... 300-400 km. gore dolje... :)

15. Vidi ovog zeme što se ubacuje da pobijedi, ccccc....

16. I ja se ubacujem, šta ćeš sad? :P

17. Odustajem. Tvoje doba noći je došlo. Vrijeme mi je za krevetac. :)

18. Uvek te ja ispraćam na spavanje :) Laku noć :)

19. Hehehe, baš tako.... :) Laku noć i tebi.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.