Ко последњи побједник 125

1. hahah sad uleti, da vidim komentre neke i odo na prvu tradicionalnu slaninijadu studenata građevine...

iskoristi priliku i pobijedi... lololo

2. Ma da. Nego Sakso jel taj most trajan? Il u ti spadne vremenom pa veštačka vilica?:-)))

3. Ako baš insistiraš!!!

Pobeda!!! :)

Sakso, jel si mi lepo rekla da kad apsolvirate više ne divanite o zubima? Sad mora i ovde da čitam... :( Porašće ti nos, znaš!

4. Daj Jacka MOJI ZUBI SU U PITANJU, kako ti nije žao?:-)

5. Ijaooo, što je sladak... :))))

Dobro, de...
    Jel treba neko i za ruku da te drži? Možda ima negde da se iznajmi ko nezaposlen...

6. Hipokrat mi ne dozvoljava da ne pružim koalicionom pomoć, tako što ću mu odgovoriti sve što ga zanima :) Teško da bih divanila samoinicijativno.. :)
    Penzose, trajan je, u smislu da nije privremeno rešenje,ne može da spadne, ali ne može ni da traje večno. Al' kad dotraje-napraviš novi i to je to.

7. Al' kad dotraje-napraviš novi i to je to.

Kuk mi ima garanciju 25 godina a ovo?

Jel treba neko i za ruku da te drži? Možda ima negde da se iznajmi ko nezaposlen...

Treba neko da me veže da ne pobegnem. Sakso je jedini zubar koji mi je simpatičan...

8. Aha , probaj sutra.

9. JA GLAVNI!!!
    JACKA DO POBJEDE!

10. Ajd kad si zapeo... :)

11. nećete pobjediti, sad kad si vratila stari avatar...

KOALICIJA DOMINIRA!!!

12. A, morala sam da vratim. Rek'o elek, ili stari ili neke sise. Ja neću da šetam sise, pa eto... :)

Dominirajte, dominirajte... Ničija nije do zore gorela! :)

13. bolje da si metnula sise, realno... da tema oživi :))) đes, je l se popravilo raspoloženje?

mi ćemo svoju vazda potpaljivati...

14. Jeste, kako nije! Tačno sam procvetala. :)))
    Nema ovde spasa. Jedan avatar tamo-vamo... :)

Ima li štogod od tvog posla?

15. nema ništa, fatastropa... uglavnom, znaš i sama ili rođak, ili da prostiš pička, ili da si član partije... e ja nemam ni jedno od prvo dvoje, a treće neću... al biće bolje, valjda...

to je lijepo što s' procvjetala :)))

boli nas uvo, taman nas je ođe...

razumiješ li se u telefone? šta se može uzeti za oko 100 jevreja?

16. Ju, ju... muka živa... Dal mi veruješ, kako sam već počela da se bedačim, ne bi mi bio problem ni da radim sa srednjom ako sa ovim ne budem mogla. Samo nešto, daj šta daš, pa dokle doguram. Da ne pričam o tome kako nit mi se uči nit mi se završava. A opet, ni ovako nisam nigde.

I ne razumem baš. Ja telefon menjam kad mi postojeći da otkaz. Dobila sam u junu novi, ja mirna bar dve godine. Tebi pokvaren ili ti dosadio?

17. i ja isto dok se ne pokvari... ne mogu više normalno razgovarati, stlno prekida, pa mu je vrijeme definitivno isteklo...

e ne znam šta bih ti rekao, al da je teško, jeste... doduše i ja sam dijelom kriv za sve, jerbo ne znam engleski, npr. eto našao meni i kolegi prof neki posao, sa rusima, i dobro i plaćen, i sve, al nijedan ne zna ingliš i ćao đaci...

18. Dominacija dominira!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.