Ко последњи побједник 125

1. http://www.dodaj.rs/f/38/xg/1vv0AP9A/buri.jpg

MI JEBEMO I UŠI ZAVRĆEMO... TAKO DA MI DOMINIRAMO!!!

2. Opet promaja na temi...

3. Već obećava... :)

Gladna sam, mrzi me da jedem. :( Moram da nastavim da učim, osušio mi se marker. :( Prehladila sam se, sad mi gadan ukus u ustima od onog nesrećnog ferveksa. :(

Divan dan danas. :))))

4. Uh, zapostavila sam temu, tražim aranžman za more... Ljudi, gde letujete ove godine?

5. šta je fervaks? nemoj ni jesti, uzmimalo vode da pregladniš i eto... što podvlačiš markerom? ja sam to uvijek radio grafitnom olovkom, možeš i ti... eto... ovo ti dođe kao moram nekom da se izjadam

jeste, predivan, a ja morma na engleski... jebem ti engleski i školu i to...

6. Sakso, kao i svake godine, u Pulu :)
    Ja Buri ceo dan na predavanju, došla malo ovde na pauzi.

7. u pm, najvjerovatnije, ako budem imao sreće pa nađem posao... đes vidjela da građevinci ljetruju? idemo na more u januaru što bi rekao mrkonjić... ti, jesi našla nešto?

8. Ferveks je neki prašak protiv prehlade. A kakvih ima on je još i ukusan. Al opet... Podvučem ja jednom grafitnom, onda idem preko žutaćem, al' mi se svi osušili pa i ne drži pažnju da samo čitam. Moram da žvrljam nešto uvek.

9. haha jebem ti net, kao ode do kurca ovako... ups... aha čuo sam za to, opet ti vidi sa narodnom medicinom, rakija i te cake...

i ja isto, zato ne učim iz knjiga koje skupo platim, uništi sve...

10. Misliš slanina i beli luk? :)) A dobro je i protiv vampira, ako zatreba. :)

Ne uništim ja. Sve to meni očuvano bude, rek'o bi čovek ova pročita i ne pipa više. Al' volim tako da istaknem, posle kad ponavljam, kad pogledam to žuto levo-desno, i da ne čitam setim se šta piše.

11. žemo i to... to je i način da nađeš mjesto u prepunom klubu, neku veče provjereno :)))

fotografišeš što bi se reklo? ajd onda sebi trkom uzmi jedan marker...

jes ti u NS ili u Vrbas sad?

12. A znam. To sam naučila od baba što se voze u prevozu. :)))

Uzeću, moram. Taman sutra kad budem ponavljala. Za večeras će da valja i olovka. :)

Kući sam. Čim se motam po sajtu, znači da sam kući. Tamo retkost da se kačim. Baš kad me ostave samu, a nemam šta drugo. :)

13. eto viš, može i u toj situciji...

aj ko da sad moraš i večeras... idi negdje u provod :)))

aha, tako nači... pa jašta, pametno... kod mene obrnuto

odo sad pozz i iskoristi šansu naredna 3-4 dana

14. Eno ga sad... ode a obećao mi da će tema oživeti. Pa koji očin da iskoristim, kad bez tebe neće doći do dvadesete strane za to vreme.

Ae, lepo se isprovodi, pa da pročitam još koju kafansku. :)

15. Mi gledamo Grčku, pošto mi je beba još uvek mala za nešto dalje...
    Joj, kako je meni bilo žao da šaram po knjigama!

16. Ja 10 dana H.Novi 100% . Tamo imamo mnogo prijatelja pa nam to dođe REDOVNO letovanje, a od vanrednih letovanja gledam Malagu ako nađem povoljne karte , a verovatno ako ne nađemo ima Grčka neka da padne , al ne aranžman, već zapalim ko0lima pa gde mi se svidi uz obalu , tražim sam smeštaj...

17. Opet nema žive vaške...

Alo, bre, ljudi, rano je za letovanje, vraćajte se!

18. Eto vratio se ja u sitne sate...

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.