Ко последњи побједник 125

1. Ahahaha biće da sam opasan protivkandidat, čim ste se odmah okupili u zavidnom broju! :)) Ako, slatki ste, moja net familija. :))

Ali gde su noćne letnje šetnje, korzo ovo ono, jeste čuli da će kiša sutra. :)

2. ja prosvjedujem protiv goge i njenih ambicija da pobijedi...

3. Mar, ja obavila šetnju oko jezera,malo trčala-nisam mogla d'isteram celi krug,vreme teško i puno vlage u majčinu.
    I kako sutra d'čistim Srbiju,ako će da dapa šaki?

4. Ja preskačem trčanje u periodu ovom, strpljivo čekam dodem na bazen i sl. Nisam nikakve vežbe radila od marta i baš jedva čekam da se protegnem.
    E, a mož i ne padne u svim krajevima ili bude malo kapljica, pa da se ekološki razmahneš. :) A čime čistiš? :)

Buri, hoćeš ti pobeđivati ove godine, ne mogu više ovako! :)

5. pobjeđivaćemo, polako... e i ja malo prošetao, pa došao da se naspavam ko čoek, sutra ne ranim na posao :DDD

6. Jups, zablejala se na FejsBulahu, našla neke virtuelne galerije...lele, kako lepo rade ljudi...

Maro, čistim rukama i nogama, šta mi dadu d'radim, ja ćutim i odradim :)
    Neam pojma, komandanti parade će mi reći šta ću i kako.Vodim i sinčugu, nek' se osvešćIVa ekološki ;)

Kad počne sezona brčkanja kod nas na jezerima,jedva čekam! Ima da mi izrastu one pačije kože za plivanje između prstiju, od vodurine :)))

7. Vid ga Mile, mali Mile... :)

E Buri, lako je tako pobeđivati! :)

Ako Gogili, u prirodu, vid počisti i ove komarce, malo nerviraju. :) A nerviraju me i ovi što idu sada na more, moraju praviti zazubice... ali ni jezera nisu loša. :)

8. Ko je taj gosin Mile? Neko novo čeljade na Vuki, ili duplerica? :)

Jašta ću draga,ima da napravim kavurmu od komaraca,phahahaha!! :))
    A more...precenjena kategorija (reče lisica -"Kiselo je grože") :)

9. JESAM!!
    Pa dobro ljudi, kako ste?

10. 'De si,, Damo! :) Ja nisam baš najbolje, prehladila sam se i sinusi mi otpadaju... Kako je kod tebe? :)

11. Nikog nema...:pogled levo-desno:
    Pobeda je moja!! :)

12. Е, ја само дошо да вас обавестим да ћу да кобедим.

13. Buri, nemoj se zameraš L@kiju, kruže priče da je mnogo jak.

A, vidim ovo nije još zaključano? Mene čekate???

14. đe si jacka, sto godina... kaka is ko čoek?

ma kaki laki, zna se ko su šampoioni :D

15. Evo, mačujem se s kosom i zavidim svima koji su ćelavi!!! A ko čoek... Ja zadovoljna! :)

Što činiš ti? Kako si?

16. ee ja se juče ošišao sroz ratko i odma' bolje :D

ništa, kradem bogu dan ovdje i smišljam đe bi' mogao ići :D

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.