E blago tebi! Jedna stvar u nizu zbog koje ceo život žalim što nisam muško.
Joj, ja moram posle ići, a najradije bih sedela i ne radila ništa, jerbo sam mLogo umorna. I ne mogu da se naspavam od vrednih komšija. I nedeljom...
Tačno jednom ima da probam one čepiće za uši!
Ma ja sam, bre, bila celo detinjstvo ošišana na Romea, pa mi valjda muka sad da imam opet kratku kosu. A ovu mogu vazda da vežem u rep. Da imam kratku, kad mi dopizdi ne znam šta bih...
Joj, ne staj mi na muku. Ja sam od sve muke skoro počela da spavam sa onom maskom za oči po potrebi, jer mi i svetlo smeta. Prvo sam odbijala, jer mi to uvek bilo pozerski, pa sam sam mislila smetaće mi fizički, žuljati, golicati, šta li...al' nije. Baš je vrh!
Hm... pa baš i nisam dosad osećala potrebu da se farbam u ljubičasto i zeleno :P Ma koliko volela ovu drugu boju... Zapravo se ne vidim ni sa jednom drugom bojom sem ove.
Ahahahah vidi ga :) Nosim po potrebi. Rekla mi drugarica da sam ko boki 13 i ni to me nije pokolebalo!!! Samo se ti smej, al' to radi pos'o! :)))
E blago tebi! Jedna stvar u nizu zbog koje ceo život žalim što nisam muško.
Joj, ja moram posle ići, a najradije bih sedela i ne radila ništa, jerbo sam mLogo umorna. I ne mogu da se naspavam od vrednih komšija. I nedeljom...
Tačno jednom ima da probam one čepiće za uši!
e a šta fali da se i t ošišaš kratko :DDD ja recimo više volim kad su žene kratko ošišane :D
ja imam sjajne komšije što se tiče toga :D a i čvrst san, srećom :D
Ma ja sam, bre, bila celo detinjstvo ošišana na Romea, pa mi valjda muka sad da imam opet kratku kosu. A ovu mogu vazda da vežem u rep. Da imam kratku, kad mi dopizdi ne znam šta bih...
Joj, ne staj mi na muku. Ja sam od sve muke skoro počela da spavam sa onom maskom za oči po potrebi, jer mi i svetlo smeta. Prvo sam odbijala, jer mi to uvek bilo pozerski, pa sam sam mislila smetaće mi fizički, žuljati, golicati, šta li...al' nije. Baš je vrh!
e jes i to... al da ti dopizdi moreš se uvijek ofarbati u ljubičasto ili zeleno... :D
hahahah ne laži da to nosiš??? koji si ti krlj, ne mogu vjerovti...
odok sad, pozdravljam te do sledećg viđenja :*
Hm... pa baš i nisam dosad osećala potrebu da se farbam u ljubičasto i zeleno :P Ma koliko volela ovu drugu boju... Zapravo se ne vidim ni sa jednom drugom bojom sem ove.
Ahahahah vidi ga :) Nosim po potrebi. Rekla mi drugarica da sam ko boki 13 i ni to me nije pokolebalo!!! Samo se ti smej, al' to radi pos'o! :)))
Ajde, samo se ti skitaj... čujemo se ;)
Samo Buri da ti poručim da si jedna pičoka nečeterska, i da nisi rasan lipicaner! :(
Vi ostali, fini ljudi, kako ste?
Nešto mi govori da ću da pobedim. Ne znam zašto ima takav osećaj, ali imam...
Ne ovaj post.
Ja samo da se javim. Jacka, dolaziš li na okupljanje u NS u subotu sada? :P
...
Đes Marc.
ТРШ!
Dobro jutro.
Pravo da ti kažem, nem pojma ni da se odigrava nešto slično. A i sad kad znam nemam u planu. Uživajte! ;)
POBEDA!!!
Pobedaaa!
Čao čaoooo
lololol volim i ja tebe :*
Mhmmmmm... :**
ŠAMPION!!!
Nikako.