Ко последњи побједник 125

1. Ooo, koga moje oči vide?!
    Ma odlično! Divota kad ne moram napolje, sreća pa me nisi u petak pitao ništa, tačno bi' te progutala... Sad za'ladi pa može kako oćeš...

Šta ima kod tebe? Si živ ti?

2. što u petak? nije se moglo izdržati?

ma ja se zamračim i ne vidim sunce po čitav dan... inače teško izdržavam, a i dosadno kad se ne može nikuda lunjati vikendom :) biće valjda kiše...

3. Поздрав присутној екипи! :)

4. Од кад вас овде нисам затекла! И када прођем овуда, нигде никог познатог.

5. pa jesmo sad mi poznati? ja se tebe sjećam kao kroz maglu i to samo po tom niku mila :)

6. Ma imala sam nekih obaveza po najvećijem suncu, 'tedoh dumrem! I sva sam se unervozila bila... Eto tako ja po vrućini!
    Pa i ja sam ko u pećini, zato se sad ne žalim.

:))) Kakvo lepo iznenađenje! Pozdrav!

7. u boga ti :) otkazuj sve što slijedi ako je na vrućini :) jes ti sad u NS ili si utekla kući? kontam da se u vrbasu lakše izdržava nego u NS...

8. Сад сте ви познати, Бури! :) А мене дуго није било, није ни чудо што су ме позаборављали сви.

Јацка! :)

9. A, buri, svraćala je ona onomad kad je bila tema u aktivnim... (i Bog zaboravio kad je to bilo...)
    Pa da znaš, sreća pa sam bez obaveza.
    I kući sam, ali nije lakše. Tamo se brečim na štrand pa sve super, ovako se brečim na knjige. Šta je tu dobro, moj ti...

Tusmo, Matrikse!

10. ma znam, mislim da sam čak jednom s tobom i pričao.,.. ti ono nešto predaješ u školi ili tako nešto?

jebeš knjige na ovoj vrućini, stani malo... jebi ga ja kontam gdje meni u mrkonjiću rashladnije pa da je svima... a mrkonjić 500 metara viši od BL :D

11. buri, još desetak dana pa ću da odmaram.
    A pa ti u tim tvojim brdima možeš kako oćeš. :)

E vidiš kako se seća, a ona misli svi je zapobravili... :)

12. Е Бури, та сам. :)

Јацка, колико ти је још до краја остало?

13. jesam te fino nudio da dođeš, vidiš, pa ako ti se svidi, a svidjelo bi ti se, ostaneš :DDD

inače kako je bilo na oupljanju, čujem bila si?

ponosan sam na svoje pamćenje :D

14. Imam još 4 ispita i diplomski. S tim da jedan izlazim u ovom roku, kontam da neće biti komplikacija. :)

Ahahahah, što jes jes, jesi! Nemam šta sad da se bunim... :))
    Elem... okupljanje...hm...
    Pa nisam bila da budem, skapirala sam da ću proći tuda kad sam krenula do grada, pa sam svratila. Bilo je pogubljeno, da ti pravo kažem. Prvo sam krenula da se predstavljam po imenu, pa me gledali ko marsovca, onda nisam znala kome prvo da se javim pa išla čas onamo čas ovamo i tako... I onda na kraju njih par, ne znam koji (po RDovoj definiciji kontam da je jedan Buksna, skenj) ostanu nepozdravljeni što mi neprijatno sad, al' jbg... Nisam ustanovila na vreme.
    Inače, vesela neka masa. Čak sam se smejala posle, kaže drugarica koja je bila sa mnom, rekao joj msm Kurd: Slobodno se javi i ti, nismo mi sekta! :)
    U principu čudnjikav osećaj...

15. Свака част, Бури! :)

Значи Јацка, како би војници то рекли - ситно.

16. Čak sam se smejala posle, kaže drugarica koja je bila sa mnom, rekao joj msm Kurd: Slobodno se javi i ti, nismo mi sekta! :)

Da, Kurd to beše rekao :D

Keka, pa gde si ti 100 godina! :)

17. sitno, sitno...

hahahha, pa o i svi vukajlijaši... kad je selenijum dovela neog svog druga na okupljanje čoek nije progovorio ni jednu, samo nas gledao ko izgubljen... al opet je dolazio, znači nismo baš toliko strašni...

a što te nije bilo keki? keki-tako ja tepam svojoj školskoj :D

18. Sitno, da. Ti beše završila višu za FT?
    E, jel tebi vokativ Keka ili Keko?

Pa ja sam bila radoznala da se upoznam sa natant što bi ti rekao :) i msm da me to najviše odvuklo. Al' malo se zadržah.
    Ma Džo mi se pogubila, kažem ja ajde da svratim tu i tu okupili se neki sa Vukajlije, a ona meni: Šta ćeš ti s njima?! I otkud ti njih znaš?! Mada ispade stvarno da pola ljudi tamo i ne znam... smena generacija, buri... :)
    A i vi se tamo nađete? E to nisma znala...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.