Ко последњи побједник 125

1. E, a Kaizen se sreo sa Kostićem, Kurdom i još nekim modom pre okupljanje, šteta što nije došao kod nas. Smena generacija?! Daj jbt, 2/3 bila stara garda (dobro, računam i sebe sa svojih godinu ipo dana staža lolololololo), samo malo došli ovi novi :P

2. Матрикс, Бури - ма свраћала сам ја овде, али се нисам дуго задржавала. Никако нисам могла времена да нађем, нон-стоп сам у неком хаосу.

Јес' Јацка. А прошле године сам опет ишла на предавања да бих ускладила диплому, па сам сада високи струковни физиотерапеут. 'Бем ти звање.

Е, немам појма, ваљда је правилно "Кека", мада ми је то некако... хм. Генерално, одазивам се на све варијанте. :)

3. keko je bolje :D

e jacka, pa redovno, ja, faca, slavk0, ponekad selenijum, lula, yomax, KBO i tako redom... bude nas i po 10 nekada, pa zalomimo...

4. Izvin' ti Matrikse, meni je podmladak sve od prošle godine do sad jerbo ja u stare računam ono što sam zatekla kad sam došla (mislim, drugi put došla, negde 2010. a ne 2008.). Nisu nam isti parametri. :)

Hm... pa nešto kontam ako se brzo izgovara da je sa A a ako sporije onda sa O. Ko će ga znati. Odazivaćeš se na mila, u svakom slučaju. ;)
    A zvanje... To je ovaj novi sistem školstva... Što kaže jedan pametan: Pišam vam se na reformu! I ajd što je zvanje, nego što mora da se cimaš ni za šta... Al' ajde...
    Jel radiš ti i van prosvete?

5. Verujem da jesi Keka, ali ja nisam isto dugo svraćao, jedno 7-8 ovih tema, ako ne i više :)

6. Izvin' ti Matrikse, meni je podmladak sve od prošle godine do sad jerbo ja u stare računam ono što sam zatekla kad sam došla (mislim, drugi put došla, negde 2010. a ne 2008.). Nisu nam isti parametri. :)

Zapravo, parametri nam i jesu isti. Dosta njih sa okupljanja se reg na sajt 2008.-2010. tako da sam i u pravu, osim za sebe što sam računao (ali ipak znam istoriju Vukajlije kao da sam tad i došao) :P

7. Јеб'ла их реформа, пљунула сам 36 'иљада да бих слушала оно што сам већ положила! Нисам ни отишла по диплому, ено, још стоји у Земуну.

Радила сам у једној ординацији када сам тек почела да радим у просвети, једно годину -две дана. Е онда су ме зајебали у школи, па ми увалили старешинство, ког не могу да се ратосиљам никако. Таман једно одељење изведем, они ми напакују друго. И сад се бакћем са децом и родитељима и нема времена ни за себе.

8. A buri, to je već prijatnije kad vas je manje... Msm , i to je mnogo ali opet... :)

Auuu, pa bogami si onda zaglibila debelo! Nije to lako nimalo, tu ima da se zajebavaš na sto strana...
    A fin je to posao inače, drugarica mi to završila pa se i razumevam donekle.

9. pa jes prijatno... doduše ja slavk0 i faca se viđamo na pivi i ovako nevezano za ostale... nolajferi...

inače, jacko kako ti se čini EP?

10. A to ti je kad vole ljudi da se druže, nije nolajferizam :))))

Ma ne pitaj me ništa! Ispale Lale, sve naglavačke! :( I tako sad navijam za Nemačku, a tu kontam nema da se omane... Možda oni Španci nešto da zaebu, al' neće valjda...
    Ovo noćas ne znam šta će biti? Imaš prognoza, dok sam tu?

11. večeras englezi i teri plode :D inače i ja sam za švabe, al volio bih i da teri zaokruži trijumfalnu sezonu titulom prvaka :D

12. Aman, buri, dokle će se nadpevavamo oko toga?! Mnogo ti je dve evropske, nemo' to... :)

Pa ja nem' pojma... Ovi su vazda srećkovići, a ta Engleska mi ceo život ko kuvana noga... nit smrdi nit miriše... Ja sam za okupatore, ima baba da me se odrekne na sva zvona! E! :)))

13. dok vi neo treći ne osvoji titulu :D

odo ja sad to gledati, pa se pišemo kad dospijemo opet :D

14. Ae, evo i ja da pobedim pa da idem na miru... :)

15. you are not the man

16. How would you know?

17. Very well. But i almost sleeping over my keyboard. :) Lern english right now. :) Indirect questions.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.