Ко последњи побједник 125

1. Ja sam diplomirao još prošle godine i sad ne znam šta ću da radim... Od posla nema ništa, a master mi se ne upisuje jer će i to verovatno biti uzaludan trud...

2. Baš ništa? Bedak... A radiš li bilo šta?

3. Radio. Sad trenutno ništa. Mada, možda je i bolje, pošto su ove velike vrućine, pa da iskoristim to za kupanje, sunčanje i tako dalje.. :)

4. Pa da, posebno za ovo 'tako dalje' :)) Ako, ako, odmori malo, pa tamo s jeseni iskočiće nešto...

5. Nadam se da hoće... Moraću da se učlanim u neku jebenu stranku sad. Država nam je pukla načisto...

6. Sad nema nikoga. Ima da pobedim!

7. Zaključavajte ovo govno!

8. Može sad da se zaključa?

9. Ja nemam ništa protiv tvog prisustva...

10. Pa znam, što bi i imao, vidiš da ti pravim društvo :)

11. Znači, hoćeš da se učlaniš u neku stranku?

12. Nije da želim, nego moram. Kako trenutno stvari stoje, izgleda da je to jedino rešenje...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.