Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
A jbg, tako ispada... Ili to ili debela veza...
Tačno.
E, Nezaboravna, lepo je što smo se ispričali malo. Ja sad moram ići. Treba sutra rano da ustaje, znaš... :)
Ok, neću ja da te zadržavam, idi ti svojim putem u krevet :) Laku noć :)
tuj sam :D ima li koga?
Buri, otkud ti u ovo doba? :))
A je l' ima nekoga sada? :(
Ima sad. Jel kasno?
a sad?
Oooo, vidi buri :)
De si ti, šta se radi?
evo zavukao se u kuću i čekam da zahlladi malo da kud bilo mrdnem :D
ti?
Ja sam privremeno spašena. Morka kosa duž leđa i nema vrućine.
Samo ne znam šta ću s njom kad se osuši...
I meni isto mokra kosa, uživam :)) Ali me čeka isti problem kao i tebe kad se osuši :)
Pa ja sam kontala OPET, da se ošišam pa da budem ćelava ko Petra... :)
jbt, ja zaspao... sad ima da i ja svoju operem... jes da je na eca al valjda će pomoći :D
Pa oće... dok se ne osuši i pogotovo. Doduše, to će kod tebe trajati cela dva minuta ali daj šta daš... :)
Što ja neću zaspati tako na prepad... :/ Buri, moram ti se žaliti, u'vatila me neka nesanica, a znaš ti kako ja volim da spavam po pola dana...
e znaš šta i mene danas baš na prepad inače, ao te tješi, i ja ne mogu spavati po danu... ovo valjda što sam sinoć izlazio i jutros me rano probudili :D
Ja tako prođoh juče ujutru. Vruće u 6.43 i posle sam možda spavala celih pola sata. A došla sam oko 4. I sinoć mi u 21 već pada glava...
Bolje kad ne radim ništa ceo dan pa taman se i smarala...
ma dobro je meni bilo noćas i rashladno, al dušvani zovu na telefon jebo ih otac... a sad prozori zapadno pa sunce direkt gađa... no, šta je tu je, još malo će noć a onda piva uz vrbas i mirna bosna...
Opet prazno, to kad sam prokleta :D
Meni i kad nije mokra kosa, mokra mi kosa.