Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
A jbg, tako ispada... Ili to ili debela veza...
Tačno.
E, Nezaboravna, lepo je što smo se ispričali malo. Ja sad moram ići. Treba sutra rano da ustaje, znaš... :)
Ok, neću ja da te zadržavam, idi ti svojim putem u krevet :) Laku noć :)
tuj sam :D ima li koga?
Buri, otkud ti u ovo doba? :))
A je l' ima nekoga sada? :(
Ima sad. Jel kasno?
a sad?
Oooo, vidi buri :)
De si ti, šta se radi?
evo zavukao se u kuću i čekam da zahlladi malo da kud bilo mrdnem :D
ti?
Ja sam privremeno spašena. Morka kosa duž leđa i nema vrućine.
Samo ne znam šta ću s njom kad se osuši...
I meni isto mokra kosa, uživam :)) Ali me čeka isti problem kao i tebe kad se osuši :)
Pa ja sam kontala OPET, da se ošišam pa da budem ćelava ko Petra... :)
jbt, ja zaspao... sad ima da i ja svoju operem... jes da je na eca al valjda će pomoći :D
Pa oće... dok se ne osuši i pogotovo. Doduše, to će kod tebe trajati cela dva minuta ali daj šta daš... :)
Što ja neću zaspati tako na prepad... :/ Buri, moram ti se žaliti, u'vatila me neka nesanica, a znaš ti kako ja volim da spavam po pola dana...
e znaš šta i mene danas baš na prepad inače, ao te tješi, i ja ne mogu spavati po danu... ovo valjda što sam sinoć izlazio i jutros me rano probudili :D
Ja tako prođoh juče ujutru. Vruće u 6.43 i posle sam možda spavala celih pola sata. A došla sam oko 4. I sinoć mi u 21 već pada glava...
Bolje kad ne radim ništa ceo dan pa taman se i smarala...
ma dobro je meni bilo noćas i rashladno, al dušvani zovu na telefon jebo ih otac... a sad prozori zapadno pa sunce direkt gađa... no, šta je tu je, još malo će noć a onda piva uz vrbas i mirna bosna...
Opet prazno, to kad sam prokleta :D
Meni i kad nije mokra kosa, mokra mi kosa.