Гласајте који је мод следећи за размод

1. Zyclon zato što smatram da nije kompetentan da moderiše

a zato ti jesi!!!!

2. au vučice kako si ti neobaviještena...

A? Postadoh Koštunica. :) Ok. Povlačim ovo za Zyclona. :)
    Edit: Izvini Zyclon

korleone i kurd, obojica jer su sujetni i ne daju da im se nešto kaže kad nisu u pravu...

Još jedan izazov za mene. :)

a i kostić, jer brani ŠIFTOVANJE na četu, a to nije zabranjeno, čak je i sam kaizen skinuo tu zabranu...

Kostiću, Kostiću, od sad te gledam drugim očima. Razmod za Kostića!

3. Faca, zato što valja zvati ljude, rezervisati salu, dogovarati se sa dispečerima, takve neke stvari a to se ne može u okviru radnog vremena ođe.

4. Ne upuštam se u raspravu da li je zabranjeno. Zanima me motiv da neko ceo post ispiše velikim slovima. Opšti je stav da to nije pristojan vid komunikacije.

5. Zyclon zato što smatram da nije kompetentan da moderiše

Ahahahahahaha pa koji je ovo kurac? Realno vrh je mod, nemoj da pričaš to Vučice.

6. neko je ovde lepo napisao - mogu da moderišu samo oni koji su završili moderatorski fakultet!!!!!!!!

7. Ne upuštam se u raspravu da li je zabranjeno. Zanima me motiv da neko ceo post ispiše velikim slovima. Opšti je stav da to nije pristojan vid komunikacije.

ne post na forumu, već da se šiftuje na četu... recimo da je to ljudima tamo zanimljivo, da se tako iživljavaju, pjevaju, sprdaju, i što je najvažnije samo jednoj maloj, da ne kažem zanemarljivoj grupi smeta... i niko tamo ne šiftuje kad svi pišu malim slovima, već kad krene sprdnja, a onda dođe stićko i počne prijetiti banom...

8. Zyclon zato što smatram da nije kompetentan da moderiše

Jebote.

9. Au jebote, koji vam je? Ako sam pogrešila, ispravila sam se. Jeste li toliko ćoravi?
    http://vukajlija.com/forum/teme/40573-glasajte-koji-je-mod-sledeci-za-razmod?strana=16#post_1881636

10. Sve modove treba razmodovati i umodovati Vučicu21, jer je ona jedina kompetentna da priča o kvalitetu. Njene definicije odišu kvalitetom, a postovi na forumui su suvo zlato

Znaš kako me zabole šta misliš o mojim definicijama. Ima ljudi koji vole onako kako pišem.
    Jesi li pročitao koju pa da lupetaš tako?

11. бури, nemam problem sa tvojim argumentima, ne zalazim na čet i ne znam kakva je atmosfera. Ako moje mišljenje nešto vredi, slažem se da to što si naveo nije za ban.

12. @Vučica21
    Prvo ispeci, pa onda reci...

13. ova tema je dala rezultat... kostić odustao od banovanja zbog šiftovanja na četu, tako da ja povlačim svoj prijedlog, pošto mi je osim za to, dobar moderator

14. vučice, mislim da ovo nisam rekla ni jednoj ženi na vuki, (uvek sam nekako u fazonu "girl power"), ali brate - smaraš. prejebala si i auroru.

15. Prvo ispeci, pa onda reci...

Upamtiću to za sledeći put ali ne garantujem da će se neko naći da mi kenja zbog mog mišljenja ma kakvo da je. Hvala na savetu.

16. e što se tiče kostića.

džimi, čini mi se, je napisao da kakav god da je - sa njim se čovek uvek može dogovoriti. evo sad je došao na čet i rekao "ok, ako je tolika frka, šiftujte na četu" (samo na četu) i eto. dogovorismo se sa njim.

stefan ištvan kostić je ovde jedan od retkih ljudi sa kojim možeš na forumu da se popičkaš oko neke teme, al civilizovano. ume normalno da se raspravlja, nije ko neka uspalaprcana snajka. i što je najvažnije nije sujetna pičkurina.

odjebite više od njega. od blate će da ga pravite.

there. I said it!

17. prejebala si i auroru.

Drago mi je da to čujem. :)

18. Eto ga primjer kako kritikom može do promjene :)

19. lemajić potpiš na ovo gore... sve tačno 100%...

20. Вучице, нек смо дочекали ид од тебе да чујемо модификовану ријеч на Ј у коментару, макар и цитирану.
    СПАШАВАЈТЕ СЕ ЉУДИ, СМАК СВИЈЕТАААААААААААААААААААААА

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.