![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
e da, i za milicu nešto da napišem.
ja nju organski ne podnosim, naročito posle našeg sukoba, i meni je sa totalno subjektivne perspektive drago što je razmodovana, ali...
bila ona tema happy hour koju je ona otvorila, i većina ljudi je tamo nju kritikovala, a sada su (neki drugi) ljudi u fazonu "pravda za nju". škk jebote? pre metar dana ste teli da je razmodujete, sad oćete da je vratite?
toliko o ovim temama i zamlaćivanju oko modova. koga bole pičke ko je mod!? kada biste 10% te energije uložili u RL jebali biste do sada (il na poslu, il na faksu, il u krevetu....).
PORUKA TOLERANCIJE I MIRA: pišite defke, pravite postere, sastavljajte reakcije, zajebavajte se i ne berite brigu!
au jebote al sam politički korektna, postadoh vučica....
Da ostanu samo Kurd i Messalina, pa da Kragujevac ostvari potpunu dominaciju.
Костић мрзи нас босанце, ја то не могу толерисати!
Al zato mi imamo Džimija da nas brani.
hahahhahahahah koja pobjeda sanšajn... hahahahhahahahahhaha
Ahahahahahhaha Sunshine kralju!
хахахахаха саншајне пичкурино обожавам те :))
@Vučica 21
Samo na osnovu tvoja tri poslednja posta na ovoj temi, mišljenja sam da opasno transferišeš...
Možda bi rešilo stvar ako bi se ukinula vlast samo na forumu, ima foruma koji funkcionišu bez moderatora pa im ništa ne fali.
Као полубосанац, мислим да сам права особа за све вас Босанчеросе. Нико не сме да вас бије, ако вас неко буде дирао, а ви ме само цимните за рукав.
Forum bi umro od prekomernog jebanja.
...
Sos i Remac --- Istrzani dosta između dve strane. Ne mogu da odluče gde će, dal među nas obične autore ili među moderatore a fejluju sa obe strane. Mene nekako asiciraju na one kineske igračke. Jesu one funkcionalne donekle al su slabašne i krhke i sastavljene od loših materijala i uglavnom šuplje i više nego što treba. Ne smatram ih za moderatori, niti ću.
Zivot uz granicu je opasan i tvrd
jer moje ime ovdje
od sad znaci pravda
ja cujem pricu kako
za mnom sada jase smrt
dok jasem crven
pored vatri na rubu grada....
...nego, sto bi morao pripadati bilo gde? Ja sebe ne vidim nista vrednijim od obicnih autora, jedina razlika je sto iksic da obrisem nesto sto rece smarko...svi smo ista bagra, jedino sto neki od nas imaju vece stapove :)
EDIT:
hvala. ali ne zaboravi da mogu da te banujem ponekad.. :)
Čitam ovo i zamišljam njega kako peva šejn od haustora...
http://www.pasmojprijatelj.com/uploaded_pictures/content/tekstovi/360x240/pekinezer-384.jpg
Divno, zar ne?
Mawi pekinewzer
ne kapiram ovo sa pekinezerom
+111120101021021
I još plus čitajte i ocenjujte.
to je zato što nisi pravi mod. pravi mod bi to razum'o
Da li je iko ikada video da sam ja nekoga nekako uvredio? Ne... E pa, ne želim ni da mene iko vređa, posebno ne na sajtu na kome sam zato da bih se nasmejao.
Svi likovi koji su ikada imali probleme samnom na tu temu su inače poznati kao oni koji vole da vređaju druge članove i zbog toga sam se i "slučajno očešao" o njih.
Bezobrazluk nije kul, nikako. Seljački je kurčiti se na netu, tamo gde nemaš šanse da dobiješ po pičci zato što si iskompleksirani seronja, a pritom si bezobrazan.
Ne ide ti baš nešto istorija Vukajlije, a nastupaš kao ekspert, jbt... :-)
A hoću to da radim i radiću to sve dotle dok makar ovi "redovni" članovi ne pokapiraju da uopšte nikako nije "uberkul" vređati druge, po bilo kakvoj osnovi, na bilo kakav način.
U principu mi je takvo ponašanje i smešno a i jadno u isto vreme, mada mi je žao što niko ne može da mi vidi facu tada kada banujem...naime, ja želim da izgledam kao da mi je kratak fitilj. Tako je bolje i za decu i za odrasle. :-)
Не бих никог предлагао али СЕДМОРИЦА вас је онлајн а разноразна говна су на најновијим дефиницијама. Само рад!
Seks je precenjen kao uzrok prevremene smrti.
Хвала за критику, јер ја заиста не видим себе овако, па ето таман да се запитам...
Него, занима ме, јеси ли ово закључио само из мојих пар постова на овој теми (упућених теби), или и из мојих ранијих поступака, уопштено?