Гласајте који је мод следећи за размод

1. Толико од мене, over and out.

Немој још да идеш :)
    Реци кога би од тренутних модова избацио, а кога убацио?

2. Мјеста за мод позицију нису нумерисана

Начи, не може се догодити ово:
    http://www.youtube.com/watch?v=PIkRKjoRcHE

3. Dal' je moguće da je ovakva tema otključana, a niko se ne svađa? :-)))

4. ове недеље зилион пута било магаре на најновијим, једном више од пола сата, уз активног курда, фацу, костића и још једног не знам тачно.

I sto kukanja za hejt, lajk, brisanje defki i postera, otvaranje jebačkih tema, itd... srećom pa više nema mnogo magaradi, ali zato brzina stvaranja smeća nadilazi sposobnosti običnog komunalca...

5. ОВДЕ није реч о модератору него о МОДЕРАТОРИМА!
    Ја бих вам поделио књижице и мрш на биро!

Забавни сте толико да некад помислим да сте саветници Ивана Ивановића

6. Модератор каизену воду не пије, 'леба не једе.
    Као што рече Фаца, места нису нумерисана. Нема ограниченог броја, већ се "довољност" мери према томе да ли се неадекватан садржај благовремено уклања. Ако се види да је потребна испомоћ, не размодују се тренутни тек тако, већ дођу нови.

Мислим да је тај аспект "неактивности" ван домашаја на овој теми. Поента је била да се вашим сугестијама и примедбама уз део забаве пљувања по раду актуелних модератора, деловање модератора у глобалу побољша. Наравно да нико стварно неће бити размодован због ваших жеља.

7. Гласајте који је мод следећи за размод

Jebote, pa ja više puta posetim biro za zapošljavanje u toku godine nego što neki modovi reše da se uloguju na vuku..
    stoga, smenite neaktivne modove i uvedite neke aktivnije,kolko tolko bar.

8. И сад ће неко буквално да схвати тачку 2 и каже ''Само педесет?!?!?! Пизда ли вам материна, ево ја бих брисао 150 недељно'', и мислиће да је објаснио :)

lolololo...ovu nedelju...tj od 10.marta do danas sam obrisao 45 definicija :)

za šest meseci negde oko 2700, jer kapiram da sam sto svojih defki obrisao, pa se i to računa. i bio sam treće mesto :) , sad nisam ni gledao.

o posterima (uklonjeni, brisani) nemam evidenciju (ima Kaizen) ali kapiram da je petocifren broj manji od 30000.

odabrao sam preko 400 postera (jedno vreme sam bio drugi po biranju), deset, dvadeset reakcija, a definicije...ne znam, mrzi me da brojim, ali tu je oko 200.

9. Мора да си веома поносан на себе!

10. Неш, слободно можеш мало да искулираш. Свеж ваздух ово-оно.

11. pa dobro grofe opet si obrisao više definicija za 10 dana nego ja za 20 :)

12. pa dobro grofe opet si obrisao više definicija za 10 dana nego ja za 20 :)

ajde od tebe, nego od neš bridžiza, to nisam smeo :)

stvarno, ja ne znam ko je kako revnostan od nas, i mi imamo šture informacije.

od kako Peki nije mod zastali smo po pitanju saznavanja naše transparentnosti :)

zna on.

13. stvarno, ja ne znam ko je kako revnostan od nas, i mi imamo šture informacije.

Нису штуре једино за дефке, ту се зна број. Постери и реакције су црна рупа. Одржавање форума такође.

14. Размислићу о твом предлогу мессаринка

15. Ма све вас треба размодовати, немате школе за мода. Па лепо Каизен оде у Руанду купи 3-4 квалитетна школована мода и решио проблем. Ко да има разлике између мода и неког ко је стално на сајту, данас си ктитор сутра постанеш мод и одједном постајеш Марина Туцаковић, ајме молим вас не замлаћујте се глупостима.

16. Мора да си веома поносан на себе!

Ал' си му га шукн'о!

17. Nash Bridges, u cemu je fora sa onom pudlicom?

18. Nash Bridges, u cemu je fora sa onom pudlicom?

ja mnim isto što i one dvije školjke.
    EDIT: a ne bih se smio kladit

19. Ја сам обрисао неких 1700 дефки откад сам мод чини ми се, тј 170 страна по 10 дефиниција, тако испада ваљда :)
    Постере немам појма колико, није више него дефки вјероватно, а што се бирања тиче, ни то не знам, ту до 20 комада, није више, бирање постера, ту до 10-15, 5-6 реакција и то је то :)

Желим да престигнем лулу, ЛУЛО ДРЖИ СЕ, СТИЖЕМ МУЊЕВИТОМ БРЗИНОМ!!!!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.