Гласајте који је мод следећи за размод

1. Управо вређаш отворено називајући људе овцама. СРАМ ДА ТЕ БУДЕ!

2. Прво и пре свега, оцењујем вас по томе колико дуго стоји ђубре на најновијим док сте онлајн. То је по мени најбитнији део сајта и ако ћу по томе да оцењујем следећи модови су одлични: Зајк, Лули, Влајкан и Смарко. Пример како се то заиста ради. Остали или су неактивни на дефиницијама или су активни на форуму. Намерно сам реко остали, јер немам благе везе шта остали раде, кажем опет исправите ме ако грешим али џабе ако ти нпр Фацо бришеш вицеве а опет оставиш говна (по мом критеријуму) живе. Ту пада квалитет, неки новајлија можда чита то и он крене да пише слично. Насловна даље, ужас... Од регистрације не памтим да је била лошија. Што лоша зајебанција, неких по мени веома недуховитих модова, што што се гледа то подизањечланова који су стално овде па му то дође као нека награда. Но, небитно. Прескачем поенту.

Следећу групицу бих лишио пендрека и боли ме паја, схфатите како оћете:
    1)Костић- фејл мод, бановао ме на три дана због клевете (?). Еј? Да се јa питам, једина функција коју би он имао је брисање најновијих постера. И за то би морао да угреје столицу. Неефикасан је, бира ђубре на насловну, нема аргументе, банује за глупости...ма..немам речи а ни жеље за дефинисањем чим га видим у активним.
    2)Групицу која није активна, моментални размод као и ове новије, за које немам речи како су уопште дошли на то место.
    3) Одређеним модовима, дакле оним за које не знам колико и шта бришу, бих оставио функције око реакција и постера, чак не ни форума.
    На пример, агилни би био одличан за новог.

Сад, знам да је ово све ложана и да ћемо згутати кобаз за све, али оно...осећао сам се да морам коју рећи. Уживајте.

3. Sose nisam spemer već Koštunica. Zašto je Uroš razmodovan? On je bio najkulji od svih vas, pored Mylyce.

4. Zašto je Uroš razmodovan?

Možda je čovek shvatio da nema vremena za ovo i otišo.

Bez sve zajebancije, iako je ovo jedna te ista THE tema već sto godina, pročitao sam i nešto pametno.

Na prošloj sam dugo objasnio o svom moderatorstvu i zato ovde neću.
    Samo mogu da kažem da su definicije složene cakum pakum, ja nekad nemam šta da brišem iz najnovih.
    Oko odabiranja će uvek imati najviše problema, ali čovek (Kaizen) vam je dao opciju da kreirate svoju naslovnu praćenjem nekih aftora, e sad što su neki mnogo dobri autori neaktivni pa vam ta naslovna ne mrda, ja nisam kriv :)

5. 2)Групицу која није активна, моментални размод

Због зашто?

(Може да одговори било ко од многобројних који су овај "разлог" наводили.)

6. јер треба да буду активни.

замисли!

7. јер треба да буду активни.

Ne treba svi da budu aktivni, neko treba i pasivan da bude, inače bi bilo dosadno...

8. Да преформулишем питање:
    Због зашто?

9. А шта сајт добија тиме што се размодује неко ко није стефанкостићски активан?

10. Koliko mi idete na kurac vi što znate ko koliko radi pa to je strašno..
    EDIT: A autor kao što je MarijanaP treba da ostane mod pa makar ne došla narednih šest meseci na sajt..

11. EDIT: A autor kao što je MarijanaP treba da ostane mod pa makar ne došla narednih šest meseci na sajt..

+Zilion...ne znam koliko treba nula da se stavi pa da bude zilion. :-)
    Marijana je daleeeeeko najbolji autor koji ovde postoji. Ali daleko najbolji.

12. Marijana je daleeeeeko najbolji autor koji ovde postoji. Ali daleko najbolji.

Добро, нећемо сад о ауторству, али да је добар мод - добар је. Нема смисла да се размодује.

Koliko mi idete na kurac vi što znate ko koliko radi pa to je strašno..

Ово сам баш тео да питам. Јел' се то негде види колико бришемо и шта бришемо?

13. Marijana je daleeeeeko najbolji autor koji ovde postoji. Ali daleko najbolji.

Уз дужно поштовање Маријане, али далеко је од тога.

14. Уз дужно поштовање Маријане, али далеко је од тога.

amin... zapravo kako iko može reći za nekoga da je najbolji autor na vukajliji?

15. Заузима место неком

Чиме је ограничен тај број места, свега ти?

Мислим да би било ОКЕЈ кад би неки мод написао ко колико брише чега овде, да имамо неки увид и у остале.

И шта имаш од тога? Кад је присутан на сајту, доприносиће својим модерисањем (ако претпоставимо да је у питању неко ко зна шта ради). Никакве штете нема од таквих модератора, може да буде само користи.
    За разлику од неког ко стално виси на сајту, а капирање му је на нивоу шећерне репе.
    Са енцефалитисом.

16. Marijana je daleeeeeko najbolji autor koji ovde postoji. Ali daleko najbolji.

Marijana je stvarno dobar autor, ali daleko najbolji, tesko. Cak ima i moderatora koji bolje pisu od nje.

17. У оним тренуцима кад је ту, чак да и тада ради мало (а ради и те како), нема ни најмањег разлога да се Маријана размодује.
    Зашто?
    1. Мјеста за мод позицију нису нумерисана, тако да нико од тренутних модова НЕ ЗАУЗИМА мјесто неком другом.
    2. Боље да је имамо него да је немамо. Илити другим ријечима: боље имати модератора који недељно обрише (лупам) 50 дефиниција, него немати га уопште.
    3. Посао који ради, ради врло квалитетно. Има прилично дуг стаж, а кад је ико видио да се с неким покачила?

И сад ће неко буквално да схвати тачку 2 и каже ''Само педесет?!?!?! Пизда ли вам материна, ево ја бих брисао 150 недељно'', и мислиће да је објаснио :)

18. Уз дужно поштовање Маријане, али далеко је од тога.

O ukusima ne vredi raspravljati, a ja sam samo rekao moje mišljenje, očigledno bez želje da ga namećem drugima.
    A ne bih ga ni izneo da je neko drugi nije pre mene pomenuo. Samo sam se nadovezao.
    Izvinjavam se.

19. Па добија на томе да вас нема двадесет, а од тога само 10 ради посао. Заузима место неком, нпр пекију и он је исто био солидан, ал нисам проводио толико времена кад је он био у фотељи па нећу кењам.
    Мислим да би било ОКЕЈ кад би неки мод написао ко колико брише чега овде, да имамо неки увид и у остале.

Како је то добитак? Па не постоји ограничен број места за модераторе, никоме не смета да једна Маријана буде мод, макар била тако ретко активна. Ако дође три пута у месец дана и обрише 10 дефиниција, то је опет допринос сајту. А сајт опет ништа није изгубио.

Јебига, немају људи времена. Нико не заузима никоме место, најмање мени.

20. Заузима место неком

Нисам рифрешовао страницу прије него што сам послао свој пост, па нисам видио ово. Ето, ко да сам знао да ће неко одвалити. Браво Кортез :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.