Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
ma kake defke, ko to još čita!?!
da nema ovakvih atenšn hor tema baš bi bilo smor realno. dođe mu kao neki jeftin rijaliti šou a nemaš teve pa gledaš od pola nemaš pojma ko je ko i zbog čega, alin kapiraš da je kvalitetno gubljenje vremena u pitanju.
Ja ... Evo sad sam provjerio .. do 31. stranice sam imao 4-5 neocenjenih definicija (da se pohvalim) ...
Ne piše se kvalitetno kao prije, ali se ne čita ni upola kao nekad .. posvetili se "reakcijama"
Meni pravo da vam kažem briga i da mi sutra izbrišu baš sve defke koje imam, ja nikad nisam hteo da budem cenjeni autor koji piše bogougodne defke i prosipa pemet ili mod ne daj Bože. Uostalom ja ne volim atoritete a modovi ovde upravo to, ja volim da se igram rata sa njima šteta što ovde nema mnogo ljudi koji shvataju šalu. Kako vam bre nije dosadno da uvek budete u pravu i fini?
Хаха, јеботе, која је ово комедија. Шта кога боли курац шта неко ради на сајту. Ел могуће да неком комплексашу толико вришти сујета за оцењивањем...
Где пише да су посетиоци дужни да читају дефиниције и да због њих постоји сајт? Ај саберите се мало.
Slažem se sa GM-om .. mislim da je ban bio potpuno nepotreban ..
Кога си цитирао ГМ, не могу да нађем ко је то изјавио. Како год, ја што сам више на сајту све мање пишем дефиниције, можда зато што не знам, немам инспирације или ме једноставно сморило, али кога боли курац? Долази вам смјена генерација, гет овер ит
Banovani autori, Pekki ..
Лемају за мода!!! Да имам са ким да се слажем! :)
Њааа, ја не видим ауторитет ниђе, не знам на шта циљаш...
Ја сам у своје перо волио да подпрцкујем модове неким постовима, али сад немам кога, није забавно... Ево слободно са мном ратуј, ја те нећу бановат'.
Где пише да су посетиоци дужни да читају дефиниције и да због њих постоји сајт? Ај саберите се мало.
Не ради се о томе да било кога занима што ко ради по сајту, него сви кукају како се не читају дефиниције бла бла бла, а сви блеје на форум и причају о нечитању, свакога боли курац и да чита и да пише, а вукајлија није форум, него нешто друго кол'ко ја знам.
Ево, за данас има три написане дефке које су живе, погледај колико имају оцјена све три, и она прва што има 110 коментара, али их је добила позивом на спем...
Волио бих да се врати прва вукајлија ђе нема ни постера ни ништа, само дефиниције, било би боље.
Није са теме. Са листе банованих аутора.
Немам појма ко је, али би свакако требало мало да размисли.
aloooo bre! de ovde piše da je bilo ko dužan da radi bilo šta?!?!?!?
И поред јаке воље не могу да схватим ову фикс идеју. Одакле вам то да није (и) форум? Не долазе људи овамо да би их неко присиљавао на нешто.
Јеботе колко надреално... ко за надницу да висе овде.
Da je bila moša kao što piše, bio bih odbanovan posle minut, a ne posle više od pola sata. Više ne možeš ni da kažeš iskreno svoje mišljenje bez ikakvih posledica, strašno...
Više neću pisati u ovoj temi i sličnim jer su očigledna navlakuša za banove pošto su se i posterdžije danas nešto ućutale. Adios.
Јеботе колко надреално... ко за надницу да висе овде.
Немој сад да стављаш И у заграду, ја сам рекао да вукајлија није форум што се односи на то да није само форум него нешто друго.
Neko je već napisao gore, čini mi se nešto slično. Svejedno... Što se čitanja definicija tiče, stvar je jednostavna... Sajt dugo traje. Zato je 90% stvari već definisano. Od ljudi koje ja cenim i pratim, pola skoro uopšte više i ne piše defke, a druga polovina štancuje ih na silu. Ja ne mogu više da čitam ljude koje pratim, prosto zbog hiperprodukcije. Neke sam i izbacio iz pratnje, iako su im u početku definicije bile odlične. Ne može da se piše unedogled. I ja često to radim. Pola definicija koje sam napisao u zadnje vreme su go kurac, a sve su otišle u plus, samo zahvaljujući pratiocima, kojima je valjda glupo da mi daju minus. Neki verovatno pola definicija ni ne pročitaju, nego samo daju plus. Moramo da prihvatimo da je većina (NE SVE) stvari već definisana. Umesto da sediš i lupaš glavu sat vremena šta da napišeš i skupiš neke jebene virtuelne poene, listaj stare autore, definicije od pre dve-tri godine. Ja svaki dan naletim na neku defku od pre par godina, koju prvi put vidim, koja me oduševi. Pa kad ti dođe neka ideja, onda piši. Nekad pisali pet defki za dan, nekad jednu u dva meseca, ko da je bitno. Onda će biti manje loših novih definicija, pa će ljudi više i čitati te nove koje izađu, jer će u većem procentu biti kvalitetne. Inače, najbolje bi bilo da se ukine ocenjivanje definicija i da ostanu samo komentari. Ali, naravno, od toga nema ništa...
odabraste li koga za demode, da se tako šaljivo izrazim?
EDIT: što da ti kažem Gujo? Ubijedi me, svaka čast!
Pa to mora da bude tajno glasanje, ne može ovako... :)
Панинаро, одговори му у следећи пост, не бој се, ја чувам Црногорце
То у загради можеш слободно избацити, нимало не мења поенту поста - да је и форум део сајта. "И" стоји само да неко не би помислио да стављам знак једнакости између форум и сајта.
А "није форум" и "није само форум" нису исте ствари.
Ајде прочитај поново мој пост.
''Вукајлија није форум'', тако гласи, док си ти скапирао да сам написао ''Форум није Вукајлија''.