![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
JEBEM DUGO I KVALITETNO! JEBEM KVALITETNIJE OD ČARLI ŠINA NA SPIDU!
JA JEBEM!
KOKSU MISLIŠ?
Како се усуђујете да јебете после онаквих легенди на тетрајебању, багро недостојна?
Како се усуђујете да јебете после онаквих легенди на тетрајебању, багро недостојна?
JEBEM
jeb
♥░▓▓░░░░▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓▓░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░░░▓▓▓▓░░♥
♥░▓▓▓░░▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░░▓▓░░▓▓░♥
♥░▓▓░▓▓░▓▓░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░░░▓▓▓▓▓▓░♥
♥░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓░▓▓░░▓▓░░░░░░░▓▓░▓▓░░▓▓░░░▓▓░░▓▓░♥
♥░▓▓░░░░▓▓░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░♥
ПРАВДА!
http://i42.tinypic.com/e6zqqr.jpg
KVALITETNO PAMPRČIM
ЈЕБЕМ ДО ПОНОЋИ
АЈДЕ ПРОСЈАЦИ, ЈЕБНИТЕ МАЛО САЋЕ ДА ЗАКЉУЧАЈУ ПОШТО ЈЕ ОВО ВИКЕНД-ЈЕБ, РАДНИМ ДАНИМА МОРАТЕ ДА РАЗМИШЉАТЕ О ВАЖНИМ ЖИВОТНИМ СТВАРИМА КАО ШТО ЈЕ ИРСКА МУЗИКА И КОЈИ МОД ЈЕ КОБАЈАГИ У ШАЛИ СЛЕДЕЋИ ЗА РАЗМОД.
ИДЕМО, МИ СМО ВИКЕНД ЈЕБАЧИ ЈЕР МОД ЈЕ ОД КУРЦА ЈАЧИ.
јебање само за викенд је највеће срање које може да постоји и тотално је нереално. ко је икад чуо да неко јебе само за викенд? то може да буде само прелазно решење док се не нађе риба и крене се са свакодневним вишеструким јебањем. а ако неко мисли да риба може да те навикне да је јебеш само за викенд онда боље да и не јебеш јер ниси заслужио. остави рибу и иди да глођеш паркет или нешто тако тотално деградирајуће.
ја не јебем само викендом.
za šaku jeba
овакво туњаво јебање не приличи ни Славку а не нама који стварно јебемо
koja nejebica, zigot se u grobu okreće
JEBEM POSLE VIKENDA
ponedeljkom najljepše jebem