Предлог: Уредници

1. Ево мало сам причао са модераторима о овоме и они се 'ајде да кажем слажу, али да објасним.
    Мој предлог је да се поред модератора убаци група "уредник" или да му се да име модератор, а овим садашњим модераторима да назив супер модератор, но сад је то не битно.
    Да појасним, ти уредници би сређивали ове подфоруме, значи неко тамо сређује нпр. "Забаву" и тамо може да закључава, брише итд. Ја мислим да би то итекако помогло модераторима. Имали би више времена за неке друге ствари, ех сад било би лепо ако се прихвати предлог да се ставе неке као пријаве за њих и да се одаберу они озбиљни и активни. И ако ипак нађе неки изрод па почне да брише све редом. Онда нек се направи нешто као "канта" и тамо све што се обрише или скине пребаци тамо. Тако да ће моћи да се врати, али то су ипак ситнице и о томе треба причати ако се предлог прихвати.

2. Ja bih samo dodao jednog moderatora SAMO ZA BRISANJE POSTERA, ovi mogu da održavaju forum i definicije .. većini je smor da briše te postere, a ima nekoga ko će to radit sa merakom :))

3. Sve to lepo zvuči, ali, realno, nema od toga ništa.

4. Да, лепо звучи. Али било би лепо да се мало сајт унапреди или да му се дода нешто ново.

5. Sve to lepo zvuči, ali, realno, nema od toga ništa.

6. Ја се пријављујем за уређивање подфорума комшилук.

7. Da li stvarno misliš da je ovo uopšte potrebno ?
    Ajde ispemuj bilo koju temu na bilo kom podforumu, dobićeš ili banče ili opomenu..

8. Da li stvarno misliš da je ovo uopšte potrebno ?

Да не мислим не бих ни предлагао :)
    Свеједно. Потребно је то модераторима, јер је очигледно да не стижу све да одраде на сајту, зар не? А и то је прилика да се неки можда докажу да вреде нечему и можда буду следећи модератори.

Ajde ispemuj bilo koju temu na bilo kom podforumu, dobićeš ili banče ili opomenu..

Е па баш зато би и они били ту, да се не догоде банови, само опомене, јер би пратили сваки део форума. Разумеш?

9. Boli gazdu kurac za ovo ... LOK!
    EDIT: :))

10. Потребно је то модераторима, јер је очигледно да не стижу све да одраде на сајту, зар не?

Nisam primetio. Čak šta više počeli su da mi idu na kurac koliko brzo obrišu defku da ne stignem da ispljujem autora u komentaru..

Е па баш зато би и они били ту, да се не догоде банови, само опомене, јер би пратили сваки део форума. Разумеш?

Šta fali banu, i to je za ljude ? Nema ništa gore nego kad otvorim temu i dodje neki čkode što hoće da oplodi komentarom sa svojim britkim, trolovsko spemerskom forama samo da bi bi mu neko citirao post i napisao "lolololo.." Lupiš mu ban od 3 dana, nije valjda nolajfer ko Most, Thinker ili šta je već pa da ima 4 naloga.

11. Deluje mi da je ovo nepotrebno. Mislim, neće da škodi, ako ima ko hoće to da radi, neka radi. Po meni, forum treba pustiti da slobodno živi, koliko god je to moguće. Kao što i u stvarnom životu postoje debili i smarači, tako postoje i ovde. I to je normalno. Ako neko spemuje ili trojule na kretenski način, prosto ga ignorišeš, kao što bi i uživo. Ako je baš toliki debil, da i pored ignorisanja, i dalje kenja, neko će ga verovatno i banovati, ko i do sad, i gotova stvar.

12. А чему онда двадесет модератора? Зар није њихов посао да бришу срања, још треба да се створи мали модератори и велики модератори. Знаш шта, ајд' да сви будемо модератори, бар ће посета бити већа. Појачати активност постојећих модератора и то је то, како на форуму, тако и на дефкама. Ништа више.

13. ja sam do sad obrisao nekoliko stotina definicija, istina mojih ali definiciji koja ne valja se u zube ne gleda. briši svoje iza sebe i eto. svi smo mi moderatori, vjerova ili ne, začetniče ove teme.

14. Уредник неког подфорума би само био знак да знаш коме да псујеш мајку кад будеш банован.

15. Уредник неког подфорума би само био знак да знаш коме да псујеш мајку кад будеш банован.

Значи вама не смета када вам псују мајку? :)

ja sam do sad obrisao nekoliko stotina definicija, istina mojih ali definiciji koja ne valja se u zube ne gleda. briši svoje iza sebe i eto. svi smo mi moderatori, vjerova ili ne, začetniče ove teme.

То је уреду, али шта је са постерима? Ту дневно можеш да побришеш око 100 постера (реално).
    Не знам, ви сте ту да одлучите, ја само износим моје мишљење.

16. Значи вама не смета када вам псују мајку? :)

А теби не смета ?

17. Sto se mene tice predlog je dobar.

Za svaki podforum po jednog moda, koji ne moze da radi nista drugo osim da edituje i brise postove na tom podforumu.
    Kad su uredjeni podforumi,uredjen je ceo forum..

A onda ce ovi ostali moderatori moci da posvete svu svoju paznju na brisanje defki i postera koji ne odgovaraju..
    Pritom, ne bi vuka bila ni prvi ni poslednji sajt koji bi imao MODA i SUPER MODA, tako da opusteno,a i dodeljivanje moda ne kosta nikoga nista,pa moze uvek da se ima test period.

18. Jericho da moderiše Viceve!

19. Predražinjo ti si već urednik, ono u upoznavanje i tako to.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.