Prijava

Prosto bre RD...ja mu obrišem, a on je vrati. Pa onda je ja opet obrišem, a on je opet vrati i tako u krug. Jbg, nema logike ni da uopšte počinjemo da brišemo jedni drugima, zar ne? :-)

koliko god da je ovaj komentar zajebancija, jadno je, jer slutim da ima istine u tome.

ali znaš i sam koliko je sajt uznapredovao i kakve definicije se sada pišu.

Таман помислиш да нема даље, кад оно међутим...

Stil koji je bio aktualan kada si ti došao na sajt, ali znaš i sam koliko je sajt uznapredovao i kakve definicije se sada pišu.

oće li neko ovo da mi prevede? jel ima negdje priručnik aktuelnih stilova vukajlije da se kupi?

zamižljam kostiđa kako se preznojava lölö
živalj je oszetio krv

KOSTICU KURVO!!!1

A u tri lepe više. Kako vas sve treba pobanovati, i moderatore i autore. Ove teme su veća spemčina od jebanja. Ali na stranu to, meni definitivno utisak veka predstavlja želja čoveka sa četrdeset godina u dupetu da se svađa sa klincima. Pa jebemmumater, Džeriko, gori si od Zezatora realno. Nabudžio si ekspirijens do kraja koliko smaraš. Jebali te i Kostić i ostali. Dog i Štefi i nađoše nekako zajednički jezik i ostadoše normalni koliko toliko, Kurd, ČeVu i Faca spemuju, ostali podbadaju Kostića. Koji kurac? Ne branim Štefija, nemam pojma šta se desilo, ali ste jebeno više naporni. Koga u ostalom boli kurac za jebenu definiciju, poster i reakciju?

Dože, zamerke su ti na mestu, ali jebeni sistem moderisanja ne može da bude savršen. Ako neko ko nije za moderatora, a moderator je, to nije njegov problem nego Kaizenov što ga je umodovao. A pored toga što drvite kurac o tome ko je kompetentan da ocenjuje definicije počeli ste i da smarate. Realno zamerke mogu da imam samo na izdrkavanje nekih modova ili njihovo govnarstvo, na ukus ne mogu. A to šta ja mislim ko nije za moda mogu da kažem ali koga boli kurac za to. Toliko.

doa
KOSTICU KURVO!!!1

odmori malo

Kako vas sve treba pobanovati, i moderatore i autore.

најпаметнија реченица на ових последњих десет страна.

oće li neko ovo da mi prevede?

Mislim da znači da je Dog prevaziđen i da ne odgovara novom moderatorskom ukusu.
Znaš kako je to, postavljaju se novi standardi, mlađani autori bujaju kvalitetom...Zapitaj se, admine.
Znam da nije lako naći balans između povlađivanja masi i praćenja sopstvene vizije(da nisi pratio to što si zamislio, sajt ne bi ni nastao), ali kad si već napravio ovako jaku, kvalitetnu autorsku zajednicu sa izgrađenim sopstvenim stilom i poetikom, zašto puštaš decu da se igraju u pesku? Radiš protiv sebe, čoveče.

Moj interes ovde je isključivo održanje upravo tog kvaliteta zajednice koja uvek radi tako što poboljšava svoje pojedinačne članove. Cenzura granicama kvaliteta koje sami postavljamo deluje stimulativno tako što se uvek trudimo da te granice pomerimo. Svaki novi autor razmišlja šta je to novo, drugačije, što bi on, u okviru vladajuće poetike mogao da donese i to čini da mehanizam, evo, već pet godina radi.

RD je sve to vreme tu i već pet godina posvećenošću pisanju kao i opusom definicija uzor je autorima koji pomažu da sveukupna baza slenga raste. I sad ti, admine, iz nepoznatog razloga, daješ mogućnost jednom autoru u najmanju ruku oskudne sposobnosti da se nevešto ruga RD-u i da se, rugajući se njemu, ruga svima nama koji se trudimo da u pisanje unesemo uvek nov kvalitet, činjenicom da nam on, bez ikakve osnove, moderiše.

Ljude više od svega motiviše mogućnost napredovanja. Postoje autori koji u tišini definišu i ponekad se jave na forumu i ne ističu se jer nisu svesni da za to postoji potreba. NIsu svesni da mogućnost da im briše definicije zapravo dobija dete koje najglasnije bude plakalo. I tu je suština tvoje greške. Umanjujući ljudima mogućnost da napreduju, umanjuješ im motivaciju.

Ne vidim zašto ne bi, recimo, objavio da ćeš svakih 6 meseci penzionisati jednog ili dva moda, a uzeti novog, vođen glasom ostalih moderatora.

Ljudi koji u pisanju vide prohodan put će se mnogo pre u njega upustiti.
Jednostavno je. Samo ne treba otaljati.

Evo, ja ću za početak da banujem ovu temu usled neozbiljnosti osoba koje na njoj postuju.:-)

Видимо се на новој теми о модераторима

@
(\_. - .
./\......'.

Зашто сте закључали моју тему :(