U pitanju je Miroslav, zar ne?
Ja sam je obrisao. Iako mi je donekle bilo žao što je brišem. Ne što si ti autor, već što si je malo opširnije napisao i definicija kao definicija nije loše, što mi se posebno sviđa kod tebe. Popravljaš se. Nastavi sa malo tim širim defkama.
Prvo, da bar ima neke povezanosti sa ovim lancem prethodnih izraza, pa i nekako.
Drugo, nećemo nastavljati niz tim putem, pa da se uskoro pojavi Stanoje, Milenko, Milutin, Dragutin... Dok bi Radoje već moglo da se nastavi na niz i čak je augmentativ raduljice.
Ali opet, neko će videti da to štima, posebno kod tebe, gde nijedna defka ne može da završi u minusu, pa će se lanac nastaviti na Radivoja, radnika, FK Rad, itd, itd...
Ne, ne...nastavak može da bude Ilić (kao što sam u komentaru napisao)!
Ma nije problem ta definicija. Očigledno je da je napisana iz zajebancije.
Bilo je više "mojih radova" obrisanih u poslednje vreme, a tvrdim bar 20% bez neke preke potrebe.
Evo jednog primera: Današnja reakcija - Kako se postaje šef.
Zašto? Nije reakcija?
Jeste, jedna od reakcija koja može da te "dovode" do šefovskog mesta.
A nije ni to bitno, nego mnogo vas je brate, i kako da se prilagodimo ukusu 19-oro ljudi?
Ovo brate, u funkciji izraza, inače ga ne koristim u oslovljavanju.
EDIT: I da, veliko hvala na odgovoru! Da ne ispadne da samo kritikujem.
Rad -> neki rad -> raduljica - > miroslav?
Prvo, da bar ima neke povezanosti sa ovim lancem prethodnih izraza, pa i nekako. Drugo, nećemo nastavljati niz tim putem, pa da se uskoro pojavi Stanoje, Milenko, Milutin, Dragutin... Dok bi Radoje već moglo da se nastavi na niz i čak je augmentativ raduljice.
Хаахах, ипак се нисам покајао што сам отворио ову тему.
Nisam čitao prethodne postove, samo da kažem da od kako je došla nova garnitura modova nikad lošija naslovna nije bila. Znači žasu. Nije problem što se većina tih defki meni ne sviđa, već što stvarno mislim da ni po jednom kriterijumu nisu dobre. Za većinu tih sranja sa naslovne bih mogao da detaljno dam razloge zbog kojih ni po kom standardu kvalitetne, ali me nešto mrzi.
Da ne bude da sam skrenuo s teme:
Trve kvlt moderator mora da bude kvalitetan autor, alergičan na nepotizam i litlbit nolajfer tj. jako aktivan na sajtu.
Treba osnovati nezavisnu komisiju za procjenu kvaliteta moderatora.
Komisija bi bila dvodomna - autori do x poena i autori preko x poena.
Raspisati izbore u duhu revolucije.
ja nikad ne krijem koju sam izabrao, ali me niko i ne pita... bila bi dobra ideja, odmah bi na naslovnu postavljao samo autore koji su trajno banovani...
Ali KaCam znao da će biti ovo. :)
U pitanju je Miroslav, zar ne?
Ja sam je obrisao. Iako mi je donekle bilo žao što je brišem. Ne što si ti autor, već što si je malo opširnije napisao i definicija kao definicija nije loše, što mi se posebno sviđa kod tebe. Popravljaš se. Nastavi sa malo tim širim defkama.
Nego, da se vratim na ovu.
http://vukajlija.com/taj-neki-miroslav/555258
Taj rad => taj neki rad => taj neki raduljica => taj neki miroslav
Rad -> neki rad -> raduljica - > miroslav?
Prvo, da bar ima neke povezanosti sa ovim lancem prethodnih izraza, pa i nekako.
Drugo, nećemo nastavljati niz tim putem, pa da se uskoro pojavi Stanoje, Milenko, Milutin, Dragutin... Dok bi Radoje već moglo da se nastavi na niz i čak je augmentativ raduljice.
Ali opet, neko će videti da to štima, posebno kod tebe, gde nijedna defka ne može da završi u minusu, pa će se lanac nastaviti na Radivoja, radnika, FK Rad, itd, itd...
Ok now? :)
Ne, ne...nastavak može da bude Ilić (kao što sam u komentaru napisao)!
Ma nije problem ta definicija. Očigledno je da je napisana iz zajebancije.
Bilo je više "mojih radova" obrisanih u poslednje vreme, a tvrdim bar 20% bez neke preke potrebe.
Evo jednog primera: Današnja reakcija - Kako se postaje šef.
Zašto? Nije reakcija?
Jeste, jedna od reakcija koja može da te "dovode" do šefovskog mesta.
A nije ni to bitno, nego mnogo vas je brate, i kako da se prilagodimo ukusu 19-oro ljudi?
Ovo brate, u funkciji izraza, inače ga ne koristim u oslovljavanju.
EDIT: I da, veliko hvala na odgovoru! Da ne ispadne da samo kritikujem.
Јел ово Стефан саветује Дога како треба да се пишу дефиниције ил се нешто убаговало?
http://img9.imageshack.us/img9/73/fejspalm.jpg
Ju, ju, ju šte sve neću pročitati na forumu ovih dana.
Prvo, da bar ima neke povezanosti sa ovim lancem prethodnih izraza, pa i nekako. Drugo, nećemo nastavljati niz tim putem, pa da se uskoro pojavi Stanoje, Milenko, Milutin, Dragutin... Dok bi Radoje već moglo da se nastavi na niz i čak je augmentativ raduljice.
Хаахах, ипак се нисам покајао што сам отворио ову тему.
Ја бих дао плус
Nisam čitao prethodne postove, samo da kažem da od kako je došla nova garnitura modova nikad lošija naslovna nije bila. Znači žasu. Nije problem što se većina tih defki meni ne sviđa, već što stvarno mislim da ni po jednom kriterijumu nisu dobre. Za većinu tih sranja sa naslovne bih mogao da detaljno dam razloge zbog kojih ni po kom standardu kvalitetne, ali me nešto mrzi.
Da ne bude da sam skrenuo s teme:
Trve kvlt moderator mora da bude kvalitetan autor, alergičan na nepotizam i litlbit nolajfer tj. jako aktivan na sajtu.
@Kramponom
"Da l' to odmah prdnu nova garnitura?"
Nisam te razumeo. M?
A znate da bi bilo dobro kada bismo mogli da vidimo ko je koju definiciju odabrao za naslovnu. Za neke me baš zanima.
Nadovezao sam se na ovo tvoje
Radovan III, jbg opšta kultura.
@natnat To je baš dobra ideja.
Ти реци које, ако буде нека међу њима да сам ја одабрао, рећи ћу :)
Treba osnovati nezavisnu komisiju za procjenu kvaliteta moderatora.
Komisija bi bila dvodomna - autori do x poena i autori preko x poena.
Raspisati izbore u duhu revolucije.
Slažem se Natnat, mada mislim da se previše pažnje pridaje "naslovnoj".
To da se vidi koji je mod sta odabrao uopste nije losa ideja! Nek zna narod koga placa :)
Mislim ono, ja nemam cega da se stidim... skoro uopste :D
Nepotizam - kad moderator odabere definiciju koju je napisao kao autor.
ja nikad ne krijem koju sam izabrao, ali me niko i ne pita... bila bi dobra ideja, odmah bi na naslovnu postavljao samo autore koji su trajno banovani...
Pa hajde, može za prvih 10 koje su trenutno na naslovnoj...ili bar za http://vukajlija.com/mece-dobrici/554962.