Савршени модератор

1. brate ja sam ispod tvojih standarda

2. Чијих стандарда?

3. Какви су ово курци од тема?

4. opet kazem, syngrafeas je mudar covek...bio bi koristan na nasoj strani

5. Мора да брише дефиниције познатих и непознатих аутора са истим еланом. То нико не ради. Али буквално нико.
    Кад се извали да је нешто плагијат, брише се истог момента. А не да, ако је то неки новајлија писао, рокне му се трајни бан, а, ако је то писао неки познати аутор, њему се остави у животу, и још добије похвалу приде.
    Небитно да ли је реч о првом на листи, или седамстотринаестом. Без оних двоструких аршина кураца палаца, како год да их зовете, а тога је сајт препун.

Охааааааа, ја немам неки проблем са овим, свакоме бришем срање дефку, јебе ми се је ли познат или не, што рече Костић, прво је прочитам, па одлучим да је за брисање, па тек онда оцијеним, е тада је већ касно јер оде :)

6. Предлажем Дога за духовника мод тима :)

7. Šta onda s tobom da radimo?

8. A je l' brišete vi jedni drugima definicije, postere i reakcije?
    Malo "prijateljske vatre" sigurno ne bi naškodilo kvalitetu Vukajlije.

9. Frendli fajer ko na kanteru!

10. Savrseni moderator bi trebalo da se maze majonezom po glavi dok levom rukom brise postere a desnom definicije, kurcom siftuje a nosom smrce ds sa sise pamele anderson a sve dok leti. Dakle, ne postoji takav. Good cop is a dead cop!

11. јебе ми се је ли познат

I
    I
    V

A znaš li me ? ... Ja sam poznat ... Oli poć' sa mnom ovamo do vecea da mi pokažeš dojku i da te isklepećem ...

Šalu nastranu, momcima i devojkama iz mod tima svaka čast. Ne bi im ja bio u koži nema tijeh para ... ne bi ni za karton vinjaka. Oni su svi talentovano zaludni, čim su voljni da se s vama ovoliko raspravljaju, bando banditska ... :)))

Dečje bolesti Vukajlije sam konačno preležao, tako da se sad sve svodi samo na jedno: Moje je da pišem, vaše je da brišete, a kad obrišete ja ću da uzdišem (od tuge naravno, sram ga bilo ko zlo pomisli). Nema više čak ni psovanja u bradu ... i to je nestalo.

Eeee, kad bih još imao snage da kliknem na ODJAVA i da nikad više ne kliknem na PRIJAVA to bi bilo sjajno, ali ...

12. Šta onda s tobom da radimo?

Повлачим се у пензију :)

13. Дајте да модеришем, да ме мрзе људи. То се тражи!

14. Mislim da je najbolje da Če Vua kloniramo u 20 primeraka.

15. Треба ово да се закључа, и да људи прекину да кењају о модераторима и немодераторима. Правите дефиниције, пишите постере и реакције, радите нешто креативно и прекините да серете и пљујете по свакој теми. Ко да вам живот значи од тога ко је модератор. Имате дугме

ОДЈАВИ СЕ

па коме се не свиђа, може да кликне.

16. Jebote trenutno vas ima 19-oro! Više nego u predsedništvu DOS-a.
    Previše babica, al' previše... i mnogo ukusa za zadovoljiti.

Охааааааа, ја немам неки проблем са овим, свакоме бришем срање дефку

To je prava stvar, ali šta ako nije sranje, nego je po subjektivnom mišljenju jednog moda sranje?
    Koji možda, ponavljam možda, nije nešto shvatio.
    Ne kažem da mi autori ne stavljamo razna govna, ilii da vam je lak posao, nego da li postoji neko konsultovanje ili je svaki mod, nezavisni likvidator?
    Ako je tako, eto belaja.
    Ukinuta je opcija da se zamole moderatori da nam obrišu neke stare definicije, a nove se brišu kako se kome...
    Ja na primer, na groblju sigurno imam nekih koje su bolje od pojedinih "živih".
    Malo sam u problemu da shvatim, šta mogu da napišem, a šta ne. A nisam od juče na ovom sajtu.
    Napišem sleng (pravi), obrišu mi jer se Bože moj nisam potrudio (čitaj napisao primer).
    A mislim da nisam nikada pravio problem kada mi je obrisano neko golo govno od definicije. Verovatno grešim ;-))))))))))
    Malčice mi ubijate volju da bilo šta definišem.

17. Kada neki moderator nije siguran pita druge da li je za brisanje, radi se to na mod forumu. Isto tako i kada se obriše neka a neki drugi moderator misli da ne treba da se obriše, priupita se na mod forumu zašto je neko obrisao, zna se i vratiti definicija ako je više moderatora protiv brisanja. Nisam do sada vidio da je neko rekao "ja sam je obrisao i ostaće obrisana jer se meni ne sviđa" ili tako nešto slično. Ja nekad kada je definicija đene đene ostavim u životu da vidim kakve će joj ocjene biti, pa opet dođem poslije nekog vremena i pročitam ponovo, pa saberem sve i vidim jel za brisanje ili ne.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.