Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Nećemo stići da vam omogućimo druga iznenađenja i uživanja koja su planirana ako dugo traju dueli...
А биће још оваких купова ?
Evo i ja sam napisao svoju defku, spreman sam k'o zapeta puška. Nadam se da će i ona da dobije pohvale od Lule. :)
Ja bih organizovao turnir u pisanju NAJGLJUPLJŠIH defki, pa da bude neko smejanje ,m?
jes da će se forsirsti isiljena glupos', al da ga jebem, možda se i izrodi nešto iz toga? Mislim, sa smislom nekim, što da ne?
Ја бих организовао конкур са највише послаћеном дефком а да има смисла :Д
BAŠ ovakvih takmičenja neće uskoro, da ne dosadi. ali u pripremi su drugačija (zasad dva, ali stalno se nečeg novog domišljamo), ili opet oživljavanje onih starih (tematskih u užem i širem smislu).
sa sljedećim počinjemo već sljedeće sedmice, opa!
i ja se nadam :)
mooožda, ali da bude nešto kao onomad "masovna grobnica", dakle da su defke već osuđene na ripovanje, dosta nam je glupih i ovako ;)
ne razumijem te, zemljače :D
Моремо ли добити неки хинт шта ће бити :треп треп: :)))
jok, jok. :)
Nema mi Burija... Šta ako se ne pojavi do pola 8?
БУРИ НЕ БЈЕЖИ КО ПИЧКА !
Došao je da vidi svoj poraz :)
neće buri izdat', sad kad je napokon prešao na nektar!
kad nema jelena... tempirao sam dolazak :)))
Lulo, znači, mi samo okačimo defku u pola 8, kao i svaku drugu defku?
samo to, mi tu preuzimamo :)
obrisan čampijev post o trenutnom skoru. i da se ne ponovi! :)
dobre obje, jedna za mrrrrrrvicu bolja
obrišite čampijev komentar
Stavio je i kod ovog komentar.
Čija, čija, čija? :)))
Jebiga, kacam seljak čojek, pa ne kontam šta pišem. :)
čampi, igraš mlogo prljavo, zahvaljuješ se na svojoj defki.