DD: dueli definidžija

1. Трошаринацниш и ја понедељак у 20:00.

2. Chavez i ja sutra u 21:00.

3. Subota popunjena, teme za zakazane OVDE

4. Шанзаман и ја у недељу увече, пола 9 највероватније.

ЕДИТ: Јесам, помислио сам да нисте видели ... а и ми сами смо мењали термине.

5. Kortez, jesi li ti to možda obrisao prethodni post sa zakazanim ponedeljkom? Ako neko želi promenu termina nije nužno da briše prethodni post, da ne ispada budala mod koji gleda zašto neko već ima termin, a dao novi...

6. главни и ја у 10 ујутру у недељу.

7. Dakle, danas teme za subotu, sutra teme za nedelju, itd... da ne bi bilo gužve. Svaki duel biće ispraćen, presek uzimamo na DVA sata (ukoliko dođe do promene oko trajanja duela, na vreme ćemo obavestiti). Hvala.

8. Mojne tako Kortez, matori su to moderatori. Pomisliće da su postali senilni! :ultrapederskismajli:

9. Rece covek popodeva, ne podneva :) Aj ako se ne razbudim do 12, ako nije frka da se odlozi do 1.

10. Ја не могу да дуелишем за викенд људи..

11. Gusti i ja pregovorismo za nedelju, 18:00.

12. Слепи Ретард и ја бој бијемо сутра у поноћ.

13. upisani crni grujan i gusto soče.

i samo da kažem da sam se SILNO iznenadila kad sam vidjela kako su rangirani neki stvaaarno dobri autori, kad sam ono pravila listu. stvarno nije u redu dečkoji, morate biti mnogo boljše pozicionirani!

14. i samo da kažem da sam se SILNO iznenadila kad sam vidjela kako su rangirani neki stvaaarno dobri autori, kad sam ono pravila listu. stvarno nije u redu dečkoji, morate biti mnogo boljše pozicionirani!

Ne brini, vec mi se malo popravio rang. :D :D :D

15. Реме
    Слепи Ретард и ја бој бијемо сутра у поноћ.

reme? neće moći, mislim. je l' sutra kao subota ili nedjelja? u svakom slučaju - već zauzeto.
    obratite pažnju na to da se održava najviše tri duela dnevno, subota i nedjelja su već popunjene.

Ne brini, vec mi se malo popravio rang. :D :D :D

drago mi da čujem. i inače se u takmičenjim često otkriju potencijali :)

16. drago mi da čujem. i inače se u takmičenjim često otkriju potencijali :)

Drago mi je da ti je drago. :D

Aj' leba ti proveri da l' imam neke minuse sad od pre par minuta, ostavio sam neki polu negativan skor, a rang mi je opao za 2 pozicije. Mozda i tripujem. :P

17. Stavila namerno takmičenje dok sam ja banovan da ne bih pobedio njene miljenike iz gornjeg doma. PROVALIO SAM TE , DEVOJČICE DEČKO!

18. reme, ipak ćemo da ubačimo i vas u nedjelju, evo sad ću editovati post, kad je vikend nek je spem!

19. И шта сад? Је л' ја као слабије рангирани треба да стартујем овог Френкија или како?

20. Eza
    Stavila namerno takmičenje dok sam ja banovan da ne bih pobedio njene miljenike iz gornjeg doma. PROVALIO SAM TE , DEVOJČICE DEČKO!

sve je tačno, jer MILJENICI MILJUJU!

EDIT: laiče, dogovorite se na pvt, pa nam ovdj ostavite željeni termin; subota i nedjelja zauzeti već, ne mere više da sutrpa.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.