Da se ne preznojavate ako slučajno pogrešno izbacite termin - možete ga promeniti sve dok ne dobijete teme, jer su, u cilju poštene konkurencije, teme predodređene po danu i redosledu tako da ih sami birate svojim prijavama. Dakle., ako ste već prijavljeni za, npr. nedelju nije svejedno da li je to prvi, drugi ili treći duel...
i inače se u takmičenjim često otkriju potencijali :)
Лолок , ево и мене неки несрећник читао.
ОТКРИЈТЕ МЕ ЈА САМ ПОТЕНЦИЈАЛ МОДЕРАТОРИ ДЕЦХКО !
Е и повлачим оно што сам рекао да не могу да дуелишем за викенд , могу итекако. Само немам појма како са Чевуом да се договорим кад седамнаес' сати није ушао на сајт.
E ni ja ne mogu u Nedelju uvece, jer to kod mene Ponedeljak ujutro, a tada radim. A vidim da ni Serloku ne odgovara taj termin. Ljuljabaj, aj nas premesti u neko bogougodnije vreme, (ja sam 12 sati ispred vas, samo da znas).
Ako u naslovu stoji neka reč u zagradi, može se izbaciti - u principu ne bi trebalo vršiti mnogo izmena da ne bi došli do situacije gde se izgubi smisao.
ok vidjecu sa sidrom.
mada ja svakog trenutka ocekujem iskljucenje neta pa sam zato mislio sto prije, al nema veze
Ako je problem sa netom, onda bi mogli da se sporazumemo, ali u tom slučaju krajnji termin 17.00 da ne spemujemo previše jer je već zakazan duel za 20.30 - javi ako odgovara da te ubacim.
Da se ne preznojavate ako slučajno pogrešno izbacite termin - možete ga promeniti sve dok ne dobijete teme, jer su, u cilju poštene konkurencije, teme predodređene po danu i redosledu tako da ih sami birate svojim prijavama. Dakle., ako ste već prijavljeni za, npr. nedelju nije svejedno da li je to prvi, drugi ili treći duel...
Лолок , ево и мене неки несрећник читао.
ОТКРИЈТЕ МЕ ЈА САМ ПОТЕНЦИЈАЛ МОДЕРАТОРИ ДЕЦХКО !
Е и повлачим оно што сам рекао да не могу да дуелишем за викенд , могу итекако. Само немам појма како са Чевуом да се договорим кад седамнаес' сати није ушао на сајт.
Delfindžije.
e vala ne moš, sve popunjeno opa!
Ау јес мајку му. Онда још боље , сад могу да обавим оне радње које сам намјеравао да откажем.
daklem, još jedan termin slov+bodan za ponedjeljak (vidite prvi post) i ostalo slobodno: udrite!
Ја сам 807, не 810. http://funny-pictures-blog.com/wp-content/uploads/2011/09/Mona-Lisa---Bitch-Please.jpg
možda sada, bio si 810, kad vas bilježih. jebajgaaa
Ма зезам се, то је тако небитно, да не кажем ирелевантно
E ni ja ne mogu u Nedelju uvece, jer to kod mene Ponedeljak ujutro, a tada radim. A vidim da ni Serloku ne odgovara taj termin. Ljuljabaj, aj nas premesti u neko bogougodnije vreme, (ja sam 12 sati ispred vas, samo da znas).
Che, daj predloži neko vreme u srpskim satima koje tebi može odgovarati, šta ja znam šta je kod Maora bogougodno :))
ja i Sidro idemo sutra oko 7.
ako bude kak'ih promjena javicemo.
Je l poranila raja?
jasta smo. ipak je otvaranje :)
edit:
mogao bi neko od modova da metne link do one brusove teme sa terminima u prvi post
Sedplas, nedelja je prebukirana, morate videti neki sledeći dan.
Turtle, ja sam prisutan za duel, ako dođe još neko OK, ali ste obezbeđeni za praćenje.
lolo
ok vidjecu sa sidrom.
mada ja svakog trenutka ocekujem iskljucenje neta pa sam zato mislio sto prije, al nema veze
E da, veoma vazno pitanje. Je l se moze osakatiti malo naslov da bi dobio na znacenju ili mora kopi pejst?
Ako u naslovu stoji neka reč u zagradi, može se izbaciti - u principu ne bi trebalo vršiti mnogo izmena da ne bi došli do situacije gde se izgubi smisao.
Ako je problem sa netom, onda bi mogli da se sporazumemo, ali u tom slučaju krajnji termin 17.00 da ne spemujemo previše jer je već zakazan duel za 20.30 - javi ako odgovara da te ubacim.
Kome saljem definiciju?
EDIT: Protivnik mi nije aktivan