А брате, не знам, ја контао неку среду јебо јој ја матер, петак ми баш није захвалан. Преко дана нисам кући, а увече ћу вероватно да будем пијан. Четвртак цео дан имам обавезе.
Penzioner i moje dlakavo nizočanstvo želimo jedan "zornjak" duel. E sad, da li je sreda u 10h, ili četvrtak u 10h, to nek nam kaže neki mod koji se rano podizava. Hvala :)
Meni niko da odgovori sta cu ja sada banovan mi partner sa kim cu da se cepam, oce li biti drugog kruga
Кад је био договор?
Pa kontali utorak oko 21-22, poslo mu ja PVT tada ali medjutim vagina banovan
Постави у одређено вријеме дефку, јави медатору или ође на тему и то је то...
Е нема овог мог. Шта ћемо? Да га чекам још или да објављујем дефку? Најбоље да се помери ако је то икако могуће.
Znaci onako da se sam takmicim, moze li utorak 22:00
Реме, ако оћеш да га сачекаш сат времена, два... Ја ћу бит' ту до 2 сигурно, па може кад год...
Може, денисе
Чекам, глупо је овако.
молим медаторе (а понајвише Смарка јер је онлајн) дубележе Вуч'цу и мене за уторак 19х.
убележити овде -----> http://vukajlija.com/forum/teme/40803-dueli-definidzija-teme-i-termini?strana=1#post_1892722
Не мере уторак, пун је, има чак 4 меча, може ли четвртак?
е јбг таман смо се договорили... ај видећемо па јавља неко овде.
Ок. Јер је и сриједа пуна осим ако баш баш не морате тада...
Је л' може да се одложи ово, нема ми противника. :(
За четвртак ако оћеш
У четвртак имам пун курац обавеза. Јебем ли га. Не знам хоћу ли моћи. До када траје прва рунда?
Појма немам, ај' онда у петак?
А брате, не знам, ја контао неку среду јебо јој ја матер, петак ми баш није захвалан. Преко дана нисам кући, а увече ћу вероватно да будем пијан. Четвртак цео дан имам обавезе.
Може сриједа... Кад?
Нешто око поноћи, ваљда ће му одговарати.
Penzioner i moje dlakavo nizočanstvo želimo jedan "zornjak" duel. E sad, da li je sreda u 10h, ili četvrtak u 10h, to nek nam kaže neki mod koji se rano podizava. Hvala :)
Džentlmen Auditore i ja hoćemo kako i dolikuje - megdan tačno u podne. Sutra.