prokletstvo poslednjeg posta, otvorila se nova strana - teme su postavljene još pre pola sata, tamo na onoj informativnoj temi, imaš link u prvom postu...
lijepo ovo kolege uređuju, vidim da nije bilo većih problema. ili ipak.. ? :)
e sad, pošto su odlučili izfleda da se takmičarske defke ne linkuju, a ja bih voljela da sve stoje u onoj temi sa rasporedom, ajte mi šibnite link svojih defki na pvt. potražiću ih ja i sama, kad budem imala vremena, ali ovo mi lakše :)
ја нажалост морам да одустанем од дуела са Ремеом јер нећу бити у могућности да будем за компом у време у које је договорен дуел. Ако њему није проблем, волео бих да одложимо дуел за сутра пре подне. Јебига, извини Реме.
Ео да се јавнем, мрзи ме да читам све претходне постове, има много бре...:Д
Ео да кажем да може да бира ондулатор Ремац, сваки дан, од сутра, време од 15:00 до неких 19:00...
Ћело, јавни се на певете, па да јавимо људовима...
Sve čestitke Gustome soku.
Bolji je pobedio fer i pošteno, što bi rekli, ljudski :)
Saćemo, saćemo... nego smo se loše dogovorili, pa pisali na istu temu. :)
Nema veze, teme su oredlog - možete i istu
Брусе, ће вечерас теме за сутра?
pre 2 sata
:)
prokletstvo poslednjeg posta, otvorila se nova strana - teme su postavljene još pre pola sata, tamo na onoj informativnoj temi, imaš link u prvom postu...
Сти прике сигуран да овде нема грешке у куцању? :) Старински говор и те форе?
nema greške, tako je u izvornoj pesmi... verovatno pesnička sloboda...
Sta cu ja sada, banovan mi protivnik
Ja i Ludi Trak u utorak u 9.
Hujo, nema termina utorak i sreda, samo ako iz nekog razloga baš MORA utorak (tipa: nemam net/ktitora/cipele od srede) - najranije četvrtak...
Ok, saću d' vidim s' čakom.
lijepo ovo kolege uređuju, vidim da nije bilo većih problema. ili ipak.. ? :)
e sad, pošto su odlučili izfleda da se takmičarske defke ne linkuju, a ja bih voljela da sve stoje u onoj temi sa rasporedom, ajte mi šibnite link svojih defki na pvt. potražiću ih ja i sama, kad budem imala vremena, ali ovo mi lakše :)
ја нажалост морам да одустанем од дуела са Ремеом јер нећу бити у могућности да будем за компом у време у које је договорен дуел. Ако њему није проблем, волео бих да одложимо дуел за сутра пре подне. Јебига, извини Реме.
Slepi, ako se Reme složi, nemam ništa protiv da vam promenim termin, ali nikako pre četvrtka...
Ok. Fala.
Rezultati postavljeni, čekamo dogovor Reme - Slepi Retard, ja se ovim odjavljujem za vikend i idem da dremem malo. Sutra se pratimo opet...
Ubeleži. Ja i Šomi u utorak u 19h.
Ео да се јавнем, мрзи ме да читам све претходне постове, има много бре...:Д
Ео да кажем да може да бира ондулатор Ремац, сваки дан, од сутра, време од 15:00 до неких 19:00...
Ћело, јавни се на певете, па да јавимо људовима...
Meni niko da odgovori sta cu ja sada banovan mi partner sa kim cu da se cepam, oce li biti drugog kruga
Ja i Mr.RaleQ - četvrtak, 22h.