![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Rokneš Ep o Gilgamešu il Ženidbu Maksima Crnojevića ;)
dobar je smare. i smare je svuu-daa :) ako, ako, svaka čast, samo sam u zbunu ostala :)
syngrf, je l' se ti to prijavljuješ?
Ja ću da navijam ovaj put. Gužva je velika.
EDIT Lula: okej, poštujemo i navijače :))
http://29.media.tumblr.com/tumblr_ljyjia3aVJ1qeijdeo1_500.gif
stefi bre spemeru bre giferu bre! :)
Samo razmišljam... naglas. :)
хахахаххах то Штефи!
idem sad i ostavljam vas u vrijednim rukama mojih kolega, znam da volite. oni će da teftere prijavljene i objasne ako nešto treba.
ali teško svima vama ako nađem ovu temu ispemovanu, bolje vam je da budete dobri :)
Mislim da baš neće biti neka poštenjačina al ajde! Milina će mi biti da gledam kako se nadmećete.
Možda ovi sa više pratioca će povući kanap malo jače
pa dobro, muljaža je manje bitna, jer nismo ni rekli kako ćemo da biramo za naslovnu - vjerovatno ćemo malo i gledati na skor, ali ipak će modovi od svih defki da izaberu samo one koje će i stvarno u izlog :)
Ajd' i mene prijavi :)
EDIT L: prijavljen :)
Лули притефтери и мене!
ОЋУ ДУЧЕСТВУЈЕМ И ЈА !
Луло офарбај и мој ник , оћу дучествујем.
Turi i mene na spisak
Oću.
Metni i mene, hoćem i ja.
'Ocu i ja, nisam odavno.
A 'el mora da se pise nova definicija, ili moze neka od ranije, (posto vec imam par koje zadovoljavaju postavljene kriterijume)?
ajd i ja, valjda ce nakupim 300 do izvlacenja :)
che, insistiraj za kolegu iz juzne hemisfere. tebe kivija izazivam, glat :)
Ha-Ge :)