DD: dueli definidžija

1. dabome, bitno je da se sajt obogaćuje, a i tebi prosek ocene može igrati ulogu...

2. U 22h plus možda par minuta postavljamo definicije grej i ja.

3. sve vas pratim :)

4. Vagina se nije pojavio, a vaših defki još nema... večeras me samo Denisx ispoštovao...

5. Čekam grej da postavi definiciju pošto je rekla da će malo još da piše. Hteo sam da bude u isto vreme. Nadam se da će uskoro.

6. Postavio i ja svoju, srećno :)

7. Modovi, što im ne linkujete definicije odma'? Polupah sad minuseve gotovo svima, da sam znao da je za duel, pa pročitam obe. Ne znam ni ko je u duelu.

8. zato što je poenta da se sve defke čitaju, a ne da se lupaju plusevi jer se zna da su iz duela... svaka ima komentar da je za duel, ako je otvoriš videćeš... :)

9. svaka ima komentar da je za duel, ako je otvoriš videćeš... :)

Немају Френкијева и моја, ширите неистине.

10. Ko ti je pratio defke?, ja svugde stavim koment...

11. zato što je poenta da se sve defke čitaju, a ne da se lupaju plusevi jer se zna da su iz duela... svaka ima komentar da je za duel, ako je otvoriš videćeš... :)

Немају Френкијева и моја, ширите неистине.

Upravo. Ali to sam provalio. Ja sam ovde sa strane, nisam učestvovao, pa reko' da prokomentarišem. I ne, ne lupam pluseve, nego volim da pročitam obe definicije, pa tek onda ocenim, a samo boljoj dam plus, zarad smisla takmičenja.

видиш да дечкоња иде и лупа без премца, пусти...

Nemoj tako, barem ne ti.

12. Uvek su naslovi tematski - u principu kad vidiš da je stih narodne pesme, baciš pogled na komentare i vidiš belešku, mora da je Lully ovoj dvojici zaboravila ili nije stigla, jebiga...

13. Ko ti je pratio defke?, ja svugde stavim koment...

Па нико, очигледно. смајли
    постскриптумчић - мислим, нико у смислу да нико није обележио да је дуел у питању, лулабај је оценила и касније окачила резултат на одговарајућој теми.

14. Nemoj tako, Laiče, imaš Damin komentar na defki - to ti vredi kao 4 plusa...

15. Мало се збуних док нисам провалио на кога мислиш, гледам ко је сад па та Дама. Елем, ставио сам горе пе ес да будем што је могуће концизнији.

16. samo tri ženska moda nam ostala, a ona je jedina na ovoj temi - ergo: Dama :)

17. Bruce oce li biti drugo kolo ovih duela

18. Dueli nemaju drugo kolo, pobednici imaju pravo da na avataru nose značku pobednika. Samu značku imaš ovde. Neke defke iz duela biće odabrane, a biće još takmičenja uskoro. Mislim, baš uskoro.

19. Ћела и ја се пријављујемо тумороу у 16 часова... Ако мере, пошто нам једино тада одговара?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.