DD: dueli definidžija

1. Ајде теме за сутраааааааа

2. Није Костић џабе црткао, као што видите.

3. Dajte teme za Lexu i mene. Spremao sam kosovski ciklus prosle noci.

4. Teme za četvrtak kasnije u toku dana, danas idu dueli po rasporedu. Šećeru, prihvatam termin.

5. Teme za četvrtak kasnije u toku dana

Ajde, ajde, šta ste tu usporili. Ima nas koji nastupamo rano izjutra, mora se kad i napisati defka :)

6. je l ovaj naslov mora imati ovaj red riječi ili se može uzeti neka kombinacija i nešto svoje dodati?

7. mora biti kako piše, ne osvrći se na smarka, on je jedna varalica! :)

8. Ајде теме за сутраааааааа

evo me, stigoh tek, saćemo da ih izbunarimo (ja sam i za taj najdosadniji dio posla zadužena, ofkors :D)

9. Hajde Lulo baci teme da se igramo. :D

10. kad mene bacate u vatru ceo vikend, neko mora i radnim danima :)

11. teme uskoro, jebote pa PET DUELA za sutra zakazano, mati!

12. Луло искористите текст Рада Лацковића, он је претеча свих ових гуслара. Саме ће теме да се задају :)))

13. teme postavljene, OJSA!

14. E da. MNOGO sam zadovoljna kvalitetom takmičarskih defki. Nekima sam prosto oduševljena, nisam mogla da povjerujem šta napisaste na zadate teme. A vjerujem da će, kad-tad, sve defke doći na naslovnu, sa manjim ili većim uspjehom.

Stvarno svaka vam čast. Još da vidimo šta su nam spremili ovi preostali učesnici... Biće tu svega!

15. Samo da vas pocetim da Benisijo i moja malenkos' igramo u 20:00. Potvrđeno s obe strane.

16. podsjećeni smo :)

a šta mislite da li treba organizovati i neki finalni duel između najbolje i najlošije plasiranog?

17. Da. Organizuj to. A ja sam moju definiciju vec smislio. Sad samo cekam 22h sutra.

18. kul, taman imam još dvije teme, pa da ne izvise, jadne i kukavne :)

19. a šta mislite da li treba organizovati i neki finalni duel između najbolje i najlošije plasiranog?

Ja sam rekao da pišemo i dalje ti kažeš da ne treba :D

20. ma samo nisam htjela da se takmičimo do besvijesti, kao u kupu, nego još jedan duelič za kraj :

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.