Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Er medžik?
earth magic?
edit: gle sad kad bude water :)
хаахха ај кажи нам, знамо да је неки меџик :)
Eр меџик је у питању. Јог има чејн лајтнинг као специјалност пре него што подивља.
Mh, oduvek sam volela Barbariane. :)
A jesi nas mucio sa ovim pitanjem haha
Стаклена, постављај питање
Ne znam jeste li igrali kad se kombinuju artefakti, pa se sastavljaju Armori.. Pitanje neka bude - Koji od Armora zahteva najviše artefakta? A za bonus poene nabrojati te artefakte. :)
Да није онај што се добије кад скупиш почев од Армор оф вондер (све плус 1) па до Хелмет оф хевенли енлајнтмент (све плус6)? Ако има тај уопште :)
Je l Armor ono kad su mu artefakti u kompletu? Mislim, kao slazu se haha
Оно кад их спојиш и закључаш
Ima, ali nije. :) Taj uključuje 6 artefakta i heroj koristi ekspert prejer na početku svake bitke.
Mala pomoć, ovaj ima 9 artefakta. :)
Jes Zmia, i ja mislim da je taj. Tu su i one Saint Sandale :) i stit sa lavom, je l da?
Edit: a ogrlica bese ona plava valjda
ipak nije haha
аха :) што је лепа та огрлица! :)
U pravu ste za taj Armor, ali nije to taj, najkomplikovaniji. :)
Jeste, kad ti se pojavljuje katanac na mestima gde su bili ti štitevi, mačevi i ostale pizdarije.
Onaj Titan set? Bem li ga odavno nisam igrao!
E pa ne znam taj najkomplikovaniji. Da, Zmia, u ovom nam fali prstenje, ja mislim da nema kod njega. Sigurno je ovaj Staklenin neki neukusno nakindjureni :)
Kič, što bi se reklo. :)
не знам за онај који ти даје лајтнинг болт, шта све ту иде, то је тај титанов, а?
Ja ne znam. Pretpostavljam da ide titan's gladius i titan's curias. :)