Prijava

Zna par ortaka, i dve drugarice ja mislim. Njih četvoro imaju profil, jedan autor piše, dok su ostali posterdžije i najngegeri mrtvi. Devojka ne zna, neću joj ni reć..
E da, znaju i keva i brat. Brat ne konta kad mu pročitam, a kevi nisam zanimljiv..mada mi je dala par izraza da definišem lololo

Znaju moja žena i prijatelji. Dosta fazona s sajta (pažljivo biram) sprovodim u djelo koristeći ih u svakodnevnom govoru. Neke sam uspio da zainteresujem da pogledaju malo al se dosad niko nije prijavio.

Kod mene u razredu samo gledaju postere,pa se naložili kad sam im rekao da imam dva postera sa 120-130 pluseva. :)
Od društva,samo jedan drug zna da sam registrovan.
Jednom liku ponekad pošaljem neku dobru defku u inboks.

De su sad ona dobra stara vremena kad se nolajferisanje zvalo hobi?

Зна најбоља другарица и ко сам и шта сам, она ме и навукла на ово говно. Остало, знају најбољи ортак, још једна другарица и један дебилни постерџија из одељења (изланух се док је цитирао мој постер али на погрешан начин), али они фала богу не знају ник (поготово због овог последњег).

Од фамилије зна буразер све, кева зна да сам ту, али се не распитује много.

Девојка не зна, и размишљам како да скупим муда да јој признам да сам нолајферчина и да по цео дан блејим на Вукајлији.

Да ме неко пита да л' имам налог рек'о бих да имам. Реално, боле ме курац шта већина људи мисли о мом биствовању овде.

Zna ih malo i zabole ih za to. Cak ih ne interesuje da procitaju neku, a kada procitaju kazu da je bzv i nastave gledati postere (naravno, tudje). :)

Девојка не зна, и размишљам како да скупим муда да јој признам да сам нолајферчина и да по цео дан блејим на Вукајлији.

Pošalji joj link do mog profila i kaži da su to tvoje defke - pa kad se šokira onda joj reci istinu da vidi da ima i gorih od tebe i da ti uopšte nisi problematičan :))

Знају неколицина њих, а мој бест френд итекако зна...

krećem se u društvu ljudi koji baš i ne vise na netu po vazdan, tako da polovina njih i ne zna šta je Vukajlija, mislim, odkud kompjutor u kafani(?) a druga polovina zna da većina nekih fb postera potiče odatle, tako da...ma boli ih racku što sam ja avtor ovde,lolo.

Pošalji joj link do mog profila i kaži da su to tvoje defke - pa kad se šokira onda joj reci istinu da vidi da ima i gorih od tebe i da ti uopšte nisi problematičan :))

Зезам се бре Брусе, зна ми и оригинални налог и дупли и побановане дупле олололо

Kontam, već sam se uplašio da ćeš joj stvarno dati link pa gde ću onda od blama :)))

Ма јок бре :D

Иначе, ако неко жели да испроба ово што је Брус предложио, одрадите то са Бојановим профилом и реците јој да је већина дефиниција о њој олололо

Зна 5-6 људи, али нико од њих није аутор овде. Бар ја тако мислим. :))

Два друга и четири другарице, један пише, остали понекад проблеје...
Сад контам да би било боље да нико не зна. :D

Meni je ovaj sajt oduvek bio prozor u kvalitetno opuštanje.
Ja ne volim da sebe potenciram da sam dobar, ljudima sam isprva pričao da sam to ja, ali kasnije se kajem, u tripu sam da će da dođu neke budale ili ribe i da me ocrne ovde a ja sam rasan.
Totalno bi voleo da niko više ne sazna da sam ovde, još da sam mod, niti da se upoznam sa bilo kim od vas. Jedino Zapatu znam samo iz viđenja i nikako da se dogovorimo da se vidimo, jedino bi zbog njega izuzetak napravio.
Uglavnom, zadnjih godinu dana sam pod tolikim stresom da mi ovo stvarno dobro dođe kao terapija da nekog ne ubijem. Isti sam ovde kao i u rillajfu, samo ma koliko to bilo čudno, od SVIH VAS ne zavisim tako da NE MORAM da vas lažem, dok mnoge offline likove lažem da bi preživeo.
Inače, ja pišem blogove, pravim klipove, piso sam pesme, snimo nešto rep, ali retko ko zna da sam to ja.
I zareko sam se da ako vratim tu istu nevinost sa početka vukajlijajisanja da ću opet da postanem vlajkoseljak. Ali ne, svakim danom sve više i više je govno, a ovo je sve više i više lek, iako je dosadno., Pritom na OVO ne mislim samo na vukajliju nego na sve vidove kreativnosti kojima se bavim da ne bi ćorke legao. Da nema neta, ja bi se vrnuo na selo da kopam.
Mnoge su poljoprivrede tako odumrle.

Ne'am pojma, niti me zanima iskreno.

Znaju najbliži prijatelji, ali niko ni ne pomišlja da napravi nalog.

Moj Grofe, čitam tvoj post i setim se zašto se bavim performansom iako mi je profesija totalno nekreativna. Svaka ti je ka u Njegoša, bez šale i sarkazma.

Moj Grofe, čitam tvoj post i setim se zašto se bavim performansom iako mi je profesija totalno nekreativna. Svaka ti je ka u Njegoša, bez šale i sarkazma.

Fala, brate, ovo mi čizna.

I naravno, Vukajlija me je i naučila dosta stvari (gramatici i pravopisu ne). Milion novih izraza i fora koje ti stvarno pomažu da budeš svestran samo ako oćeš, postao sam previše analitičan, dakle ne može me preveslaju ko ranije. Isto, toliko sam se ispraksovao sa pisanjem da na poslu jebem keve s korespodencijom, a niko ne mož me provali da sam pijan dok kucam sms ili nešto onlajn, vidi se samo što postanem još više analitičan.
A i sjebe te u još nekim stvarima, eto dva meseca se navlačio s jednom, glumim i idiota i pičkopaćenika oscilatorno jer ljudi, stvarno ne mogu da se smejem nekom "normalnom" humoru, isto kad mi neko pusti neki jutub klip, mnogo smešan, tipa onaj Amer što uči ljude srpski kao Kurac ovo ono, meni je to u startu idiotizam, jer eto ispao sam iz mejnstrima i dovatio neki drugi humor iako je Vukajlija totalno različita nego tad kad sam se baš napalio na sajt.

Ali, trajemo nekako. Da izguram ja onu temu sa slovima i ćao :)

Uglavnom, nadam se da sam odgovorio na temu i da sam bio u pravu kad sam reko da će forum da živne kad se vrne Jovičić.

Meni samo neki bliži prijatelji znaju, ali ne znaju svi nick. Zna i devojka, ona je pogađala ko sam. Sad i ona ima profil. Eto...

Malo se postidim kad neko skonta, jer ne kontaju baš sve što pišem, a i delujem im drugačije nego inače. I da, treba držati odvojeno sve. Doduše, turim nekad link svoj na fb, kad sam ponosan na def.